- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
milkabrams #40958 üzenetére
Igen.
-
meroly
veterán
válasz
BLUE TORNADO #40598 üzenetére
Nem tudom, csak rákerestem. A leírás szerint igen.
-
meroly
veterán
válasz
BLUE TORNADO #40596 üzenetére
-
meroly
veterán
válasz
Doky586 #40594 üzenetére
Az up- és a downlink frekvencia folyamatosan változik, progit nem ismerek ami kimutatja a pillanatnyit.
Olvasnivaló.Szakdogámban is írtam erről, ha érdekel priviben elküldöm.
-
meroly
veterán
válasz
Mr.Csizmás #40568 üzenetére
Azt nem lehet, tudomásom szerint. Egy idő után el fog aludni a képernyő.
-
meroly
veterán
válasz
koma106 #39317 üzenetére
Mi F3 után Primo by Doro-ra váltottunk, azóta vannak újabbak. Érdemes körülnézni ebben a kategóriában.
-
meroly
veterán
(#37737) Storms: én inkább gsm üzletbe vinném a helyedben. Ott biztos megcsinálják és biztosan olcsóbban mint a szakszervíz. De egyébként nem túl vészes, torx 6-al otthon is kivitelezhető: [link - 11. oldaltól] A kék bizgentyű helyett használj egy plasztik kártyát.
(#37738) oleee: ebben a topikban vannak infók: A vízbe esett telefon esete Én a rizses szárítás híve vagyok.
(#37739) bandras54: az adott szolgáltató topikjában érdemes megkérdezni: [link]
(#37740) Strachen: az felügyeleti szervük az NFH, csak náluk tudsz panaszt tenni.
(#37741) EatSleepPush: Android szakmai topik, itt kérdezd.
(#37742) Misk15: 1000 Ft-os feltöltés nincs, 1500-al töltve 90 nappal hosszabbodik meg az érvényességi idő: [link]
-
meroly
veterán
válasz
-=Vacsek=- #37623 üzenetére
Akkor szokott előfordulni ha kétszer vannak a névjegyek. Vagy ha nem az a memória használt amiben a névjegyek vannak.
-
meroly
veterán
A gmail.hu-nak nincs saját smtp szervere a gmail.com-nak meg van.
Amúgy a kérdés nem telekommunikációs, inkább informatikai.
Keress a szolgáltatódnál smtp szervert és azt állítsd be: 11. oldal lap teteje -
meroly
veterán
válasz
DeathAdder #37558 üzenetére
-
meroly
veterán
Itt kérdezd inkább: Vodafone topik
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm #37424 üzenetére
Akko' te se vagy mai gyerek
-
meroly
veterán
válasz
bolhalovas #37416 üzenetére
Ezt biztos jól nézted? Nem lett nullázva? 4 óra nem lehet egy telefonban....
(#37415) dragonfx: az áruház a gyengébbeknek lett kitalálva (kinek nem inge...), tehát amit ott talál annak futnia kell a telefonon, van egy telepítés gomb, mindent megcsinál helyetted, neked már csak meg kell nyitni. Dehisz írtál is egy appról hogy felraktad és hogy nem látja a memóriakártyáról a mappákat, szóval fel tudod telepíteni akkor mégis?
-
meroly
veterán
válasz
dragonfx #37385 üzenetére
Nem vagyok nagy zenelejátszós, a gyárit használom, de ovi storeban nézted? (L:http://store.ovi.com/)[link](/L) majd állítsd be a készüléket.
-
meroly
veterán
válasz
anonymus89 #37371 üzenetére
Én csak a navifirm-ről tudok, amit ilyet csinálna.
-
meroly
veterán
válasz
bolhalovas #37248 üzenetére
Nagyon kíváncsi leszek rá. Kollegám 3 éves sim-et cseréltetett ki és 1-2 nap-ról felkúszott az akkuideje 1,5 hétre.
-
meroly
veterán
válasz
starryeyed #37120 üzenetére
Repeater-nek hívják, de nem adják olcsón és ráadásul illegális is hisz zavarhatod a szolgáltató jelét, főleg a szlovákét.
Próbáltad már hogy manuálisan keresel rá a hálózatra? Ha az utcán van, akkor a szobában is lennie kell csak a szlovákra megy fel a telefon, mert az a jel erősebb. -
meroly
veterán
Majd nézd meg légyszíves hogy ha a voice támogatást is leszeded akkor van-e hangos navigáció. A 3720-ban nincs GPS így nem akar elindulni az útvonalterv, de a C5-ben van.
Nekem meg az volt a gond, hogy bár a szoftver céges, bent mégsem akarta leszedni. Itthon meg bőven lejött. -
meroly
veterán
válasz
dreizwanzig #37093 üzenetére
Nem mai cikk és csak a telenorról szól, de ha így van, akkor nem csak a saját szolgáltató fogja tiltani, hanem nemzetközileg lesz tiltva: [link]
(#37097) Khaal: PC (ovi) suite le tudja tölteni elméletben, gyakorlatilag nekem a letöltés nem indult el, de ott van opció arra, hogy milyen térképeket szeretnél leszedni. S60-on lehet hogy megy, én S40-el próbáltam.
-
meroly
veterán
válasz
dreizwanzig #37090 üzenetére
Ilyenkor valószínű igen. Csak ha lopott a készülék akkor van szolgáltatók közti összehangoltság és az úgynevezett fekete lista alapján tiltja le mindegyik.
-
meroly
veterán
válasz
dreizwanzig #37088 üzenetére
Kérd el a papírjait, ha abban az van hogy kedvezményesen vásárolta előfizetés mellé, akkor ne vedd meg. Onnantól nincs rá garancia hogy fizetni fogja-e. Én legalábbis ezt tenném. Ha kártyásan vette, akkor ok.
-
meroly
veterán
válasz
Intel fan11 #37081 üzenetére
Megjelenésről nincs infóm.
-
meroly
veterán
válasz
Intel fan11 #37079 üzenetére
Akkor szoftver lesz, mert ha egyszer elhalkul valami akkor az úgy is marad. Esetleg lehet valami szösz ment a hangszórót fedő fóliára, még esetleg ez.
-
meroly
veterán
válasz
Intel fan11 #37072 üzenetére
Mivel nem analóg rádiórendszeren telefonálunk így a térerő gond szakadozásban, kódolási hibákban (kimaradás) nyilvánul meg. Az elhalkulás készülék (hangszóró vagy szoftver) hiba lehet csak.
-
meroly
veterán
válasz
Viktor0610 #37073 üzenetére
Ez már nem működik.
-
meroly
veterán
válasz
anonymus89 #37045 üzenetére
De legalább lámpa van benne, meg jó nagy SAR érték
-
meroly
veterán
válasz
anonymus89 #37039 üzenetére
Na az jó, csak nem valami Nokia 100-as minőségű csúkommunikátor?
-
meroly
veterán
válasz
russel87 #37040 üzenetére
Első hsz elolvasása után itt kérdezd: Melyik okostelefont vegyem?
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm #37037 üzenetére
*.vcf lesz asszem csak kipakolja a kártyára. 6300-n csináltam, úgyhogy nem vagyok biztos benne, hogy a 3110c is megy, blöfföltem csak
-
meroly
veterán
válasz
anonymus89 #37032 üzenetére
Az 3110c inkább, nem?
Van egy olyan menüpont a beállításokon belül hogy szinkronizáció és mentés, ott le tudod menteni a kártyára majd másik telefonban meg felmenteni.
De ha nem megy, akkor a BT a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás - lásd előttem szólók. -
meroly
veterán
Srácok, ezt folytassátok itt: Android szakmai topic vagy itt: Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Köszönöm -
meroly
veterán
Ez vagy Android szakmai topic-os vagy WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat-os kérdés inkább mint telefonos.
-
meroly
veterán
Ez nem a telefontól függ, hanem a szolgáltatótól. Roaming csomag kell hozzá, alapból általában van, de nem mindenhol.
Telefonnál esetleg azt érdemes megnézni, hogy automatikusan keresi-e a hálózatot.A 2730 gondolom vodafone-os, ugye? Itt van némi infó.
-
meroly
veterán
válasz
KonzolKartel #36850 üzenetére
Én ilyenbe tuti nem vágnék bele.
Egyébként meg nem értem a cikket, mert SIM IC-t cserél, de ettől függetlenül az oszcillátora még CDMA hálózatokra lesz hangolva, ami némileg eltér a GSM sávjaitól, így semmiképp sem látom értelmét az egésznek. -
meroly
veterán
válasz
Viktor0610 #36807 üzenetére
Ez hatalmas
(#36808) xuldar: igen, de csak óránként egy kérdés
Az elsőre kaptál választ, a másodikra várni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest