- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Kloden
senior tag
válasz zombinyul #40198 üzenetére
Szia, köszi kipróbáltam, előjön egy menü (android system recovery), ahol update-okat lehet végrehajtani, illetve wipe-olni... ez utóbbit választottam, de újraindítás után ugyan úgy nem indul a rendszer.
Van még valami más megoldás?... mittudomén bootoljon USB-ről vagy letölteni valahonnan a jelly bean-t és azt rátölteni?..."Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
-
kutga
nagyúr
válasz zombinyul #40082 üzenetére
BB topikban mit mondanak rá?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
kutga
nagyúr
válasz zombinyul #39915 üzenetére
Én szervizbe vinném.
MOD
kiralytom
Akksi ki-akksi be megvolt már? Ha igen, és továbbra is fennáll a helyzet, érdeklődj a topikjában hogyan lehet kihozni a bootloopból.[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Pityu.
nagyúr
válasz zombinyul #39287 üzenetére
Nekem semmi bajom nincs vele,nem rég cseréltem benne vibra motort meg aksit amúgy tökéletes na de ugye 6-7 évesen csak van amit kell cserélni benn és most újra tökéletes,nekem sokat bír mert egyre kevesebbet használok telefont.
#quailstorm
Nekem is be jön a telefon,de a kijelző még mindig másodlagos probléma
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
quailstorm
nagyúr
válasz zombinyul #39272 üzenetére
C2-01 annyira szar kijelzővel rendelkezik, hogy egy ugy sem tud kimondottan szarabb lenni. Betekintési szög és színek nulla. Nem egy Nokia 6300 az biztos.
Ha meg egy kijelző tényleg annyira fos, hogy szemből nézve a sarka már invertált, akkor lehet az ugy jobb mint a gyári.(#39271) klepto: a 13$-os anyagár aliról nem sok, várakozás már több lesz. Utána meg embere válogatja, meg a szopásmennyiség. Lévén garanciális, még nem szedtem szét
Amúgy hogy tudtad eltörni? Ez műanyag, hajlik. Hamarabb törik be az LCD szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz zombinyul #39272 üzenetére
Gyári lesz nem sajnálom rá a pénzt.Tesóm földhöz vágta a táskáját és azt mondta inkább vesznek másik telót én meg mondtam adja nekem jó lesz anyukámnak,egy aksit veszek egy kijelzőt meg a szállítási díj ugye és egy ilyen teló használt ára de ingyen van a teló és tartós használatra lesz így nekem megéri,felújítani.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
quailstorm
nagyúr
válasz zombinyul #39268 üzenetére
nem mintha a C2-01-nek alapból jó lenne a kijelzője
Xperia E1-hez az utángyártott konkrétan jobb mint a gyári
szerintem a C2 nem ér annyit, hogy megvegye az igazit, ha van money back garanciája
6303i-hez vehettem volna gyárit, mert az szép, de mivel Vodás maradt a betekinhetetlenségi szöges occsó -
legenda
válasz zombinyul #39253 üzenetére
már a 4s is tud szektorális nagyítás a weboldalak esetén, amelyik szekcióra pöttyint az ember kettőt, azt nagyítja be a képernyőre, a játékokat meg illik megfelelően optimalizálni adott tekintetben is.
nem véletlenül kapta anno a retina kijelzős titulust az iphone 4, ami a 4s-nél is adott, illetve azóta is figyelnek rá, hogy meghatározott érték alá nem eshet a kapcsolódó érték, a 6 plus esetén még felé is lőttek már - más gyártóknál már korábban is volt olyan, de van egy meghatározott érték olyan tekintetben is, amely különbséget már nem képes az emberi szem "lekezelni", vagy legalábbis nem direktben annak tudja be.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz zombinyul #39251 üzenetére
a felbontásnak önmagában nem sok jelentősége van, az mindig a kijelző méretéhez arányul.
hiába a nagyobb értékek, aránytalanul méretesebb kijelzőn sokkal rosszabb is lehet az eredmény, mint adott az a 4s esetén - van rá példa bőven napjainkban is, látszik is a különbség.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Ratnisz
csendes tag
válasz zombinyul #38665 üzenetére
Tudom magam is ezért is mondtam h bármit lehet ajánlani mert igazán én se tudom h jó döntés-e azt tudom h ami most van telefon a helyett kell valami.
Azt tudom h a Wp gyors stabil van egy jó térképe de itt a pont.
-A market döglött két tucatból 1 app ér valamit, a könyvolvasó appjai olyan tempóban zabálják az aksit mint ha játszanál (ez 3 óra),
-Játék téren megint kritikán aluli csak ezek a gagyi marhaságok, az RPG részleg pl konkrétan abból áll h 3 hülye, már elnézést, nem képes megérteni h attól h lopják a SNESes final fantasyt/mariot/pokemont és újra meg újra meg újra töltik fel az attól még nem az övék ...x) És igaz h mondtam h nem erre kell de ha jelenne meg rá valami azért egy két dolgot csak tennék rá de hát nem is jelenik xD
- és nem mellékesen megdöglött az MP3 csatlakozó és én nem sétáltatom 1-2 hónapig h kicseréljék mikor úgy sem lelkendezem már érte.Az a baj h magam ellen beszélek mert a telefon nálam telefon szóval nem fogok 150et költeni arra amit magamnál tartok mikor a gépem került annyiba ellenben tudom h sokba fájna ha igazán stabil droidos készüléket akarok
Pl amit nézegettem így hardver terén az az Xperia E3 egy 50Kért. Nem tudom h ez már mennyire számít stabilnak. -
sgsm
tag
válasz zombinyul #38556 üzenetére
10 alatt biztos nincs meg a kettő cseréje, az alkatrész több.Rendeld meg ebay és cseréld ki,az a leg költséghatékonyabb részedre.Akkor van baj ha 1. nem olyat küldenek/ vagy épp nem jó.küldheted vissza vagy rendelsz másikat ,megint 2 hónap mire megjön és elindul egy never ending folyamat.
2. lehet jót küldenek és/vagy más miatt nem megy a telefon, pl. vezérlő is sérült alaplapon ,stb stb,
Ezt neked kell mérlegelni.50% esélyes.Vagy jó minden ,nem sérült alaplap,csere után teljesen üzemképes,kijelzés .érintő, és a többi 40 funkció amit most nem látsz, térerő,mikrofon,hangszóró, csengő, wifi, BT,töltés...... -
-
Prevent
aktív tag
-
Bozek
nagyúr
válasz zombinyul #33172 üzenetére
Szombathelyen is találkoztam hasonlóval. Volt egy Alcatel OT 715-ös telefonom, amit úgy 2,5-3 évesen pénzé akartam tenni. Akkoriban már kijöttek a színes kijelzős telefonok, így nem igazán volt bázisa annak a telefonnak. Ahová bevittem, mindenhol csak bizományba vették volna be, hogy majd fizetnek, ha eladják. Na, végül találtam olyant, ahol ha jól emlékszem 5 ezer Ft-ot adtak érte KP-ban.
-
-
-
kiskaktusz
addikt
válasz zombinyul #28558 üzenetére
Nem a korától függ, hanem hogy minden anyagi vonzatát rendezték-e, pl a 2 év hűség (24 * x ezer Ft), ha van, vagy részletre vásárolt telefon esetén ki van-e fizetve a telefon..
[ Szerkesztve ]
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
kaller1
veterán
válasz zombinyul #28556 üzenetére
Nem értem a logikád. Ha tied a készülék (te vetted a szolgáltatónál), akkor csak tisztában vagy vele, hogy milyen szerződés van hozzá. Ha nem a tied kezdetektől, csak vetted valakitől, akkor lehet neked akármilyen papírod arról, hogy hozzád került, a szolgáltató úgy is letiltja, ha az érdeke úgy kívánja.
.::> <::.
-
fuximaxi
senior tag
válasz zombinyul #28136 üzenetére
A kijelző felbontása ugyan az, még a csatlakozása is, de a driver más, szóval már ott bukta...
Maga a méret is sokat számít, hiszen más ház is egy kicsit stb.
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
NathanCullen
senior tag
-
kaller1
veterán
válasz zombinyul #25584 üzenetére
Pedig ezt rém egyszerűen meg lehet oldani:
Operamini rákérdez a mentés helyére, letöltés után egyből meg is nyitható/telepíthető a fájl.
Letöltöd PC-re, aztán áttolod a telefonra és telepíted, ez is egy megoldás.
Letöltöd a saját készülékedre és BT-on áttolod.
Elküldöd emailben, amit szintén meg lehet nyitni telepítésre.Egy kicsit kreatívabbnak kellene lenni, és minden megoldható.
-
Hunter2
addikt
válasz zombinyul #24542 üzenetére
De, ha veszel egy telefont előfizetéssel és nem fizeted az előfizetést simán letiltják a telefont.
Anyám pont így járt, vett egy zsír új telefont valamelyik ismerősétől és rá 1 évre letiltották mert az ismerős nem tudta fizetni, anyám meg bukta a telefont.
Ja és mindez a T-nél.[ Szerkesztve ]
-
Mosanke
senior tag
válasz zombinyul #24567 üzenetére
Van egy nagyon jó ismerősöm, aki használt GSM boltot és egyben szervizt is vezet.
Nos nála úgy mennek a dolgok, hogy amikor bevisz valaki - eladásra vagy éppen cserére - egy mobilt, azt tüzetesen le/átvizsgálja hardveresen és szoftveresen is, és ha látható, hogy valamiért hibás a rendszer és azért hibás mert belekontárkodtak, akkor már be sem veszi. Szakember észreveszi az ilyen mahinációkat. Még 0 (nulla) forintot sem hajlandó adni érte. A Delikvens meg szépen kiballaghat az üzletből, kezében a mobillal.
Ha javításra viszik be az persze már más történet. Aztán még megteszi azt is, ha az előbbi feltételeken átment a készülék, hogy lekérdezi az adott szolgáltatót annak állapotáról. Van az ilyen hivatalos és legális üzleteknek valami jogosultságuk erre. Ő mondta ezt. Gondolom ez így korrekt úgy az eladó, mint a vevő felé.[ Szerkesztve ]
-
ROBOTER
addikt
-
kaller1
veterán
válasz zombinyul #23885 üzenetére
Az x8 topikban már gyakorlatilag meg is válaszoltad magadnak a kérdést:
Konkrétan a Skype telepítése óta produkálja.Most töröltem,azóta jó
A zene szaggatás, majd restart után megjavulás meg csak annyi, hogy fogyóban a RAM, több alkalmazás fut a háttérben, mint amit a készülék elbír, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- ZIDOO médialejátszók
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Óra topik
- Legszebb nők!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest