Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lehet a legnagyobb akkuval szerelt Snapdragon 8 Elite telefon
- iPhone topik
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smile8822
senior tag
Köszönöm szépen a segítséget
-
Smile8822
senior tag
Sziasztok remélem jó helyen teszem fel a kérdésem
Olyan kérdésem lenne hogy adott egy első szériás Apple Watch óra és lenne egy Iphone 11Pro készülék és hogy működik e együtt a két eszköz vagy régi már az óra hozzá ?
-
Smile8822
senior tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne hogy a telekomnál vásárolt iphone készülékek azok függetlenek ?
Egy xs ről lenne szó.. -
Smile8822
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy olyan kérdésem hogy vásároltam a telekomnál kb 1 hónapja egy Samsung Galaxy A40 Dualsim típusú mobiltelefont és érdekelne hogy ez most akkor független ?
A családba mindenki 30 as már több mint 10 éve és Más kártyám nincs amivel ki tudnám próbálni..
Köszönöm előre is.. -
Smile8822
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy Samsung Galaxy K Zoom készülékem és az lenne a kérdésem hogy van ugye rajta kőrbe egy ezüst keret és az nekem 1-2 helyen meg van repedve kb fél cm re és ezt lehet cserélni rajta vagy az egész touch -t kell ?
És ez mennyi lenne kb ?
Amugy garis még a telefon.
Köszi előre is. -
Smile8822
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem ma vásároltam egy Galaxy s6 edge készüléket és érdeklődni szeretnék hogy van e benne távirányító program vagy le kell hozzá tőlteni ?
És milyen tv -k hez jó ?
Csak Smart hoz ? -
Smile8822
senior tag
Sziasztok .
Lenne egy kérdésem ma kaptam melóba egy Nokia 6230 készüléket de sajnos nem tudom milyen függő,beleteszem a 30 as kártyámat kéri a PIN kódot és utánna egyből Korlátozás kódot kér.
Ez mit jelent ?
Lehet más függő , vagy esetleg le van tiltva ? Vagy ?... -
Smile8822
senior tag
Üdv.
Most készülöm leváltani az i5s mobilomat egy note 3 ra.
És érdeklődnék hogy mi a véleményetek róla.
+ a note 3 bőr hátlapja nem kopik vagy nem használódik el ?
+ egy két ötletet meghallgatok ezt értem minden térre.
Köszi -
Smile8822
senior tag
Üdv
Lenne egy kèrdèsem.
Van egy htc one telefonom ami 11 hónapos Tmobilos .
Ès èrdekelne hogy mennyi gari van rà 1 vagy 2 èv ?
Köszi -
Smile8822
senior tag
Sziasztok.
Érdeklődnèk hogy esetleg tudjàtok e hogy Sony Z -t mennyiért függetlenìtenek T-s a telefon. -
Smile8822
senior tag
válasz
dvdbackuper #35762 üzenetére
Azt nem tudjuk mert nem lett szétt szedve de azt mondja hogy valamikor jó valamikor nem de inkább többszőr nem.
-
Smile8822
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem,lenne nekem egy i5c T-függő készülékem és gondolkodtam hogy lecserélem egy Samsung S4 re de mindenképp GyKáryafüggetlenre.
És hogy szerintetek megérni lecserélni ? Tudom hogy két teljesen más op rendszer de érdekes lehet.
Esetleg ha azt mondjátok hogy nem csalódnék benne akkor milyen módon menyek bele a cserébe ?
Köszi előre is... -
Smile8822
senior tag
válasz
monsterbeats #25745 üzenetére
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni!
Lenne egy olyan problémám hogy van egy nokia 6303i c mobilom és bele esett véletlenül a vízbe és azóta nincs térerő,nem jelzi ki a telefon de minden más rendesen megy rajta,az alaplap egyáltalán nem rozsdás,szerintetek hogy lehetne megcsinálni ha egyáltalán meg e lehet!
Köszi!üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Foxpost
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Könyvajánló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest