- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
Nokia E51 user manual -> 20. oldal alja - selection key megváltoztatása, ezt keresed?
To change the functions of the selection keys in active standby, select Menu > Tools > Settings > General > Personalisation > Standby mode > Shortcuts
-
-
Doky586
félisten
Az USB kábel egyik végét az E51/52 -be dugod, a másik végét a PC-be..
A PC Suite programban a "csatlakozás az internethez" menüpontot válaszd.A telefonba előbb SIM kártyát is kell tenni, melyre valamelyik adatcsomagot is megvásároltad. (az hogy a T mihez ajánlja az mindegy, csak a MB mennyiség a lényeg). Ha telefonálásra is használod akkor a meglevő beszédcsomagod mellé. Ez utána havonta változtatható v lemondható.
-
Doky586
félisten
Te döntesz. Az E51 (3.6Mbps) és E52 (10Mbps) mindent tartalmaz amit a 'Stick' csak annál nagyobb. Ha neked jobb ha inkább egy pendrivenak kinéző tárgyat akarsz látni a PCd mellett és nem zavar hogy szolgáltatónál ezekre hűséget kell fogadni... akkor vegyél ujjat. Ha nem akarsz hűséget akkor az E51/52-t ugyanúgy ugyanarra tudod használni mint a sticket...
-
kutga
félisten
A sticket USB-n keresztül csatlakoztatod a számítógéphez (olyan mint egy pendrive), és a mobilinterneten netezhetsz vele, nyilván annyi adatforgalmat használhatsz, amilyen előfizetést kötsz. Ha tényleg kell, szvsz egyszerűbb mint a mobil modemként való használatával szórakozni.
-
Ha emlékszem, nem sokkal azután, hogy bevezették a korlátlan GPRS-netet, vezették be azt is, hogy megadtak valamilyen korlátot a különböző adatcsomagokban.
Mert a sok értelmes, ha más korlátlan, akkor ki is használta, és a hálózat hogy hogy nem nem bírta a terhelést.
Jellemzően korlátlan böngészési/emailezési opciók vannak pl. a Telenornál.
-
quailstorm
félisten
-
Bozek
nagyúr
Itt a következőt írják: "direkt marketing, nyaralj az ő házaikban...". Egyébként a Te linkeden is ott van a lényeg: "Név / cég: http://www.rent-holiday-homes.com/".
Az ilyen számokat általában nem lehet visszahívni, de ne aggódj, nincs vele akkora gáz, csak épp telefonálgat, mert ezért kapja a fizetését.
-
-
egyrészt van rásegítés (a-gps) olyan formában is, hogy forgalmaz néhány kilobyte mobilinternetes adatforgalmat, miközben rásegít a pozicionálásra, tehát felgyorsítja azt, másrészt e-mail formájában is lehet küldeni pozíciót, illetve megosztani azt, ahhoz is mobilinternet kell, valamint sok térképes alkalmazás akkor is hozzányúl a mobilinternethez, ha amúgy telepítve van a kívánt térkép, például dugókat, útlezárásokat...stb tölt le, és még lehetne sorolni...
nem muszáj a mobilinternet, ha kellően offline az alkalmazás, de néha azért hasznos lehet. -
szia,
igen, engedélyt kér, hogy használja a fizetős mobilinternetedet, megossza a helyzetedet és egyéb adataidat, hozzáférjen a névjegyzékedhez, hogy például egy ismerőshöz navigálhasson direktben, továbbá anonim jelentéseket küldjön különböző műveletekről és helyadatokról statisztikákhoz...stb.
-
Bozek
nagyúr
Hát a tartózkodási hely nélkül mondjuk igen nehezen működne egy navigációs program.
A személyes adatok meg szerintem azért kell neki, hogy a névjegyekben lévő címekre egyszerűbb legyen navigálni. Bár nem ismerem a Navitel-t, de láttam már olyant, aminek ilyen funkciója is volt.
-
meroly
veterán
Tablet-nek hívják mifelénk
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
-
fuximaxi
senior tag
Ajánlanám figyelmedbe a Melyik okostelefont vegyem? topicot. Ott talán valamivel naprakészebbek az ilyen jellegű információkkal a srácok.
-
-
WildBoarTeam
senior tag
-
-
-
-
zombinyul
addikt
Én inkább a T280-ast ajánlom,kicsi,szép,minőségi,elegáns,gyönyörűen szól rajta az MP3,és paramétereit meghazuttolóan szép a kijelzője.A rádiója elég szépen veszi az adást,és a Bluetooth sem rossz rajta.Nekem bevált,néha kell egy alapabb telefon is a 6260 mellé.A T303 nálam a csúszka miatt alapból nem jöhetne számításba...Olyat akartak nekem is venni az édesanyámék,de a T280 nagyságrendekkel jobban tetszik
A Motorola F3 tényleg nem vehető telefon számba,akkor sokkalta inkább a Nokia 1112.
Sziasztok. -
Ricardo
titán
Legkissebb? azt nem tudom de ha hosszra nézzük akkor az egyik legesélyesebb pályázó Az SE t303, ha összességében akkor az Nokia 5310, és az SE W350 is jó választás lehet.
A Moto F3 át szándékosan nem vettem számításba
Szerk: a samsung c510 sem hatalmas jószág de nem tudom az mennyire kapható.
-
Mint ahogy azt Viktor0610 írta, a telefon egy AutoFocusos, 2 megapixeles W900i Walkman mobil, még 2005-ből. A W800i és a K750i után jött ki közvetlenül.
A benne található eszköz pedig egy Sony Ericsson FM transzmitter. A képen az MMR-60-as van.Az MMR-70 pedig így néz ki:
Szerk.: már látom, a telefon érdekelt...
mrlujoak
-
-
-
bob011
aktív tag
Hivatalosan akinek a nevén van a kártya az el tudja intézni. (Tán szig elég hozzá.)
Bemegy egy pannonüzletbe, kéri hogy legyen meg a fent említett kódja.
Utána ügyfélszolin keresztül elintézhető. 1-2 nap és használható a kártya.
Ha jól tudom ingyenesen megcsinálják.
/btw. A dolog a T-nél is hasonlóan megy./Volt olyan ismerősöm aki bement papírok nélkül és "kitartott" amellett, hogy márpedig övé a kártya (és nem az adatbázisban szereplő xy kft-é). Egy kis témázgatás után elintézték neki. (Évek óta ő használja, a feltöltőkártyás sim-eket adok-veszik, ki tudja azt nyomon követni honnan van stb. stb.)
-
Sz.gép nélkül max. egyesével tudod így átvinni a számokat, ami elég hosszú lehet sok név esetén.
Én javasolnám a SIM-kártya közbeiktatását. Igaz, ezzel az olyan nevek, amikhez több szám van, szétdarabolódnak, de sz.tem ez a leggyorsabb mód még így is. (Leszámítva a PC segítségével történő szinkronízációt.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest