- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
Mobilkocka #25322 üzenetére
Néhány jótanács:
- nézz sokkal kevesebb amerikai akciófilmet
- legközelebb mindent ellenőrizz, ha kell 10x mielőtt eladod a telefonod, hogy valóban mindent töröltél...
...és legvégül: nyugodj megSenki nem fog lemészárolni, megkeresni, megverni, összefűrészelni.
Feltételezem hogy a vevő gyerekei vagy rokonai lehettek vicces kedvükben, mikor megtalálták az elmentett számod a telóban. Vagy az is nagyon könnyen meglehet, hogy a két eset (eladás-fura hívás) közt semmi kapcsolat nincs, pusztán véletlen.
-
blueMerle
veterán
válasz
Agyasima #15972 üzenetére
Akkor valamit Te csinálsz rosszul.
A Sony Ericsson PC Suite alkalmazással csatlakoztathatja telefonját számítógépére, kezelheti és biztonsági másolatokat készíthet személyes adatairól, csatlakozhat az internetre, üzeneteket kezelhet, fájlokat böngészhet telefonján és sok más további műveletet végezhet.
-
blueMerle
veterán
-
blueMerle
veterán
Szia,
a 6120c nagyon gyors, sokkal gyorsabb mint egy N73. Nekem átlagos használat mellett 3 napig bírta. Alapveto kulonbség ugye a Symbian, a 6120c-ra sokkal de sokkal több mindent tudsz telepitni a Symbian adta lehetöségektöl.
Viszont VGA-ban nem tud videot felvenni de látom nagyon rá vagy kattanva erre a témára. Akkor inkább válassz egy más telefont ami kifejezetten multimédiára van kihegyezve. A 6120c vagy akár a 3210c is elsösorban képrögzités terén hatalmas visszalépés lenne az N73-hoz képest, amit nyernél az a sebesség. -
blueMerle
veterán
65 000 Ft újonnan 2 év Nokia garival azt hiszem a MediaMarktban vagyhol.
Tehát ha nagyon tiptop állapotban van mindene megvan, nem karcos nem zsebkopott akkor 45 000, ha látszik rajta a használat nyoma, picit kopott akkor legjobb esetben is csak 35-40 000 Ft. És akkor ezek még nagyon jóindulató árak. -
-
blueMerle
veterán
Nokiás szervizes voltam, tehát amit írok, az nem feltételezés. Amennyiben bevizsgálják, és tényleg nem külsö behatás miatt repedt meg, nem lesz gond. A probléma ott van, ha el sem jut a bevizsgáló szakemberhez, hanem egy ún. átvevö úgy itéli ez nem garanciális.
Másik verzió, hogy helyben javítják. Ez esetben minden a helyi szervizesek jóindulatán múlik.
Egyébként ez egy létezö jelenség, anno amiröl hallottam hogy a Samu D900-asokban adta meg magát a kijelzö. Én személyesen ilyennel soha nem találkoztam Nokián pedig pár ezer teló átfutott a kezeim közt. Ennek ellenére természetesen elhiszem amit mondasz.
-
blueMerle
veterán
Tul. képpen teljesen mindegy, nekem van egy noname olcsó cuccom, eddig mindennel sikerult osszebarátkoztatni. Épp tegnap nézegettem ilyet kollégának 1600 Ft körul vannak.
8x57js: Xilisoft 3GP Video Converter. Én mindent ezzel csinálok, a vágást, a konvertálást,....nagyon jó kis progi csak érteni kell hozzá.
-
blueMerle
veterán
válasz
ton1974 #5472 üzenetére
A Nokia cserél, nem a Pannon. A Pannon jelen esetben semmirol sem tehet.
Szvsz írj egy levélkét a Nokiának, ugyanezt postázd el a Homár fogyvédelmi portálnak is, mert ez valóban szánalmas, hogy egy filléres telefonon szarozik a magyar Nokia.Egyébként kapaszkodjatok meg: magyarországról hozzánk, Szlovákiába hordják átt a határ mentén élo Nokia tulajok a telojukat szervizelni, mivel állitásuk szerint itt 1000x korrektebb a bánásmód, ugyfélkezelés és a kiszolgálás.
-
blueMerle
veterán
Eloszor is nyugi, katasztrofális baromságokat mondtak neked.
Mint volt Nokia szervizes/eladóként mondom, hogyha a gyári Nokia PC Suiteval próbáltad frissíteni, akkor természetesen nem veszett el a garanciád.Azt pedig nem igazán értem hogy nincs még nálad a Nokia garancialevél, ezt gyakorlatilag a vásárlás pillanatában pontosan kitoltve kellett volna megkapnod. Itt valami nem kóser, nekem úgy fest hogy nagyon keményen meg akarnak szivatni és lehúzni téged.
Az eladó pedig csak szépen okosan beszéljen ilyen marhaságokat, hogy bevonják a garit -ráadásul egyáltalán nincs igaza, mikozben abszolut szabályellenesen járt el az eladásnál, hogy nem adta oda neked azonnal a garipapirt. Ez az engedélyébe kerulhet.
Jótanács: ne jártasd a csuszalesöd a Nokia szervizben feleslegesen sokat, elég annyit mondanod hogy frissítés után nem kapcsol be. Ennyi, nem kell ragoznod a dolgot.
-
blueMerle
veterán
Erre kizárólag a Symbian illetve a Windows alapú telefonok képesek. A nokiaprogramok.hu -n rengeteg ilyen programot találsz
Erra a célra az egyik legolcsóbb alternatíva a 6120 Classic Nokia. -
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610 #5261 üzenetére
Mivel ugye minden Symbian tulaj legálisan szerzi be a szoftvereket a telójára? Ezt Te sem gondolod komolyan.
Szvsz pedig hasznos egy efféle progi -
blueMerle
veterán
Ilyen telefont sosem szabad venni. Ezek lopottak lehetnek, esetleg használt, felújított cuccok vagy úgynevezett "kivett" telefonok melyeket a szolgáltató sok országban gond nélkul nemfizetés után letilthat. Olyan nem létezik hivatalosan hogy T-Mobilos, Orangeos,O2-es ,... matricás új telefon telóboltban
-
blueMerle
veterán
válasz
spawn21 #5252 üzenetére
Olcsi kolega minden fontosat leírt. Ahhoz hogy megbizonyosodj hogy valóban 0 perces, írd be alapállapotban a kov. kódot: *#92702689# Majd keresd a LIFE TIMER részt, ott ha minden adat 0 akkor valoban nullperces. Ezt nem lehet lenullázni szal ez tuti nyom. Amennyiben van a Life timer alatt bármilyen szám, hagyd ott a francba
-
blueMerle
veterán
-
blueMerle
veterán
Nem, én szlovákiai vagyok nálunk is így megy
Ennek nem tudom az okát, de nem egyszer volt rá példa hogy nem fogadták el az ugyfél világgariját. EU gari mondjuk már korrekt, azt természetesen kötelességuk elfogadni az egész EU-ban. Van itt valami jogi csavar a dologban, hogy a világgarit azért nem kotelesek elfogadni, mert mondjuk nem az EU-s normák által lett gyártva a cucc. Vagy ezer más indok...
Ez van sajnos, én biztos nem vennék világgaris cuccot, vagy ha mégis, annak tudatában hogy nem biztos a termék garanciális háttere. Jól gondold meg.Még egy adalék: természetesen arra is volt példa hogy elfogadta az adott szakszerviz a világgarit.
-
blueMerle
veterán
MINDEN K550i-nek bugos a billentyüzete, ez feature.
Enyémmel is gondok voltak.
-
blueMerle
veterán
Akkor megfordítom a kérdést: egy még meg sem jelent modell szerinted hosszútávra megbízható?
Olyan elödökkel mint a fantasztikus gombtörés-müvész W580i? Az SE mostanság minöségileg nagyon leromlott, a KU990 volt a kezemben, van nem egy ismerösnek és eddig kizárólag jót mondanak róla. Hogy hosszútávon milyen? Hm. Ezt egy új telónál szvsz badarság feszegetni, majd elválik, de van akinek lassan 1 hónapja megvan, nem vigyáz rá, zsebben hordja, mégis karcmentes és makulátlan. Persze ez sem tökéletes, de én mégis inkább erre, az LG-re szavazok.
-
blueMerle
veterán
válasz
Skaberry #4518 üzenetére
Az a beépített GPS csábítóan hangzik de op. rendszer hiányában nem sok értelmét látom. Azaz valszeg egy saját fejlesztésu GPS szoftver lesz benne, esetleg a navigon, de egyik sem valami jó dolog. Szerintem csak ezért ne várj rá.
Én a helyedben a KU990-es mellett döntenék.
-
blueMerle
veterán
válasz
pintérzoli #4474 üzenetére
Ha belemegy, nem szorul, nem lötyög és nem kell belöle faragni se, ráadásul ha el is indul vele a telefon, akkor szvsz nem lesz gond.
-
blueMerle
veterán
válasz
pintérzoli #4472 üzenetére
Természetesen nem "káros". A kérdés csupán az, hogy passzol bele?
-
blueMerle
veterán
Egy fontos kérdésben kérném a segítségeteket!
A Connectel link céggel kapcsolatban van valakinek tapasztala? Megrendelésre szeretnék egy telót, és bizony ami nekem kell, az csak náluk van még újonnan-állítólag.
Tapasztalatok? -
blueMerle
veterán
-
blueMerle
veterán
válasz
D347HBR1NG3R #4082 üzenetére
Egész biztosan nem, ez annyira minimális fogyasztás.
-
blueMerle
veterán
válasz
molngab #4049 üzenetére
Nem értem, hogy egy sima SW hibán mit kell ennyire görcsölni. Mert ez evidens. Jézus ereje, és akkor ilyennel rohangálni szolgáltatóhoz.
Még ha ez pénzbe kerult volna, értsd: számlázott valós hívás....nade így? Pfff....
A legeslegegyszerübb dolog, az SW frissítés mint olyan, még véletlenül sem villant átt az agyadon?
-
blueMerle
veterán
válasz
Lotusomega #3957 üzenetére
Kifejezetten gyártass rá
Egyébként bármire elcserélheted, ha kifizeted a különbséget -
blueMerle
veterán
válasz
Lotusomega #3955 üzenetére
Titánból is van telefon
8800, 8910i, 8800 Sirocco,...csak fizesd meg az újabbakat
Vertu is karcolódik, volt szerencsém egy használt darabhoz mint kereskedöNem azt mondtam hogy dobd ki, nem kell ironizálni, csupán arra próbáltam rávilágítani hogy ezzel nem lehet mit kezdeni, legfeljebb rosszabb lesz.
-
blueMerle
veterán
válasz
Lotusomega #3953 üzenetére
De milyen ötlet? Most komolyan mit lehetne ezzel tenni? Semmit. Megkarcoltad, ennyi. Vagy lecseréled, vagy hagyod így. Ezzel nem lehet mit tenni.
Ha ez megnyugtat, 5 évig voltam Nokia szervizes/eladó.
a 6290nek nincs rossz minőségérzete sztem
Akkor fogj majd a kezedbe egy E50/E51-es Nokiát vagy egy V6-os Motorolát, esetleg egy Shine-t, vagy akár egy öregebb Samsung D600-at....vagy bármi más, valóban minöségi anyagokból készült telót.Megváltozik a véleményed.
-
blueMerle
veterán
válasz
Lotusomega #3950 üzenetére
Na, én most pontosan ezért vettem LG Shine-t. Ez össze van rakva: acél és valódi karcálló üveglap. Cserébe kegyetlen szar a kezelhetösége
Egyébként a 6290/6120c páros a leggagyibb anyagokból van, amit valaha a Nokia felhasznált, sajnos. A legolcsóbb 1100 is különb minöségérzetet ad. Viszont ott az E51, nagyrészt fém borítás+korrekt tudás
-
blueMerle
veterán
válasz
Lotusomega #3948 üzenetére
Megkarcoltad az elölapot és le akarod törölni?
Ezen azét még egy kicsit morfondírozz el, és rájösz hogy ez butaság. Ez nem autó, hogy nekiállsz polírozni hombre
Kijelzöre létezik a displex nevü okosság karcok ellen, de tapasztalat hogy semmit sem ér.
Ha pedig nagyon zavar a karcolás, akkor cseréltesd ki az elölapot.
-
blueMerle
veterán
Legalább egy kicsit gondolkozz hombre.
a kifizetett teló csak az ő hálózatukon legyen használható.
És akkor ezzel a szolgáltató hogy keres pénzt? Áruld már el nekem.
Kártyás telefononál valóban veszteség lehet a szolgáltatónak, ha valaki függetleníti a telefonját, de itt elsösorban a hüségnél aláírt lockról van szó. Mert ugye azt senki sem garantálja, hogyha a telót nem is függetleníti, akkor is tölteni fogja a kártyát.
Ergo a lock egy baromság hüségnél, mert az ügyfél 2 évig úgyis az adott szolgáltatónak fizet. Akár az akciós telóval, akár nem.
Szlovákiában speciel nem ütközik törvénybe a telók függetlenítése.
Az Orange ill. O2 nálunk nem zárja a telókat, csak a T-Mobile.Ezek természetesen a dolognak csak a jogi oldalai.
Halvány lila gözöd sincs ezen dolgok jogi "oldalaihoz".
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest