- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Illető
tag
válasz
blueMerle #5466 üzenetére
Köszi az infót. Az eladó egy magánszemély és a készülék már néhány hónapos, sorry, ha félreérthető volt, mindenesetre nem boltban vettem, ez a része tehát szrencsére nem érvényes. A garancia valami nagykerből jön, pontosan nem értettem, de őszintén szólva nem is foglalkoztatott, volt vagy 30 telefonom az elmúlt 10 évben, soha nem romlott el még egyik sem. Erre most tessék.
Tehát a Nokia szervizben kizárólag a 2 éves Nokia garilevéllel állnak velem szóba? Papír nélkül pénzért sem?
Ha visszaviszem a nemNokiás garipapírral a vásárlás helyére, akkor onnan továbbküldik a Nokiának? Mert akkor inkább fizetek ötezret a sarki gsm szerviznek, mint hogy hetekig üljenek a telefonomon. Annyit az egész nem ér nekem. -
válasz
blueMerle #5374 üzenetére
Mostmár van eredeti és utángyártott is. (Sajna egyikkel sem megy.
)
Külföldi fórumon olvastam, hogy segít ha a progit frissítem. Most elkezdtem leszedni a legújabb verziót.A leszedés-újratelepítés már többször is megvolt. Több géppel is kipróbáltam. Az az érdekes, hogy sokáig jó volt. És egyszercsak elkezdett szórakozni. Újraraktam és ment utánna egyszer. Azóta meg sem nyikkan.
-
Illető
tag
válasz
blueMerle #5304 üzenetére
Köszi, megnéztem, mindenféle blacklist programok vannak, szuper lesz. Ha nem adja fel ez a ... személy, akkor kénytelen leszek S60-ra váltani, igaz, az E51-gyel kacérkodtam korábban, de már elmúlt, ugyanis számomra egyébiránt tökéletesen fölöslegesek az S40-hez mért előnyei.
-
Olcsi
senior tag
válasz
blueMerle #5258 üzenetére
Persze, rögtön leesett a dolog, még a boltban, de nem is nagyon foglalkoztunk a dologgal, mert ugye függetlenül könnyebben, és nem utolsó sorban drágábban el lehet a telefonokat. Betudtuk annak, hogy megvette a bolt, függetlenítette, aztán kitette drágábban... Ennyi, nem reagáltuk túl a dolgot. Minket leginkább a garipapír izgatott...
Szerencsére ez már kb 1 éves történet, és nem is lett belőle semmi baj. -
Olcsi
senior tag
válasz
blueMerle #5256 üzenetére
A 0 perces "zsír új" telefonról jut eszembe: egy bp-i használtmobil boltban egyszer sikerült megvásárolni egy olyan gyári, ismétlem gyári függetlennek mondott 6131-et, hogy t-mobile-os előlap volt rajta.
Már itt megbukott a dolog, de mivel elvileg gyári nokia garit adtak rá, amire az aznapi dátumot írtuk rá, így nem volt vele gondunk. Gyanús csak hazafelé a vonaton lett az, hogy a garipapíron az imeit tartalmazó matricák egyik fele le volt válva, ill. ferdén volt felragasztva, tehát valószínű hamis "gyári" nokai garit gyártottak a telefonra. Ezzel mindaddig ugye nincsen gond, amíg a nokia szervíz elfogadja azt a garit. Na de azt ki garantálja? Sorry az Off-ért, de fontosnak tartottam elmondani, hogy sokszor a nulla perces, ill. gyári független sem az, aminek látszik. Vagy pont az?
-
REDeath
őstag
válasz
blueMerle #4297 üzenetére
és mennyivel "jobb" a 9.2 a 9.1-nél? van valami egetrengető különbség?
(és a feature packokkal mi a helyzet? e50-nél olvastam hogy ébresztőóra csak 1 időpontot tárol, míg valamilyen feature pack-al már tud több időpontot)
ha nem, akkor létezik ingyenes ébresztőóra szoftver? én kerestem neten és találtam de azok neminygen voltak. persze lehet csak nekem új még ez a symbianos dolog, és azért nemtaláltam hozzá egyből megfelelő progi(ka)tmég nincsmeg a teló, a napokban fogok venni e50-est.
-
bulanjoe
tag
válasz
blueMerle #4161 üzenetére
öööö, lehet én nem írtam eléggé tagoltan, de ha jól emlékszem valahogy így: (microsd, 2GB, apacer)
ahol az apacer, nem a hímnemü szülőegyedemmel van kapcsolatban, hanem az a gyártó neve!
azért kössz!
más ötlet?
Amúgy a telefon biztos samsung, tuti hogy nem nokia, vagy alkatel!
és kössz a gyors választ! -
-
Lotusomega
senior tag
válasz
blueMerle #3951 üzenetére
Egyébként a 6290/6120c páros a leggagyibb anyagokból van, amit valaha a Nokia felhasznált
6120c-ről nemtudok nyilatkozni , mert ne mvolt még nálam , de a 6290nek nincs rossz minőségérzete sztem
a hátlap nagyonjó fogású és a belseje is sztem nagyon rendben van, még az előlap sem gyűjti az ujjlenyomatokat ,csak hát karcoldik nem is értem ennyire azért nem kéne,vmi 5let kéne hogy mit csináljak vele,mert azért egy 2 hetes telónál nem kéne azért még előlapot cserélni 10+k forintért
-
Lotusomega
senior tag
válasz
blueMerle #3949 üzenetére
Pedig úgy vigyáztam rá mindig tokban volt
és most sem volt semmi fémes a közelében
, nem tudom nokiáéknál miből csinálják az előlapokat , de lehet átkéne már térni ezekről az újrahasznosított 50 forintos műanyagpalackokról mondjuk valami nemesebb anyagra
.
Ez nem autó, hogy nekiállsz polírozni
Hát sztem egy polír korong és egy flex csodákra képes
Amúgy meg előlapot nemtudom hogy emnyniért cserélnének ezen de biztos hogy 10 ropiból nem úsznám meg
lassan már tojáshéjból csinálnak mobilt
régen nem voltak ennyire sérülékenyek...
-
gban
veterán
válasz
blueMerle #3895 üzenetére
Halvány lila gözöd sincs ezen dolgok jogi "oldalaihoz".
Ezt honnan veszed? Nem ismersz, miért szólsz meg?
És akkor ezzel a szolgáltató hogy keres pénzt? Áruld már el nekem.
Elárulom.
Ha van egy függő telód, van esély hogy ha kártyát vennél akkor az abba illőt veszed.
És mivel neked már akkor olyan van, nagyobb az esélye hogy a családod is olyat vesz.
Tovább megyek, ha pl. Pannonos számod van, Pannonról fog hívni akinek több szolgáltatónál is van kártyája.Én nem másokat leszólni járok ide, páran tudják is hogy nem a levegőbe beszélek, de semmi szükségem arra hogy leszóljanak, mihelyt úgy vélik valami okból kifolyólag hogy nekik van igazuk.
Én még senkit nem oktattam ki ebben a topicban, annál inkább több embernek segítettem.
Ezért nem várok hálát, de arra sincs semmi szükségem hogy ismeretlenek ismeretlenül megszóljanak, és olyanokat jelentsenek ki rólam látatlanba, aminek a valóságalapjáról semmi információval nem rendelkeznek. -
Doris Lune
tag
válasz
blueMerle #3569 üzenetére
A telóhoz szerencsére nem magas áron jutottam, hanem amolyan másodtelefon áron, igy bukó semmiképpen nincs rajta. Van egy rendes, márkás SE w810-em, amit imádok, már megvan lassan 2 éve, s nem vagyok hajlandó megválni tőle. Ez ugyan nem olyan hangos, mint a Latte, de még soha semi baja nem volt, és mindenben kiszolgál. Úgyhogy azt már nem kell vennem. Ez a teló jött, azonnal megtetszett, de nem is gondoltam arra, hogy lecserélném a Sonymat vele, hanem nagyon sok örömet szerzett a kivitelezése, hangja, majd eladta a házat, s gondoltam, annyiért nem hagyom ott. Úgyis kellett egy másodteló. Nem vártam tőle sok mindent, de arra azért nem gondoltam, hogy ilyen hamar bekrepál.
Mért, a rendes, márkás telókban hogy van a memory-reader/writer IC megcsinálva? S ebbe esetleg nem lehet beletenni egy jobbat? Vagy méretben mások?
Bocsi, hogyha hülyeségeket kérdezek, de a kiváncsiság vezet. -
-
-
-
cidalain
veterán
válasz
blueMerle #1937 üzenetére
értem, háát akkor nagyon úgy néz ki hogy ez benne van pannonilag...
csesszék meg.
ráadásul ez a telón levő szoftverben van benne (jól értem?), úgyhogy kiszedni is csak úgy lehetne, ha új firmware-t nyomnék rá - akkor meg veszik a gari...
én is jobban kedvelem az origi független telókat, de ha már egyszer csomagot kellett váltani, akkor kapóra jött hogy fika pénzért (6990) odavágnak egy telót is mellé (én csak használom, szal nem lényeg milyen, hogy néz ki, viszont az ilyen idétlen funkciótlan baromságok felnyomják az agyamat...)
lehet hogy direkt teszik ilyen könnyen elérhető helyre? ha véletlenül benyomom akkor is tuti a 40 FT lehúzás? (280 FT / 7 alkalom = 40 FT / kapcsolódás 1 másodperces időtartama)
királyságez olyan tékozló homáros sztori lesz lassan...
és ha beviszem nekik a pannonba hogy szedjék ki?
[Szerkesztve] -
cidalain
veterán
válasz
blueMerle #1935 üzenetére
k310i pontosan a modell
és ezeket nem lehet átállítani a gyártó odarakja mert nekem az kell úgy gondolja?
hasznosabb lenne nekem helyette pl az SMS írás...
szándékosan nyomom meg igen, de ugye megszokásból. nem vapozni akarok, hanem a főmenübe lépni...da ha már hozzászokom a telóhoz akkor se legyen már ez ott, mert nem használom...
balfék cégek
(esetleg valami program amivel bele lehetne mászni a telóba, és több beállítási lehetőség lenne, mint a telefon menüben?)
a wap beállítás átállítása: tegnap próbáltam a beállítások (vagy szerkesztés) gombra mentem, egyből megint csatlakozni akart... kész. van esetleg olyan hogy wap kikapcsolása? igen - nem
[Szerkesztve] -
mák
tag
válasz
blueMerle #1620 üzenetére
Az szívás, mert 1 hónapja raktam újra.
Az első alkalommal feldobta a lehetőséget azóta nem.Természetesen már bedugtam másik
helyre is. Semmi a telefon amúgy észleli a kábelt mert a szolgáltatás beállításainál nem engedi a usb kábeles töltést lekapcsolni, amig csatlakoztatva van.A pc meg mintha semmi nem történne amikor rádugom.
Driver install?
Az a gond, hogy az eszközkezelő és az everst sem látja a kapcsolatot, így nem tudom felrakni a drivert.Valószínű , hogy az ismereteim hiányosak. Ha van más mód telepíteni a drivert , akkor kérlek írd le hogyan kell. köszi.
Az okosok azt mondták ,hogy az outlook 2007 nem kompatibilis a telefonnal.Hát leszedtem, de így sem működik.
okosok=sonyericsson ügyfélszolgálat
[Szerkesztve] -
Apollyon
Korrektor
válasz
blueMerle #1470 üzenetére
Ahham... És meg tudnád mondani esetleg mennyi kb a különbség? Volt amúgy K510i-m, és ahhoz ugye a 60-as kábel volt, de már nem emlékszem amikor felmásoltam rá 1-2 mp3-at (igen, kemény 28MB mem.
) akkor az milyen gyorsan ment...
Viszont az mp3 lejátszóm (már nem használom) ami 2.0-ás kb olyan ~3300-3800K-val fogadta a fileokat... BT-al kb mennyi?
Most a telefonra jelenleg ennek tizedével megy. -
Apollyon
Korrektor
válasz
blueMerle #1462 üzenetére
Tudom, nekem is eszembe jutott a kariolvasó... Tényleg gyors, de ennyi. Ahhoz hogy én rápakoljam a zenét meg egyebet, ahhoz ugyebár ki kell venni a telefonból én meg nem fogom mindig ki-be rakosgatni a kártyát mert a műanyag védőajtaja nem hiszem hogy bírná a strapát... Nem azért mert nem vigyázok rá hanem mert ez tipik olyan része a telefonnak ami elhasználódik. Tehát ez kiesett.
Amire gondoltam, hogy esetleg veszek egy DCU-60ast, vagy inkább egy 2.0-ás Bluetooth adaptert... -
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest