- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
crok
nagyúr
válasz
w.miki #44834 üzenetére
Én spec. szétszedném és pihentetném előlap nélkül (plusz akkor látszana hogy nincs-e valamelyik megnyomódva).
-
quailstorm
félisten
-
Fall-N
veterán
válasz
w.miki #43360 üzenetére
Igen jól tudod. Egy idő után majd mindegyiknél elromlik a Wifi és/vagy a Bluetooth. Alaplap cserével lehet csak javítani, ami garancia lejárta után már nem éri meg.
Barátnőm P8 litejának az akkumulátora is felpúposodott 1 év után, de olyan mértékben, hogy a kijelző megnyomódott és a hátlapon az üveg betét megrepedt.
-
icemad
nagyúr
válasz
w.miki #41085 üzenetére
Szia. Nem tudom, hogy tudok e segíteni, mert évek óta nem használok ilyen telefont. De az biztos, hogy a Nokiáknak volt pc-re egész használható mentő programjuk. PC Suite néven keress rá.
Fényképek mentésére talán a legegyszerűbb, ha memóriakártyáról másolsz másik kártyára.
Nokia 230-on hogy lehet beállítani, hogy a fényképek, a memóriakártyáról, ténylegesen képként jelenjenek meg, ne csak a file neve, és utána külön, egyesével rákattintva kelljen megnyitni? Ezt nem igazán értem...
Téma szerintem nincs hozzá.
-
zombinyul
addikt
válasz
w.miki #40243 üzenetére
Erdekes, nekem sincs nagy kezem, megis az esetek 99%-ban aterem a G4-em 5,5"-os kijelzojet. Es ott latszik hogy megszokas kerdese, hogy anno az OT-995-osomet nehezebben ertem at mint most ezt, pedig azota nem nott a kezem.
A 735-os Lumiam is nehezkesebb (jo, nyilvan a kisebb kava sokat szamit). Parom akinek plane apro keze van, siman ateri az 5,2"-os P8-asat.
-
quailstorm
félisten
válasz
w.miki #40239 üzenetére
Most hirtelen nem értem amúgy ezt a méret dolgot. Én valószínűleg a 4,5collal értem el a határaimat, de termetem erősen törpe kategóriás.
Egy BlackBerry Z10 nem hiszem hogy nagyNekem csak két dolog számít, le tudjak ülni telefonnal a zsebben, valamint átérjem egy kézzel, fogásváltás nélkül. Ha az én baba kezeimmel ez 4,5colig megy, akkor annyira nem kéne aggódni.
Ettől eltekintve engem is rettentően zavar, hogy nem tudnék mit venni. Galaxy S mini szériája egy vicc, egyre nagyobbak. Sony Z compact még okés lenne, bár az is dagad.
Aztán kereshetnék valami kínait ha van még egyáltalán.Ami meg tetszik az régi.
-
w.miki
veterán
válasz
w.miki #39169 üzenetére
ráadásul szerintem automatikus adattárolásra van állítva a beállításokban, mert amikor rádugom PC-re USB-n, akkor feljön az intéző, és látom a telefon memóriáját, de a PC suite nem ismeri fel a telefont
Nincs egy 7230 emulátor, valahol a neten, ahol látni milyen menüpontok vannak a kijelzőjén? Amiben ki tudnám választani, hogy visszaálljon PC suite módra? -
-
icemad
nagyúr
-
meroly
veterán
válasz
w.miki #36643 üzenetére
A push mail némely zárt oprendszerű telefonon is működik. Nokiákon főleg. E szerint a specifikáció szerint ezen is. De FB biztosan nem.
-
anonymus89
addikt
válasz
w.miki #36576 üzenetére
Ezzel összekonvertálja egy nagyba, majd letöltöd a myphoneexplorer-t feltelepíted és az egy nagy vcf fájlt hozzátársítod így megnyitja, majd jobb gomb valamelyik névjegyen exportálás/importálás --> a telefonkönyv exportálása és kiválasztod a csv.-t.
-
quailstorm
félisten
válasz
w.miki #35547 üzenetére
Nincsen, nem éri meg, mert azok a modellek manapság a retro kategóriába tartoznak amiket lehet velük buherálni.
"UFS(HWK),MX Key,ATF(Advance Turbo Box),Cyclone and Infinity Best"Ezek közül kell valamelyik neked. Jobbat nem tudok mint hogy nézz körül a környezetedben lévő boltokban, bár manapság mindenki csak kereskedik...
Egyébként mi lelte a telót, miért kell update?
-
zsírsámán
senior tag
válasz
w.miki #30430 üzenetére
Sajnos én sem tudok most belemenni a részletekbe, mert jelenleg se a program nincs fent a gépemen, se telefon nincs amivel ki tudom próbálni. Úgy emlékszem, hogy meg lehet oldani, ha a sim-ről inportálod a számokat a telefon memóriájába, majd ha hozzákötöd a képhez, ott a suite le fogja neked szinkronizálni a dolgaidat, és ott a szinkronizálás beállításainál körbe kell nézni, hogy hova menti le a adott csv-t. Ha megvan, azt már át lehet konvertálni. Szerintem ha a telefon topicjába kérdezősködsz, lehet hogy több sikerrel jársz.
-
zsírsámán
senior tag
válasz
w.miki #30425 üzenetére
1. Rég volt már olyan nokiám, de ha lemented a névjegyeket, elvileg csv-be menti el neked. (Vagy vcard-ba már nem tudom.) Ha lementette, beírod gugliba hogy csv to excel (vagy vcard to excel) és biztos találsz valamit, amivel könnyen át tudod üket konvertálni,
2. Pontosan milyen nokiád van?
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest