Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Szeretnék vásárolni légkompresszorhoz való festékszóró pisztolyt. Tudnátok ajánlani valami jó minőségűt 3-4500 ft-os árkategóriában?
Igaz nem értek hozzá, de én ezeket néztem ki:
[link]
[link]
[link]
[link]Ha ezek nem gagyik, tudnátok segíteni, hogy ilyen festékszóró pisztoly vásárlásánál mire kell figyelni?
szerk.: Igazából[ezt] ajánlotta nekem 1 ph-s kolléga, de sok a postaköltség és 6100-ra jön ki az egész cakk pakk. Annyit meg nem akarok kiadni érte, mert most nem igazán van pénzem...
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest