Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViSAS
senior tag
válasz
anonymus89
üzenetére
A windows összetevőinél nincs kivéve a pipa a pasziánszból?
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Windows Games mappában nincsen meg a Solitaire.exe csak a mui fájl? Mit kell tennem, hogy legyen pasziánsz?
u.i: Nincsen benne az összetevőkben a játék mappa....
-
Nekem egy olyan problémám lenne hogy nem olyan rég raktam újra a gépet talán 2 hónapja eddig minden működött rendesen,fel raktam a batman arkham orgins nevű játékot és mikor full screenben próbáltam rakni ki akadt fekete képernyővel és resetelni kellet a gépet aztán raktam fel új videókártya drivert semmi ablakban ment csak full screenben nem raktam fel új teamet és lám működött utánna full screenben is.Most meg jelent a call of duty ghost mondom játszok vele felrakom meg minden indítom fekete képernyő,reset mindent meg próbáltam vele még újabb beta driver a kártyához steam frissítés és semmi fekete képernyő reset fel is mérgelt mondom le töltöm egy régebbi részét játszok azzal fel rakom indítom fekete képernyő és reset.Aztán most fel raktam egy játékot a state of decayt elindul meg minden de ha felbontást vagy képarányt akarok állítani fekete képernyő reset,de más játékok meg működnek ezeken kívül,most érdeme lenne újra raknom a windowst?Vagy komolyabb gondom van?
-
Víz Elek
senior tag
válasz
Undoroid
üzenetére
Igen, figyelmeztetnek, de ki gondolta volna ezt.
Pláne, hogy telefonszámot is megadott, amin előtte beszéltünk is.Hardveraprón is vásároltam 4-5 terméket már, és mindig előre utaltam, olyannak is aki pár napos reggel rendelkezett, és semmi pozitív visszajelzés nem volt, mégis megérkezett a várt csomag..
-
draff
aktív tag
válasz
Kiki18
üzenetére
Próbálkozz meg azzal, hogy a regedit-ben átírsz bizonyos dolgokat, amitől majd kissé gyorsul. Persze nem számottevően ám, de azért talán észrevehető lesz a letöltési sebesség-különbség.
Bele kell menni a FUTTATÁS /regedit parancs "Enter"-ezése után a megnyíló könyvtárfa megfelelő soraiba, és oda vagy új sorokat beleírni,
vagy a meglévő adatokat átírni.
Erre már létezik a windows XP-hez nem egy ilyen program (pl. a Mister XP; TuneXP, stb.), de a legegyszerűbbek itt: -- DNS gyorsítás -
A honlapok IP címét a DNS alakítja www formájúvá, az alábbi tweak segítségével több honlap címe tárolódik a cache-ben, a lapok így gyorsabban betöltődnek.
A REGEDITTEL keressük meg a
HKEY_LOCAL_MACHINE \SYSTEM \CurrentControlSet \Services\Dnscache\ Parameterságat és hozzuk létre ezeket a duplaszó (dword) bejegyzéseket:
"CacheHashTableBucketSize"= 00000001
"CacheHashTableSize"= 00000180
"MaxCacheEntryTtlLimit"= 0000fa00
"MaxSOACacheEntryTtlLimit"= 0000012d---------------------------------------------------
- Sávszélesség növelése XP Pro alatt -Nagysebességű hálózaton különösen érdemes kikapcsolni a QOS szolgáltatás sávszélesség korlátozását. Ehhez a Futtatás alatt indítsuk el a GPEDIT.MSC rendszereszközt, menjünk a Számítógép konfigurációja/ Felügyeleti sablonok/ Hálózat/ QOS csomagütemezo ágra, itt a Foglalható sávszélesség korlátozását állítsuk 0%-ra.
A módosítás csak akkor működik, ha Rendszergazda-ként jelentkezünk be és a QOS csomagütemező nincsen kikapcsolva
------------------------------------------------------------ Rendszermag feltöltése a memóriába -
Akiknek legalább 512Mb memória dolgozik a gépükben, jelentékenyen felgyorsíthatják az XP működését, ha az XP rendszermagját egyenesem a rendszermemóriába töltik. Ehhez a REGEDIT-tel keressük ki a
HKEY_LOCAL_MACHINE\ SYSTEM\ CurrentControlSet\ Control\ Session Manager\ Memory Management\ ágat, ahol a DisablePagingExecutive bejegyzés értékét állítsuk át 1-re.
-----------------------------------------------------------
- Gyorsabb net Windows XP alatt -
A Windows XP professional nem igazán hasznos új szolgáltatásainak egyike, amikor szélessávú internetkapcsolatnál a sávszélesség 20%-át valami megmagyarázhatatlan okból lefoglalja.
Ennek megszüntetésére alkalmazhatjuk a következőket:Lépjünk be adminisztrátor-ként, majd kattintsunk a START menü Futtatás opciójára.
Ennek hatására előugrik egy beviteli mező. Írjuk be a következőt - gpedit.msc, majd nyomjunk Entert.
Az előugró ablakban keressük meg a "Local computer policy" (Csoportházirend) feliratot és kattintsunk rá.
A következő ablakban válasszuk az Administrative templates feliratot, majd erre is klikkeljünk.
A következő ablakban network branch, kattintsunk rá erre is.
A QoS Packet scheduler-re klikkelve a jobb oldalon keressünk olyat, hogy "Limit reservable bandwidth", majd a setting fül (felül) megnyitása után állítsuk engedélyezettre (Enable) a QoS-t.
A Bandwidth limit %-ot állítsuk át 0-ra.Most kiléphetünk a gpedit.msc-ből.
A network connections alatt, a kapcsolatunk Properties ablakában, ahol fel vannak sorolva a protokollok, ellenőrizzük, hogy a QoS Scheduler engedélyezve (Enable) van-e.
Aztán csak újra kell indítani a számítógépet.Remélem, nem foglaltam túl sok helyet.
Csak a leírtakhoz nyúljál hozzá, a többit nem bántsd! -
Víz Elek
senior tag
Vásároltam az apród.hu oldal segítségével egy playstation 3 konzolt.
Meg is beszéltem mindent az eladóval, telefonon is beszéltünk, sokat is leveleztünk.Majd családi okokra hivatkozott, hogy küldjem el neki a pénzt előre, mivel nagyon
nehéz körülmények között élnek mostanában.
Én el is hittem, mint utóbb kiderült naiv voltam, mert elutaltam múlthét kedden
(2013.10.05), de az ígért csomag sehol, pedig állítólag feladta rögtön másnap
(szerdán), ígérte is, hogy küldi a postai feladásról szóló bizonylatot, de az is
elmaradt.
Ma, próbáltam hívni, miután nem hozott szintén semmit a postás, de semmi, csak
"pittyegett" a telefon, mint amikor foglalt a hívott szám.Nos, azt szeretném kérdezni, hogy ilyenkor mi a teendő?
Tegnap este még látható volt a hirdetés, ma már nem.
És azaz érdekes, hogy tegnap estig még az üzenetváltások során ez volt a
felhasználóneve: matra621
Ma, meg hogy törölte a hirdetést, ezt a felhasználónevet látom az üzenetváltásaink
között:
janika3012Kérdezném, hogy ilyenkor mi a teendő?
Amit tudok, telefonszámot, erste számlaszámot.Előre is köszönöm a választ!
-
Undoroid
őstag
válasz
Kiki18
üzenetére
Üdvözöllek!
Nézd meg a feladatkezelőben azt, hogy mi használja ennyire az erőforrásaidat!
"CTRL" + "ALT" + "DEL" egyszer benyomva, majd a megjelenő ablakban válaszd ki a "Folyamatok" fület! Ami mellett nem nulla van az használja a gépet! A legalsónál a szabad erőforrásokat láthatod!
Nemrégen az egyik ismerősömnél egy PDF-nézegető legfrissebb változata akasztotta meg a gépet ennyire.
Ha nem ilyen jellegű a probléma, akkor erre tessék: utolsó bekezdés
Kérlek, hogy jelezz vissza az eredményről!
-
Apollo_21
addikt
válasz
shadow1901
üzenetére
Ezaz! na köszi! Szóval laphoz tartozik
Köszönöm
-
Apollo_21
addikt
Sztem nemjól..szal..régen 1esével lehetett fel"dugni" a lapra a kábeleket...most van hozzá egy ilyen vékony tégla összesítőm ami a rádugást segíti elő...ez a laphoz van?..megnemmondom őszintén h melyikkel kaptammár
ház vagy lap.. guglin sajna nemtaláltam képet róla..h segítsen a megfogalmazás elég béna módján
-
anonymus89
addikt
válasz
800.henrik
üzenetére
Köszönöm kipróbálom!

-
gologolo
tag
Sziasztok!
Csupán kíváncsiságból érdekelne hogy létezik-e jelenleg olyan technológia amivel kivitelezhető a következő:
Saját közlekedési kamera felállítása ami mobil telepről működik és mobilinterneten küldi a jelet okostelefonra valós időben vagy kis késéssel. Gondolom hogy nagyon sávszélesség igényes, de szerintem már bőven használható 10-15 fps-el is.
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Eléggé buta kérdés..de a lapra dugható..elölapi csatikért felelös kis tégla ami egyesíti a csatikat h könnyebb legyen a lapra dugni az a laphoz van igaz?
-
800.henrik
senior tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Opera. Nekem 512mb ram-al is jól ment.
-
válasz
Kcsabi
üzenetére
Ha jól emlékszem néztem a feladatkezelőt,nem volt benne semmi rendellenes,a mappákat is normálisan nyitogatja meg,stbstb...szóval a gépen belüli munkával nincs gond,valami gebasz lehet a hálózattal.
A tippet köszönöm,ezt mindenképpen megnézem majd!2.válasz: Erre nincs lehetőség,Bp túloldalán laknak,és nincs csak 1db gépük-ami problémázik-

-
anonymus89
addikt
Milyen böngészőt ajánlanátok egy 1Gh-en működő Acer Netbook-ra? (win7)
-
Kcsabi
tag
válasz
Xpredator01
üzenetére
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Xpredator01
üzenetére
Egyébként én -mint SSD-t használó ember- nem javasolom, csak ha olyan munkát kell végezned, ami számottevően profitál belőle, mert hétköznapi használatnál alig van különbség.
Alig néhány másodpercet nyersz a nagyobb sebességen, de ezt jó eséllyel el is veszted, míg a BIOS felismeri a PCIe-es RAID-vezérlőt.
Ebben a tesztben ajánlom figyelmedbe az Intel 320-as SSD-t, mert az Sata2-es.
-
válasz
Xpredator01
üzenetére
Lényeg, hogy Black - Black , vagy Red - Red -be legyen a 2db RAM / KIT ! (megegyező color DIMM) Asus Formula laphoz nem értek (mert nincs / nem is volt) így BIOS beáll. nem tudok mondani (mit, hogy , miért..)
valószínű BIOS configure kell neki !L
-
Xpredator01
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Koszonom a valaszodat!
De nekem renszerlemezkent kellene, es emiatt szeretnem , ha valaki esetleg tudna, hogy bootolhato es lehet rendszert telepiteni ra!
Megegyszer koszonom!Ha valaki tudja, akkor varom valaszat akar pm-ben is!

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Xpredator01
üzenetére
Ez a tipus mennyivel gyorsabb mint, a hagyomanyos sata 3-as?
Igen. A PCIe csati sávszélessége GB/s-ban mérhető. A jobb SSD-kártyák már bőven 1GB/s fölött írnak/olvasnak, viszont a zömük nem boot-olható.
-
Xpredator01
csendes tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Koszonom a valaszodat!
De:ha beraktam a kovetkezo parositassal:A1-B1 slot, akkor nem bootolt,A1 A2, nem bootolt, csak az A2B2 parositassal bootolt,es igy tokeletesen mukodik, a gep, de nem megy dualban.Mindig a memoriakkal volt a gondom.!Ilyen parositassal esetleg lehet?
-
Kcsabi
tag
válasz
Xpredator01
üzenetére
Én úgy tudom, hogy a 3TB-os HDD-t kötelezően GPT-be kell formázni, ellenkező esetben csak 2TB-t fogsz látni belőle.
-
válasz
Xpredator01
üzenetére
Szia,
2.Hogyan tudnam a memoriaimat dual modban halytani, mert nem talaltam a biosban a bealliatsokat? --> Dual -ba kell rakni az alaplapi DIMM foglalatba
- (párosával , tehát 1 - 3 vagy 2 - 4 DIMM -be rakva megy Dual -ba !)És BIOS -ba lehet finomhangolni - (amennyiben szűkséges)
L
-
Xpredator01
csendes tag
Sziasztok!
A kovetkezokben szeretnek segitseget kerni toletek:
1. A gepemben van egy 3 Tb-es Seagate Barracuda vinyo.A gond az, hogy nem tudom, hogy hogyan kell beallitani, hogy lassa a windoz mind a 3 Tb-ot, mivel csak kettot hasznal.A rendszert kulon ssd-n tarolom, ezt csak tarolasra hasznalom, de nem szeretnek 1 Tb helyet veszni hagyni.Mivel tudnam elocsalogatni a tobbit?
2.Hogyan tudnam a memoriaimat dual modban halytani, mert nem talaltam a biosban a bealliatsokat?
A lapom egy Asus P8H77-V, a memoriak pedig Kingston Hyper-X 4 Gb, 1600 Mhz , egy modul.Parban vettem oket, nem kulon -kulon!
3.Szeretnem a jovo honapban lecserelni az ssd-met a kovetkezore:
szeretnek velemenyeket, es ertekeleseket, ha van esetleg vkinek ilyen.Nagyon megkoszonnem! -
Vukmuty
tag
Sziasztok,
Már napok óta küszködöm azzal a problémával,hogy bármilyen oldalról is szeretnék videót betölteni azt nagyon lassan vagy egyáltalán nem teszi meg a böngészőm.Megnéztem Chrome,Firefox mind a kettőnél fennáll ez a probléma (java,böngészők frissítve)torrent nélkül és azzal együtt.
Volt már valakinél hasonló probléma? -
Kcsabi
tag
válasz
Kiki18
üzenetére
A gépen lévő programok is lassan töltenek be?
Nincs valami internetes futó folyamat ami lassítja a gépet?
Egy ismerősömnek volt ehhez hasonló problémája, ott a Win media player valami hálozati funkciója ment folyamatosan, eszközkezelőben 50% evett meg a proci teljesítményből, nagyon belassította a gépet. -
Sziasztok!
Ismerősömnek a gépét kéne megcsinálnom,a multkor már próbálgattam,nem sok előrelépéssel,ezért kellene segítség.
Egy XP-s gépről van szó,pontosan már nem emlékszem rá,P4-es és 1GB ram van benne,szóval biztosan elég egy XP-nek.
A probléma pedig az,hogy nevetségesen lassú egy weboldal betöltése,kb 4-5 percig eltart,mire megnyit egy origo-t pl...és löésem sincs,miért van ez.
Amit eddig csináltam
cleaner,C meghajtón több helyet csináltam(12GB már elég kell legyen),3 böngészőből 1-et hagytam meg(chrome) és azt is uninstalláltam,majd a legfrissebbet tettem fel,az összes bővítményt letöröltem,stb...Modem és router nincs a házban,a panelban van egy szekrény a folyosó végén,onnan jön direktbe a házba a kábel.Szolgáltatóra már nem emlékszem,hogy kicsoda,de kihívták őket,megnézték mit tudnak tenni,és a végeredmény az lett,hogy nem náluk van a hiba.

Mit lehet még tenni?
-
csaba17
senior tag
egy ilyen lap: ASUS M4A79XTD-EVO illetve egy phenom x4-es proci ma mennyire állná meg a helyét?
tönkrement az asztalim és váltanék amd-re pénzhiány miatt, a lapot 10ért meg tudnám venni. -
VoidXs
nagyúr
válasz
Krix CS 1.6
üzenetére
Készíts egy rendszerképet pendrive-ra, majd töltsd rá mindre. Nem tudom a program nevét, de egy gép minden adatát elmenti, majd róla bootolva felteszi máshova. Nálunk ezt csinálja a rendszergazda.
-
Krix CS 1.6
csendes tag
Sziasztok!
Van 15 darab ugyanolyan konfiggal rendelkező laptop amire oprendszert, office-t stb. (alap dolgokat) kellene telepíteni.
Milyen megoldást érdemes választani, időt szeretnék spórolni pl.: ne kelljen 15-ször windows 7-et telepíteni illetve officet, böngészőt driverek, updatek stb.
1, vinyót klónozzam?
2, készítsek lemezt a már meglévő rendszerről?Ebben kérném a segítségeteket illetve milyen programot használjak.
Köszi -
tikshow
addikt
Sziasztok!
Adott egy Dell D630 notebook előre telepített eredeti XP-vel. Na most a gép indításkor azt dobja, hogy nincs aktiválva, de amikor rámegyek, hogy aktiválás kiírja, hogy már aktiválva van, ekkor lehet nyomni egy OK-ot és ennyi. Csak az asztal háttere tölt be, semmi más. Csökkentet módba bejön minden. Mit lehetne tenni?
-
ViSAS
senior tag
Köszönöm a gyors válaszokat! És az oldalsó lehetőséggel mi a helyzet? Nem ajánlatos oda ventillátort tenni, esetleg még fedjem is le az ott lévő réseket, hogy ott ne legyen légáramlás?
-
ViSAS
senior tag
Egy újabb kérdés..
Szerintetek mi lenne az optimális hűtés, ha a gépházban elöl, hátul, felül, alul és oldalt is van hely egy 120mm-es ventillátornak? Melyik szívja ki, melyik be a levegőt, stb. -
freelanced
addikt
Hello! Valaki tudja, hogy az OTP-nél ez az utalási mód többe kerül mint a sima? Ha igen mennyivel?
"7*24 órás, OTP bankkártyák közötti azonnali átutalás"
-
ViSAS
senior tag
Sziasztok!
Lehet hogy buta kérdés, de mentségemre legyen mondva, hogy még soha nem volt dolgom USB 3.0-ás portal, így a téma is idegen nekem.
A helyzet az, hogy nem rég vettem egy új gépházat, amiben van USB 3.0-ás port is, azonban az alaplapomon alapból nincs 3.0-ás port, és olyan hely sincs, ahova betudnám dugni a gépház 3.0-ás kábelét. Lehet kapni valamilyen átalakítót, hogy rá tudjam dugni az alaplapra, vagy csak úgy varázsolhatok ilyen portot a gépembe, ha veszek PCI-s USB 3.0-ás kártyát?Köszi.

-
Dzsolo
senior tag
köszönöm mindenkinek a hasznos infókat, akkor kezdek a merevlemez adatokkal, (van egy új 1terrás merevlemezem is legfeljebb belerakom azt) utána a videókari driver (alaplapi videokártya is van benne az ATI azzal is kipróbálom) és ha minden rendben akkor majd valakivel kiméretem a tápom, (nincs műszerem) mondjuk az már 5-6éves lehet de arra nem gyanakodtam mert azt hittem ha a táp a ludas akkor újraindulna.

-
nyunyu
félisten
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
1.42V? Nincs egy picit tulfeszelve az a proci?
2700MHz-s Denebemnek is erosen tulzas volt a gyarilag kert 1.325V, siman elment alaporajelen 1.2V korul, 3 eves korara kellett feljebb emelni 1.25V-re.
Most 3240-ra tuningolva is megelegszik 1.33V-tal.
-
boygabi_
aktív tag
Nem működnek az asztali ikonjaim win 7 alatt egyik pillanatról a másikra. Nem tudok semmit indítani jobb klikkre sem jön elő semmi. Start menüből viszont minden elérhető indítható. Valami ötlet?
-
rtcwfan
tag
Üdv
az lenne a gondom hogy van egy 4890-es vga-m arctic twinturbo hűtéssel ami a Ram-okra és a gpu-ra tökéletes viszint a VRM könnyen 100C fölé megy ami nem túl jó.amit találtam : Zalman ZM-RHS90, viszont nem tudom beszerezni.Kérdésem : van e valakinek eladó, tud e valaki esetleg lelőhelyet vagy valami alternatív megoldást a problémámra. Köszi
-
gamer187
tag
Egy fontos kérdés!
Adott egy mobiltelefon. A teló eredetileg 20-as, viszont nem vesz be 20-as kártyát.
Próbáltam 30-as kártyát bele tenni de azt sem veszi be, 70-est nem próbáltam mert értelem szerűen ha független lenne be venné a 30-ast de ugye még a 20-ast sem veszi.
Nem rég találtuk itthon, ezt most vajon le tiltották vagy mi lehet a baja? Régen működött és most is sim nélküli üzemmódban hibátlanul megy.
Ha letiltanak egy telefont akkor ha bele teszek egy sim kártyát legalább a névjegyek üzenetek stb szinten működnie is kéne vagy nem?
-
Möhe
addikt
Üdv.
Ha van egy frissen telepített Win7-em,és minden ami nekem kellett (frissítés,programok) rátelepítettem. Arról mivel célszerű mentést készítenem hogy a legközelebbi telepítésnél már ezt a "tetszőleges" verziót kelljen betöltenem?
köszönöm
-
Undoroid
őstag
-
starpeter
senior tag
Sziasztok!
Milyen Celsius fok a megengedhető a játékoknak? (CPU,VGA,alaplap)
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy megoldhatatlan kérdésem de tippeket várnék a hibára.
adott a következő gép
Asus M4A89GTD- Pro / USB-3,
Phenom II X4 955 Black Edition,
2x2 GB/1600MHz Mushkin KIT,
Gigabyte GTX 460 OC2 GDDR5 1024MB HDMI,
Western Digital 500Gb 16Mb SATAII,
400W FORTON-SOURCEnincs húzva minden alap órajelen üzemel.
Kb. 4 hónappal ezelőttig hibátlanul üzemelt (nem lett bolygatva) azóta viszont fagy ezerrel, már nagyon unom, akad 3 nap, hogy nem fagy ki de van olyan hogy 10/c-enként egymás után 4szer,
Kimered a kép ha gyorsan CTRL, ALT, DEL nyomok akkor a fagyhalálból még életre kell de kb 10-60mp után újra kifagy és ha nem vagyok elég gyors akkor örök képkimerevedés homályába vész, ha kifagy úgy marad 3óra után is.
Hol keressem a hibát? videokártya? ha jól rémlik a topicjában olvastam, hogy az egyik szoftverrel fagy, de azóta már 4 frissítést kiadtak.
Merevlemez? fagyás előtt kerreg egyet, (felvillan a led visszajelzője)
összes elektromos csatlakozást átnéztem, rendszert már rengetegszer újra raktam hátha az a gond de nem, akkor volt az OP frissítések között egy driver amit blokkolt, már azt is kiszűrtem nincs rajta.
Ti milyen irányba indulnátok a hibakeresésben?
-
válasz
seederking
üzenetére
Próbáld meg a Chrome / beáll. / speciális beáll. / nyelvek (és ott legyen bepipálva a)
" Kínálja fel az általam nem ismert nyelven írt oldalak fordítását."L
-
seederking
őstag
Sziasztok
Hogyan tudom visszaállítani a chromba hogy mikor behozok egy oldalt akkor kérdezzen rá a szöveg lefordítására?
A youtubon egyszer arra kattintottam,hogy eredeti szöveg megjelenítése és azóta nem dobja föl ezt az ablakot.A többi oldalnál meg igen. -
shadow1901
senior tag
válasz
starpeter
üzenetére
1.
Talán mert nem minden embernek van pont ugyan ilyen gépe, pont ugyanezekkel a játékokkal, mivel pontos számokat kértél nehéz válaszolni.
2.
Esetleg próbálkoztál a VGA topicjában? Ott többet tudnak neked mondani.
3.
Válaszként teszed fel ismét a kérdésedet könnyebb megtalálni. Illetve normális hangnemben. Ez önkéntes, nem kap ezért senki semmit, ha tudnak segítenek. Illetve légy türelmesebb.
4.
7790 FHD belépő szintre elég (talán kicsit jobb is). Amin te játszol elég lesz, játszható lesz, talán még normal grafikai beállítások mellett. Esetleg high, de rákérdezel a kártya topicjában meg tudják neked mondani, hogy mire is elég.
Olvasgass itt: [link]
Jobb oldalon fent van a keresés. Illetve google. Keresd meg magad! -
starpeter
senior tag
Az én kérdésemre mikor válaszoltok?
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
A 2013-as Office outlookját használom, de néha megy a küldés, néha meg nem, tudtok erre valami tippet adni, hogy mi lehet az oka? Amikor nem megy, akkor időtúllépés van. Gmaillel használom.
A másik "baja" meg az amit ki akarok kapcsolni, hogy küldés és fogadás előtt mindig szinkronizál valami megosztott mappákat. Ezt hol tudom megtenni?
-
Ybron
senior tag
Valaki meg tudná mondani hogy ez konkrétan mitől van, meg persze hogyan tudnám orvosolni:
[link]
Elméletileg hálókártya, driver hiba, persze azóta már 2x újraraktam. Esetleg win 8.1 reinstall megoldhatja? -
pjen
félisten
válasz
DonThomasino
üzenetére
igen,a beltéri ig.
naomek:A hűtés megfelelő,nem feszül valamelyik tartó?

-
naomek
tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő...előre is köszönöm a segítséget!
Van egy MSI PM83M-V H alaplapom, és jelenleg egy iNTEL P. 805 ös proci van benne. Ezzel "tökéletesen" elfut, viszont bele akarok rakni egy Intel P. 925 ös procit..ezzel az elején fel ismeri normálisan, viszont bootolás előtt le fagy, vagy újraindul..és ugyan ezt csinálja mikor be akarok lépni a biosba, viszont oda ritkán be enged.
Esetleg valami tipp?
-
DonThomasino
veterán
A DIGI nél a TV és a NET egy kábelen jön? (analog)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszönöm

- (párosával , tehát 1 - 3 vagy 2 - 4 DIMM -be rakva megy Dual -ba !)

cleaner,C meghajtón több helyet csináltam(12GB már elég kell legyen),3 böngészőből 1-et hagytam meg(chrome) és azt is uninstalláltam,majd a legfrissebbet tettem fel,az összes bővítményt letöröltem,stb...

A helyzet az, hogy nem rég vettem egy új gépházat, amiben van USB 3.0-ás port is, azonban az alaplapomon alapból nincs 3.0-ás port, és olyan hely sincs, ahova betudnám dugni a gépház 3.0-ás kábelét. Lehet kapni valamilyen átalakítót, hogy rá tudjam dugni az alaplapra, vagy csak úgy varázsolhatok ilyen portot a gépembe, ha veszek PCI-s USB 3.0-ás kártyát?

em nagy.Nekem 2 napig volt,KB:20 x20 cm és 5 cm vastag fekete doboz.