Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
Manapság fillérekért lehet ramot vásárolni.

-
válasz
Gyuszi 78
üzenetére
Én tapasztalatból építkezem,nem olvasott dolgokból. Nekem az IE volt eddig hibátlan,és többmindentől védett eddig,mint az FF (Ezt spec fél évet használtam,egy konkrét oldalnál állandóan beakadt,amin felhúztam magam...na itt hagytam abba a próbálgatást)
Chrome-ot meg két családtagom is használ,és próbáltam náluk nem 1x,de egyszerűen lassú,és sok oldalnál behal(valami hülye kockafejű x szemű emberke megjelenik,hogy befagyott....szvsz itthon már ki se próbáltam inkább.
Realradical: Köszönöm,tényleg az AVG szarozott bele a levesembe.
És köszönöm a helyesírási segítséget is,elírás volt. 
-
Gyuszi 78
tag
válasz
Kiki18
üzenetére
Szerinted az explorert miért hívják a bátrak böngészőjének? Bármelyik másik böngésző biztonságosabb. Sokáig firefoxot használtam, most chromot. Igaz nálam a memória nem gond, 8GB kb. elég mindenre amit használok. Ezekkel a böngészőkkel soha sem volt hasonló gondom. Még operáról olvastam jó kritikákat, bár azt én nem használtam soha sem.
-
Lmh
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
És azokat automatikusan oda installálja? Hogy mik vannak.... klassz, köszi, ma is tanultam vmit

-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Régóta furdal a kíváncsiság:
Feltettem win7 64 bit ultimate-tet. Miért van/Mit jelent a Program Files és a Programfájlok (x86) mappák. Mi a különbség?
Előre köszönöm, akinek inge, az vegye magára

-
Hasonló idegesítő bajom van. Explorert használok,a homepage-em a google,viszont ha a megnyitott böngészőben új lapot akarok nyitni,az egy üres lap lesz,nem pedig a google. Hiába állítom be,hogy új lap megnyitásakor a kezdőlap jöjjön be,egy explorer restart után elfelejtődik,és ugyancsak üres lapot ad be.

Mit állítsak be,hogy végleg megjegyezze azt,amit akarok?

-
KMT
addikt
Asszem bedilizek... Miért kell 1-2 hetente visszaállítanom (mindig 20 percről) a képernyő kikapcsolásának idejét vezérlőpultban?
Csak én használom a gépet. -
Dot
őstag
Segítsetek pls!
Hogy lehet az új msn-be tiltani valakit?
Windows Live Messenger 15.4.0308
Messenger Plus! 5.50.0.761
Ezem van.
A törlés, kapcsolat elrejtése nem segít! Tiltás kell! Valamelyik agyoniskolázott nem is ismerősöm vírusos. -
Baboon
senior tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł
üzenetére
Azalatt a 10 mp alatt 60fps-vel fut a fallout 3.
Ezenkívül a kevés kraft nem magyarázza azt, hogy miért fagy ki olykor a heroes 6 és olykor miért tudok játszani sokáig. -
Baboon
senior tag
Sziasztok!
Szokásos idióta kérdések egyike:
10 mp játék után befagy a kép (Fallout 3). A hang megy tovább, de mozdulni nem tudok. Új laptopra tettem fel. Lehet hiányzik neki valami nem tudom.
Tippek?
KöszönömSzerk:
A heroes 6 is ugyanígy fagy le csak sokkal ritkábban. Akár több órát is tudok játszani vele fagyás nélkül, de néha 10mp alatt kifagy ez is,
A gép nem fagy le, ctrl alt del-el simán betudom csukni. -
rob83
aktív tag
Sziasztok!
Van nekem egy Fujifilm FinePix J27 fényképezőgépem amit kölcsönadtam,és nincs meg a töltője!
A töltője micro-USB-s!
Van nekem egy Zte telefontöltőm ami szintén micro-USB-s,tehát fizikailag belemegy,de nem mertem bedugni kipróbálni!
Kérdésem,hogy ezzel tudnám tölteni a fényképezőgépet?
Az akkumulátorok paraméterei,ha lenne jelentősége!
Fuji: -Lithium ion
-3.7 V
-720 mAhZte: :Lithium ion
:3.7 V
:670 mAhKöszi a hozzáértő válaszokat!

-
apollo12
veterán
Heló van egy ASUS M4N98TD EVO lapom
és azt szeretném meg kérdezni, hogy az MCP szenzornak mi a maximális hő amit kaphat még, most 60-65cfokon megy, venti fordulattól függ
-
Sátán44
addikt
Egy olyan problémával szembesültem a mai napon, hogy gépelés közben feljött egy failed ablak, amit leokéztam és rá 5 percre eltűnt a hang a gépről. Azóta próbáltam újratenni, rendszer-visszaállítást csinálni, csökkentett módban telepíteni, de nem jön hang. Az óra mellett is piros x. Eszközkezelőben azt írja, hogy megfelelően működik.
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
Facer
csendes tag
Üdvözlet,
Olyan gondom lenne,hogy a Diablo3 c. játékban észrevettem,hogyha folyamatosan mozgatom az egeret,az fps számláló ill. a menű animációi egyszerűen megállnak. Hardveres vagy szoftveres gond lehet? -
Van valakinek Love.hu VIP accountja? Lenne egy privát kérdésem.

-
siebener
aktív tag
válasz
nyunyu
üzenetére
Telenor-t inkább hanyagolom.
T-nél aktiválni tudtommal csak hívással lehet, vodánál megy a telefonos, és a netes is.
A netes csomagban lévő kártyáról nem lehet hívást indítani, ezért van kilőve ez a fajta aktiválás.
A vodánál lévő netes aktiválás tudom, hogyan működik, a kérdés igazából az, hogy a még aktiválatlan kártyáról megjön-e az aktiváló lap, vagy más készülék kell hozzá. Ez utóbbit szeretném elkerülni. -
nyunyu
félisten
válasz
siebener
üzenetére
Amúgy én is úgy hallottam, hogy saját magát, az aktiválatlan kártyát lehet aktiválni, mert az az oldal jön be első indításkor, amin aktiválom.
Telenornal az aktivalando kartyarol kell hivni a 171-et, ott harmas menu a szerzodes feltetelek vegighallgatasa+utana operatorral aktivalas.
Rebesgettek valami olyasmit is, hogy a netes kartyakrol nem lehet hivast inditani, igy ott tetszoleges szamrol 1220-at hivva kell operatorral aktivaltatni.
Netes aktivalas folyamatat nem ismerem.
-
nyunyu
félisten
válasz
CoolMan
üzenetére
Párhuzamos nyomtató kábel.
Mennyit szoptam anno azzal, hogy a HP LJ5L-hez nem volt jo a sima parhuzamos nyomtatokabel, csak ketiranyuval volt hajlando nyomtatni.
Ugyhogy mielott veszel, mindenkeppen nezd meg, hogy IEEE 1284 szabvanyu legyen a kabel.
Kivulrol ugyanugy nez ki, mint a sima kabel...
-
siebener
aktív tag
válasz
GrandeP
üzenetére
Az OK, csak ugye aktiválatlan számot elvileg nem lehet használni.
Amúgy én is úgy hallottam, hogy saját magát, az aktiválatlan kártyát lehet aktiválni, mert az az oldal jön be első indításkor, amin aktiválom.Csak muszáj lenne tudnom, hogy tényleg úgy van-e, mielőtt megveszem. De akkor lehet, hogy marad az orosz rulett.

-
-
siebener
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Gyors, és lehet, hogy buta kérdés: a különböző áruházakban megvásárolható netes csomagok (ami ugye alapból modemet, kártyát, és valamennyi óra/nap/hét Internetet ad) hogyan aktiválhatók?
Tényleg működik az, hogy a modem telepítése után arról a kártyáról, amit adtak hozzá, de még aktiválatlan, megnyílik az aktiváló oldal?
Remélem, érthetően fogalmaztam.
-
brd
nagyúr
Na ilyet még nem láttam. A Programok hozzáadása/eltávolításában ott kell lennie, bárki nézi. De nem csak arról van szó, hogy a Start Menü parancsikonjait csak egy felhasználónak tette ki? Akkor vagy simán átmásolod a másik user alá is, de elvileg telepítéskor kérdezie kellene (a normális programok megteszik, vagy az All usersnek csinál ikont), hogy Current user, vagy All usernek tegyen ikonokat.
-
siebener
aktív tag
Üdv mindenki.
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy a hagyományos nyomtatókábelnek - ennek - mi a neve?

Köszönöm. -
cigam
titán
válasz
Killerlaca
üzenetére
Bele kéne olvasni a kritikus hibákba, ill. az egyébb hibákat pl. sidebyside hibanaplója is átböngészni.
-
Wollf
tag
Sziasztok
Hogyan tudom eltüntetni a rootot az Xperia X8-as telefonomról? És hogy tudom rárakni az Adnroid 2.3.5-öt? Vagy ahhoz nem kell törölni a rootot? -
cigam
titán
válasz
Killerlaca
üzenetére
MIelött gyalulni kezdesz:
- átnézni, és kipróbálni az energiagazdálkodást (pl. ha semmi nem fut, akkor megvárni még elalszik, hibernálódik. Ezután felébreszteni,...)
- Belekukkantani az eseménynaplóba, nem-e panaszkodik vmire
- memteszt,winyóteszt
A windows/játék uptodate? eredeti? -
L1ZRRR
senior tag
válasz
Killerlaca
üzenetére
Azzal a táppal ami az aláírásodba van azzal mennie kéne a cuccosnak.
Energia probléma szerintem kilőve.UI:
Akkor csak a rendszer meghajtóját formázd le.
-
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
Killerlaca
üzenetére
Szia
Nekem is volt efféle problémám, de nekem egy gép újrarakás meg oldotta a problémát.
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok
A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy kiderítsem miért fagy a gépem.
Ez egy teljesen új 1hónapos konfig.
A problémám pedig pl. tegnap játszottam fifa12-vel majd egy kicsit ott hagytam(20-30perc) de nem léptem ki a játékból majd mikor visszamentem a géphez az egész gép le volt fagyva. És ilyet már csinált máskor is...
Ami érdekes lehet, hogy soha nem játék közben terhelés alatt hanem mindig mikor magára marad akkor fagy meg.
Én gondolok esetleg valami energia gazdálkodási gondra..Jó lenne ha valaki tudna segíteni elég bosszantó, hogy nem olcsó gép volt és a régi egyenlőre stabilabb volt.
Köszönöm
-
Ribi
nagyúr
Lenne egy win 2008 uninstallos kérdésem.
Mégpedig az, hogy A adminnal installáltam valamit, de az B adminnal nem látszik az uninstallálható programok között. Ez miért van, és hogy lehet megoldani, hogy bármelyik admin uninstallálhassa a programot? -
Goldmen75
őstag
Még mindig google otthoni probléma...ha itt melóba nyitok új ablakot itt is bal fent kicsibe jelenik meg pár pillanatra, majd teljes ablakká ugrik,. akkor otthon mi a bánat gátolhatja ezt???
Valakinek 5lete? -
törölt tag
válasz
ati012
üzenetére
Energiagazdálkodás főleg. Illetve a több csatlakozótű alacsonyabb vezetékterhelést okozott, ezáltal lehetett erősebb tápokat gyártani kevésbé minőségi vezetékekkel. Persze ez önmagában ma már semmit sem jelent. Olyan szinten eltolódott az alaplapok felőli teljesítményfelvétel az 5V felől a 12V felé, hogy már mindenféle kiegészítő tápcsatlakozók kellenek, amit meg akár az AT szabványba is lehetett volna integrálni.
Meg aztán az AT táp fő alaplapi tápcsatlakozóját simán lehetett rosszul is csatlakoztatni, akkor meg viszont hányásra volt a lapnak. Ez azért egy elég erős indok.
-
ati012
őstag
Az AT tápokat miért váltották fel az ATX tápok?

-
AndrisBoy
aktív tag
Sziasztok.
Milyen DELL gépet ajánlanátok, ami viszonylag olcsó és:
-C2D -t támogat
-Normál méretű ház legyen kb, azsem baj ha nagyobb, de legalább GX620 közepes szintje
-Táp 400W tól felfeléVan most egy Dell GX620 -am, legalább ilyet szeretnék ( csak ő LowProfile házban van ) de nem tudom őket lehet -e bővíteni C2D-re?
köszönet

-
John Rose
aktív tag
-
John Rose
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám és remélem tudtok segíteni. Van egy Sony Ericsson W810i készülékem és komplett házcsere történt. Viszont azóta "Nincs Hálózat" felirat jelent meg a kijelzőn, de érdekes módon minden más tökéletesen üzemel. Szerintetek előfordulhat, hogy elszállt menet közben a belső antennája? Lehet benne cserélni valamilyen módon?
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
jozsi252
veterán
válasz
Realradical
üzenetére
Mobil klímát azt szeretném hanyagolni mert sokat zabál. Split klímán gondolkoztam dehát ami jó inverteres az 130-150k-tól van, egészen a csillagos égig.
Illetve a mobil klíma hangos is. Azért nemkellene olyan.
VeMaR™
Szóval akkor aztmondod jobb választás mint egy sima forgó venti?
-
törölt tag
Üdv.
Olyan kérdésem volna: adott egy Asus Rampage III Gene alaplap, amihez vagy driver cd. Van egy ugyen ez a típus (Gene nélkül) Black Edition változatba, de ehhez nincs driver cd. Namármost, az első lap cd-jét használhatom a BE laphoz???
-
Realradical
őstag
válasz
jozsi252
üzenetére
Vegyél inkább mobilklímát, jobban megéri. Mi 30-ból vettünk egy AEG KP 07-et és 3 éve szerintem az egyik legjobb beruházásunk volt. 15 nm-es szobát simán emberire hűt ebben az időben (25 ℃-t csinál kb.)
Ha az drága akkor léghűtőt(pl. ez csak nyilván nem ilyen leharcoltat érdemes)
Belepakolsz némi jeget, és sokkal jobb hatásfoka van bármilyen ventillátornál. -
jozsi252
veterán
Sziasztok.
Azlenne a kérdésem hogy láttam ilyen oszlopventillátort. Ezek mennyire lehetnek hatásosak szerintetek? Illetve ebbe mi hogy mozgatja meg a levegőt?
-
ZeroCaptan
tag
válasz
@matthew@
üzenetére
tudja valaki hogy a codegen 400w tápegységnek mennyi a zajszintje? ilyenem van, és noha nem félek hogy elcseszi a gépet (amúgy már 2 éve használom sikerrel) kicsit hangos így nyáron, néztem az FSP 350W FSP350-60APN Active PFC 80+ tápegységet aminek állítólag
25dB a zajszintje. (Leégés elleni védelem: van) Mennyivel halkabb ez a cucc? Esetleg decibelben tudja valaki a codegen zajszintjét? -
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
A Tapasztalatok, tanácsokos az LCD topik, ugye?

mp
-
JoolsNOS
veterán
Hi! Hol tudom kikapcsolni win7 alatt az aerot? Mert tálca tulajdonságai közt ha kiveszem a pipát, nem történik semmi. Köszi
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok !
Van egy külső vinyó, amit minden gép formatálni akar. Van rajta adat, szerintem megsérülhetett a fájl descriptor vagy partíciós tábla (bad sector talán) ezért úgy látszik, mintha nem lenne rajta semmi. Vissza lehet valahogy hozni ebben az esetben az adatokat róla ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És köszönöm a helyesírási segítséget is,elírás volt. 

Csak én használom a gépet.