- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
CtiveR #34175 üzenetére
Testdisk. 300 kép meg nem a világ, lehet az előző 3 fotózás is rajta lesz, mert ezek olyanok. Kicsit fapados, de jó a motorja és ingyen van. SanDisk kártyához jár jóféle saját ingyen szoftver is, csak mindenki kidobja a csomagolást. Este meglesem, lehet van még pár 1 évig érvényes kódom.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
CtiveR #34175 üzenetére
Sok reményt nem fűznék hozzá, de próbálkozhatsz vele.
Kétféle formázás létezik:
1.) A fájlokat nem törli, csak megjelöli őket felülírhatóként (fényképezőgépek rendszerint ezt csinálják).
2.) A fájlokat rögtön felül is írja valamilyen random adattal, hogy ne is legyen visszaállítható.
Az van, hogy amint írni kezdesz a kártyára, egyre jobban felül fogja írni azokat a blokkokat, amikben a formázott adatok voltak, onnantól már csak töredezve vagy egyáltalán nem állíthatók vissza.
Én egyszer benéztem egy formázást (nem figyeltem melyik slotot formázom, két kártyát fogad a vázam), de szerencsére azonnal kapcsolatam, kikaptam a gépből és félreraktam.
Ezután az EaseUS szoftverrel mindent hiánytalanul az utolsó példányig helyre tudtam állítani (nem emlékszem már, de talán 60 euró volt a licenc díja (30 napra), eltettem tanulópénznek). De ehhez ugye az is kellett, hogy egy huncut bitet se írjak onnantól a kártyára.
-
pibácsi
senior tag
válasz
CtiveR #20748 üzenetére
Szia!
Easy2convert RAW to JPG. Egyszerű progi, viszont csak egyenként konvertál. gyors konvertálásra jó. Sok formátomot átkonvertál. Nikont nem tudtam próbálni. Precízebb dolgokra inkább nem. Vagy a Capture NX-D, amit a Nikon fejlesztett ki direkt erre a célra, de ez egy nagy program.Üdv. Pibácsi
-
copass
veterán
válasz
CtiveR #20746 üzenetére
xnview tud raw-ot konvertálni. de van raw extractor is. mint ez pl
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest