- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
JackFeryll #15823 üzenetére
A shortkeyek meg kényelmetlenek, nem mortal kombaton nevelkedtem.
Ezen konkretan lefejeltem a billzetet rohoges kozben. AICULEDSSUL
-
wolfman
veterán
válasz
JackFeryll #15812 üzenetére
A monitorom egy Samsung TV, ez nagyon nem alkalmas képszerkesztésre, tudom. Viszont, ha egy 300eFt-os fényképezővel készített fotót minden belepiszkálás nélkül kinyomtatok, akkor annak nem kéne kéknek lennie! Ha a fényképből kiveszem az összes kék színt, akkor is kék lesz minden picit.
-
freelanced
addikt
válasz
JackFeryll #15805 üzenetére
Igazából 20% kedvezmény van rájuk az extreme digitálnál és első sorban a legolcsóbbat akartam, mert jelenleg semmilyen sincs, viszont már igazán kéne egy.
De amelyik legjobban megéri. Persze nem a csillagos égig hanem ha mondjuk van jobb a legolcsóbbnál és nem sokkal több akkor az.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
JackFeryll #15753 üzenetére
Megvettem a Lens Pent a 220V-ban. Nagyon jól vizsgázott , szépen megtisztította az obit
.
A másik kérdésem, sport fotózással kapcsolatos...van valmi használható és jó beállítás amit tudnom kellene...mert a gépemen (Canon 1100D) sport fotózásra van állítva , de mintha életlenek lennének a képek...
Mire kellene figyelnem manuális beállításnál,hogy ne legyen elmosódott, éles legyen a kép? -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
JackFeryll #15750 üzenetére
Köszi
, igen ebay-t néztem és 90% gagyi kínai lehet...az obin pedig nem szeretnék kárt tenni...Néztem ezt , jól látom ez eredeti? Vagy marad a Giottos Rocket szett amit jjeahh ajánlott..
-
jjeahh
nagyúr
válasz
JackFeryll #15750 üzenetére
azt a lenspen-t én is kipróbálnám, de mivel már van egy teljes tisztító szettem, nem ruházok be rá.
körtepumpa: szerintem azt is érdemes jó minőségű szűrőst venni, pl. a Giottos Rocket, mivel az átlagos pumpák szűretlen levegőt szippantanak, és ha nagy nyomással port meg egyebeket kezdesz fújni az obira, ne 'adj isten a szenzorra, hát... -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
JackFeryll #15743 üzenetére
Köszi
, a másik kérdésem , hogy az obit mivel érdemes tisztítani? Olvastam erről a Lens Pen-ről...értdemes rá beruházni, vagy van más értelmes és használható megoldás? Mit javasoltok?
-
jasonka
aktív tag
válasz
JackFeryll #15743 üzenetére
Köszönöm a válaszokat (Fandangonak is)
sajna időközben az eladó eladta
( pedig már meg volt beszélve a holnapi találkozó - egy hétig húzta-halasztotta - nem korrekt...Na mind1...)
-
jjeahh
nagyúr
válasz
JackFeryll #15732 üzenetére
gondolom ezért sárgás fátyolos minden revuenonos fotóm...vagy ez a képeken nem látszik?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
JackFeryll #15729 üzenetére
ez most vicc? vagy tényleg van ilyen uv kúra?
-
JohnyBlue
addikt
válasz
JackFeryll #15671 üzenetére
koszi de ennyit en is tudtam
-
tabu3x
tag
válasz
JackFeryll #15656 üzenetére
köszi a tippet
az internettel ez a baj. nem félreolvastam, hanem olvastam:-) az ember néha dezinformációba is belefut:-( -
Zin
őstag
válasz
JackFeryll #15637 üzenetére
Azt hogy angol az egész....a kézikönyv magyar.Ez igaz?Nekem magyar menüs kell, nem megoldható?:S
-
fireproof
őstag
válasz
JackFeryll #15640 üzenetére
Bár a menüre is ott a menü leírás ami gondolom létezik magyarul.
-
fireproof
őstag
válasz
Gondolom a menüre gondol... vagy nem?
-
Akos96
senior tag
válasz
Ráadásul aki egy kicsit is haladóbb akar lenni a lelkes kompakttalkattintgatóknál, annak illik ismernie a legtöbb kifejezést angolul is.
-
fireproof
őstag
válasz
JackFeryll #15634 üzenetére
Köszi
-
fireproof
őstag
válasz
JackFeryll #15632 üzenetére
Nem 500px-en akarom vízjelezni. Úgy értettem hogy lehet e olyan képet feltölteni amin rajta van a vízjelem?
-
Bandinho
tag
válasz
JackFeryll #15602 üzenetére
Hát a Billingham az eléggé kiesik a keretből
a Lowepro sem túl olcsó, de annyit rá tudok szánni. Köszönöm a segítséget
-
Balinov
titán
válasz
JackFeryll #14155 üzenetére
azert 25-30 korul ki lehet fogni jot is
Agostino: fugg attol is szvsz, hogy milyen temat szeretnel fotozni? modell, portre, varosi pillanatkepek, tajkep, allatfoto, makro, termekfoto,stb..scott kelby megvan, mind a 4, azt kezdesnek mindenkeppen, utana meg a Teged erdeklo fototemaspecifikusan indulnek el (pl. en szeretem a tajkepet, portres konyvet a kezembe se vennek)
-
válasz
JackFeryll #14155 üzenetére
én most meg leszek köpködve, de ha arra kell, hogy egy könnyű obival évente kétszer le legyen téve valahova, arra elég az olcsó is. ha olyan a hely, le kell súlyozni valamivel, sok állványon van is alul egy kampó, amire pl hátizsákot rá lehet akasztani. persze komolyabb használathoz, vagy földközelbe rakáshoz tényleg rendes állvány kell.
a listához még a velbont is hozzáírnám
-
colos@@
csendes tag
válasz
JackFeryll #14128 üzenetére
20e Ft körüli értékben milyet tudnál ajánlani?
Neked milyen fej van rajta? Tudnál ajánlani egy jófajta 3D fejet?
-
törölt tag
válasz
JackFeryll #14031 üzenetére
-
válasz
JackFeryll #14026 üzenetére
van állítható teljesítményű változat is. igaz kicsit drágább. egyszerűbb arrébbtenni
a beállítófény szerintem nem annyira érdekes dolog, főleg tárgynál. digitálisra fotózol, pár próbaképpel több lesz, na bummaz a tapasztalatom, hogy a beállítófény nem igazán erős, akkor látszik csak jól, ha sötétben használod, és nem is pont ugyanazt adja vissza, mint a villanás, csak nagyjából.
portrénál annyiból érdekes a dolog, hogy segít összehúzni a modell pupilláját.tl;dr: tárgyfotóra jó játék a villanj körte, ár-érték arányban meg főleg.
-
fireproof
őstag
válasz
JackFeryll #14031 üzenetére
Ó szuper. köszönöm szépen.
-
*Ropi*
félisten
válasz
JackFeryll #14026 üzenetére
Láb-pótméteres (arrébb viszed) szabályzása van.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
JackFeryll #13993 üzenetére
Helló mindenki!
Van egy Olympus VG-120 fényképezőm. Ismeretlen okok miatt egyik bekapcsolásnál középen megjelent függőlegesen egy kb két pixel széles csík a kijelzőn. Vélemények, hogy hogyan javítható? Vagy csak kijelzőcsere segíthet?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Háztartási gépek
- Társasjáték topic
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest