- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
halp: egy Godox TT600 "üvege" mekkora? illetve felül van "zseb", ha félbehajtós filtert akarnék becsúsztatni? találtam a fiókban egy bontatlan készlet SJ-1-et, reménykedek hogy nem különc a formátuma.
-
Mr.Csizmás
titán
de az obin a belső menetes 38 mm-re gondolok, abba lehet beletekerni a T2 kónuszt.
-
Mr.Csizmás
titán
ja, belső menetről van szó. szerintem az a dörr saját cucca, hogy cserélgethető a vége.
de a képet nézve hiányérzetem van, itt pl. egy T2-NEX adapter van (a másik tc2x)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Speeedfire #30392 üzenetére
végül megrendeltem a fomito-ról kollega javaslatára és kuponjával, revoluton 31758 ft lett a X1T-F+TT600 páros, előbbi cn raktáras, utóbbi eu raktárból.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Speeedfire #30374 üzenetére
X1T-F-et sehol nem találok, talán német amazonról érne ide belátható időben, vagy +2e ft-ért X2T-F van.
így 46 lenne a vakus oldal.
sz.: fomito-ról 33k lenne az X1T-F+TT600, azért barátibb.
-
Mr.Csizmás
titán
alin megtaláltam ezt, 90 cm+grip 16k lenne spanyol raktárból. (paypalen van pártíz euróm, így ki tudom szedni, a maradékot kipótolom a 366-os csodás átváltással)
apróról nézek vmi vakut (yn 565ex?), van más ötlet esetleg?
-
Mr.Csizmás
titán
szakik,
játszós/első/tanulós stb. softboxnak mit lehetne mondani válasznak? ilyen 2x60-85W takarékos égő, sima kocka ernyő, állvány, hordtáska kitben. (mikrosatot néztem de ott hiánycikk minden)ps. jöhet akár külföldi eu raktáras is.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
role_of_72 #15465 üzenetére
nem olyan veszes kivonatozni, vagy buszozni videkre.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
role_of_72 #15459 üzenetére
legalabb 30 km-re kellene eltiplizni, ha eget akarsz. a zsambeki medence talan mar jo.
kerdes: 500-as szabaly mi a szosz?
-
Mr.Csizmás
titán
asztrofotos kerdes: csillagvizsgalo tavcsovehez mivel lehet fenykepezogepet illeszteni? T2 menet, stb?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
neduddki #13319 üzenetére
a használt 20-as általában jó áron van, és kijön mellé egy kisebb váz, vagy esetleg zuiko 45, de az spec portré az ekv. 90mm-el.
mft-t azért javaslom, mert nem feltűnő, ha előveszi, akár csípőből is lehet tüzelni, a naaagy fekete kocka apu kezében idővel betanulódik hogy fényképezőgép, és elkezd pózolni nekije
-
Mr.Csizmás
titán
moin,
képelőhívatást (digi -> papír) hol érdemes csináltatni? rossmannál csináltattam posztereket, de néhol úgy összeganézza a képet, mint a facebook, erősen zsírkrétás-vízfestékes jellege lesz....pedig direkt fotónyomat beállításokkal exportáltattam rawból a nyersfilet a feldolgozáshoz....
-
-
Mr.Csizmás
titán
jó, nekem jöhetnek a bigék, dobd fel valami dropboxba, a linket kérem pm-be, és a retusálás irányvonalát is
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
soldierboy #10687 üzenetére
pedig lightroom, vagy bármi rawképes dologban megnyitva kb. fél perc pár csúszkát toszogatni, hogy jau' legyen, aztán export gomb.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
soldierboy #10685 üzenetére
próbáld meg feldolgozni a rawokat.
ha nem tudsz rawot kezelni, ne is fotózz abba.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
soldierboy #10677 üzenetére
gimp
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
tekergetős (állítható) ND szűrőt akarok venni. milyet érdemes, hogy ne bssza agyon a WB-t?
-
Mr.Csizmás
titán
As of April 1, 2004, Olympus is offering its warranty service on an international basis, and regardless of where the specific digital camera or accessory was purchased. Should issues arise with your product within one year of the purchase date, customers will be able to bring that product - along with the warranty certificate and proof of purchase - to an Olympus Service Station or authorized Olympus distributor worldwide for service.
szóval egy elegáns barna PEN mini lett belőle
-
Mr.Csizmás
titán
milyen gépet vegyek (márka) ami az USA-ból behozva, ide is érvényes a gari?
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
egy noob kérdés
van az f érték (blende/fényerő).
az f értéket egy objektívnál mi alapján számoljuk ki, illetve az élességet hogy befolyásolja az f ? (tudom, hogy f2-4-en lágy a kép általában, aztán f7-11 körül élesedik) csak maga az elv kellene, vagy egy szemléltető ábra.
-
-
Mr.Csizmás
titán
megválaszolom helyette:
az a fókusztáv ami a legnagyobb mélységélességet adja ki -
Mr.Csizmás
titán
üdv!
babzsákból mekkorát érdemes csináltatni, hogy ne legyen se túl nagy, se túl kicsi? egy oly E-520 alá kellene.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
bartucc #8232 üzenetére
no offense, nincs nikonom,
de szerintem usb-n ne dugj rá a gépre egy ilyen érzékeny elektronikai eszközt, még ha "csak" egy kompakt is. ha a tápból feljön egy feszültségtüske, usb-n kimegy a fotomasnira, nem igazán tolerálja szerintem.
(btw. ezért is vettem adatkábel helyett inkább kártyaolvasót - a dslr-em használtan is többet ér mint a pc-m)
-
Mr.Csizmás
titán
tiszteletem!
ausztriában szeretnék vásárolni DSLR kitet. melyik áruházakban érdemes keresni?
-
Mr.Csizmás
titán
Tiszteletem!
A főnököm keresne egy szervizt, a következő típusú géphez: Yashica Zoomate-70/70 DATE(QD)
a garilevélen még a Camera Kft. van, de az már nem foglalkozik ezzel.
hol lehetne szervizeltetni?
-
Mr.Csizmás
titán
a szerzőt, és a cikkben tárgyalt fotóst is ismerem az ind*x vasútfórumáról a postjaik alapján, és az köztudott, hogy nincsenek jóban egymással (mondhatni rühellik egymást kb.)
nekem olyan lejárató szagúnak tűnik, értsd a szerző visszaél a nyilvános média erejével, és lejáratja az illetőt.
gondoltam megkérdezem fotósokat is, mert nekem csak van fotomasinom, és fotózok, de fotós nem vagyok
-
Mr.Csizmás
titán
ez mennyire etikus fotós szemmel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest