- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lassú Víz
addikt
válasz
vitezlejszlo #19408 üzenetére
Nem bridge gépet, hanem kompaktot. Fuji X-Q1, Canon N100 vagy ebből a kategóriából ami szimpatikus. A bridge egyesíti a DSLR kényelmetlenségét egy kompakt kis szenzorával. A nagy zoomot úgysem tudja kitartani, és objektívet se lehet tisztességeset csinálni ekkora átfogással. A kompaktot el tudja tenni a táskájába is, míg a bridge-hez kell külön fotós táska, és attól már nyűg lesz elvinni.
-
copass
veterán
válasz
vitezlejszlo #19408 üzenetére
-
Fandango
veterán
válasz
vitezlejszlo #13396 üzenetére
Nikon D3200 egy korrekt gep kezdesnek, szerintem vard meg, hogy rad szakadjon a bank
-
*Ropi*
félisten
válasz
vitezlejszlo #13347 üzenetére
A hozzáértők nagy ívben kerülendőnek minősítik a Fuji "S" sorozatát.
-
copass
veterán
válasz
vitezlejszlo #13350 üzenetére
azt nem mondom hogy vegyél egy tükröst mer úgy járhatsz mint én az asszonnyal:
"mekkora nagy már és milyen xar képeket csinál,állítgatni (af/mf gomb az obin az már magasiskola) a kompakt jobb képeket csinált! -
copass
veterán
válasz
próbáld meg a fókusz beállítani hogy középre fókuszáljon, ne maga keresgélje az éles részt.
így elvileg jobb lesz, de nem kell meglepődni azon hogy mellémegy a fókusz, az én pana fz45 bridgem is feszt melléhordott, pedig az majdnem 90k volt. -
kiskornel
addikt
válasz
"mégis mi a fenét rontok el," ... a kérdés helyesen így hangzik "mégis mi a fenét rontottam el"... és a válasz: te választottad a Fujifilm márkát.
Sajnos elég xarok a mostani kompaktjaik. Közelébe sincsen a régebbi kis kompaktok minőségéhez és használhatóságahoz. Én is kikönyörögtem a munkahelyemen, hogy vegyünk egy digit gépet végre, s arra gondoltam, hogy az én kis régebbi kompaktom alapján legyen ez Fujifilm. Na azt a napot elátkozom, mikor meghozták a gépet. Azóta objektívet cseréltek benne, mert sokkal nagyobb arányban volt életlen a kép, mint amit te írtál (50%). Azóta jobb.
Az általad említett dolgok A CÉGES gépen már csak sötétben (értsd ez alatt a neonbevilágított folyosót is), és közeli fókusznál jelentkeznek. Ilyenkor a tök homályos képre is zöldet jelez és csippant. Ez mondjuk más márkáknál is előfordul... még akár a Canon EOS 450D-nél is.
Fujin ilyenkor a macro modot be kell kapcsolni, bár az új Fujik esetében a macro és a super-macro mód közt már nincs különbség. -
andrade
senior tag
válasz
vitezlejszlo #11796 üzenetére
A Konica Minolta Z egy átlagosnál jobban sikerült sorozat volt olyan stabil jó gépek most nemigen vannak.
-
fattyu
veterán
válasz
vitezlejszlo #11796 üzenetére
kereső...
milyen kompakt gépet vegyek...avagy: És az első találat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest