- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz
Damage #17711 üzenetére
Egy 1000 éves HP-t váltott le vele, és nem kért tőlem tanácsot, hogy mit vegyen, és ma mondta, hogy nem talál hozzá leírást. 50 fölött van az illető, egy normál magyar leírással már elboldogulna. De ami van hozzá, az 1-2 oldal csak, és csak könnyíteni szerettem volna a dolgán.
-
-
válasz
Damage #17622 üzenetére
Köszi az infót, de végül megvettem a 700D + 18-135 IS STM OBI-val KITT-ben.
Olvasgatom a használati útmutatót és ezt nem tudom pontosan, mit is jelent:
A zoom objektív nagylátószögű állásban van, vagy tele állásban. A nagylátószögű állás, ha nicns rá zoomolva, míg a tele állás jelenti azt, hogy rá van zoomolva az adott témára ?Illetve van egy , ilyen menüpont a gép beállításai között:
Objektívtorzítás korrekciója: ide ha belépek látom az OBI-mat 18-135 STM és ezt a szöveget: Korrekciós adatok elérhetők
periférikus világ. Enged
Színtorzítás: Tilt
Ez így jól van beállítva ??
-
*Ropi*
félisten
válasz
Damage #15760 üzenetére
A frontlencse cseréje ~80.000 Ft: kérdés, hogy megéri-e.
Ez csak a Camera Kft.-nél végeztethető el, mert nekik van hozzá alkatrészük, plusz utána újra kell kalibrálni az általános élességét és az autofókuszt is.
Az ERR01 az objektív és a váz közötti kommunikáció hibájára utal, ha nem a csatlakozó tüskesor, akkor az objektívben lévő szalagkábel (jellemzően a blendevezérlés). Rúzsa János megcsinálja neked, ha nem akarod a Camera Kft.-be vinni.
-
válasz
Damage #13297 üzenetére
Vannak kompromisszumok, amiket el kell fogadnod.
Egy crop-os váznak sosem lesz olyan jó képe, mint egy 1-es sorozatú, vagy FF váznak.
Viszont sosem fogsz annyira közel kerülni a témához, ha nincs alapból szorzód.
Azonban, ha FF vázzal kellően közel tudsz menni... akkor össze vissza lehet gyalázni a 7D és egyéb gépekkel madarazó embereket képminőségben.Nekem volt 7D-m és van 5DmkII-őm mindkettővel próbáltam madarakat fotózgatni, sajnos időm nem nagyon engedte, de ami következtetést levontam, hogy ugyanazzal a rettentően penge 70-200 f2.8-as üveggel a 7D-nek sehol sem volt a képe... míg az 5dII-re rácsavarva egy 2x-ezőt, még mindig nagyon jó eredményt kaptam.
Íme egy-két példa:7D-s képeket nem is maceráltam... nem szerettem, gyorsan ment a háztól.
-
A Zéé
addikt
válasz
Damage #13294 üzenetére
igazából kicsit magadnak mondasz ellent folyamatosan. FF-et vagy APS-H-t akarsz, de mégse, APS-C-t meg nem akarsz, de mégis. Tudod, hogy az általad kijelölt keretbe nem fér bele a kiszemelt váz, de azért mégis lehetőség. Szóval ez egy kicsit kusza.
1D méretű vázat én csak munkára vennék, hobbira nem. cOxeR 5D m2-je nem jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest