- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
" ... max azért mert szép piros .... " nőből van ... most h mondom el neki h melyik a jobb? ... örülök h a használt erősítőt-hangfalat (cambridge audio a300, missiion cyrus one/two, wharfedale, prelidium) elviselik, és nem egy kis csicsa "hifi" gép kellett nekik ...
megpróbálom még ütni a vasat ... hátha még meleg ... de csak a váz itt a ph-n 52.000 ... hozzá objekítv ... asszem 18.000 ... :-/ ez együtt 70.000 .. én meg 50-60.000-ban gondolkodtam
-
Balinov
titán
hat megfogalmazhatjuk igy is, fattyu...vaku csak a beepitett, par kepert nem fogok most beruhazni meg egy kinai vakura se (kell a mani a teligumira)....
szoval nagyon mas lehetosegem nincs, mint feltolni az ISO-t, meg mindket uveget elvinni tatyoba, nem tudvan, milyen messzi is lesz a messzi.
-
JohnyBlue
addikt
Én is így gondoltam, ahogy te leírtad. Nekem volt már dolgom almás vassal, és nem volt vele igazából baj. Mivel akkoriban nem alkalmaztam ilyen grafikus dolgokat, így semmi tapasztalat ez ügyben, és mivel mindenhonnan azt látom, hogy ha grafika meg fotó akkor almasina. De akkor marad a lenovo vasdarab,
-
tbs
addikt
Karcolt szenzor semmi esetben sem jótállásos esemény.
Ha rájuk bízod, akkor meg velük kell egyezkedned. Bár megjegyzem, hogy eléggé ügyesek, heti rutinjuk van benne. Nem hallottam még karcosszenzor problémáról, amit ők csináltak.
De igazad van, az ördög nem alszik, a port meg leszedni a fotosop...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest