- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
MmDorian #9440 üzenetére
Ez egy jó kezdő szett, amit összeválogattál, családi fotókhoz tökéletes. Nekem Canonra volt Tampon 17-50/2.8-am, nagyon szép képe van. Arra vigyázz, hogy az 50-es vége rövid lesz, ha nem közelre fotózol. A vakut konkrétan nem ismertem, nekem 58AF-1 volt, azzal nem volt gondom.
-
.impulse.
csendes tag
válasz
MmDorian #9440 üzenetére
A vakut nem ismerem, de azt az objektívet tudom ajánlani. Esküvőkön, a bulin szoktam főleg elővenni a nagy fényereje miatt. Nagyon jó objektív, főleg az árához képest. Nem nyúlsz mellé, ha azt veszed
illetve ha még nincs 50-es fix 1.8-asod, akkor 35-40 ezer forintért az is egy igen jó bolt. anélkül nem is lehet élni
-
válasz
MmDorian #9440 üzenetére
A vaku jó választás, több Nikonos haveromnak van és meg vannak elégedve vele.
Obit meg szerintem ahhoz mérten válassz, hogy mire akarod használni. Ha már veszel, akkor nem azért, hogy legyen még egy. El kell dönteni konkrétan mire akarod használni, legalább is én így csinálom...
Egyébként amit linkeltél obit az nem rossz, de a kitobid mellett egyelőre szerintem nem éri meg. Esetleg kitobit eladod, megveszed amit kinéztél és aztán pl. egy telével bővítesz és a kitobi ára meglesz induló tőkének. -
fattyu
veterán
válasz
MmDorian #9440 üzenetére
Nem ismerem a Nikon platformot, de lehet nem egy olyan obit vennék ami fedi ( gyútávban legalábbis ) ami már van.
Ha nem tudod mi hiányzik akkor nemtom érdemes-e. Vaku jó dolog de pl makró előtt én nem használtam egyáltalán.
Szóval szerintem vagy nézz valami hosszabb üveget ha esetleg az kellene vagy inkább egy gyors fixet 35 50 85 magasságban attól függően mi áll közel hozzád.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest