- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Till@
aktív tag
válasz
ad4m1337 #12889 üzenetére
Szűrő cserét, vízkőtelenítést jelzi, de ez függ a beállított vízkeménységtől, lefőzött adagoktól.
Zsírzás:Ha naponta 1–5 csésze kávét főz, kenje meg 4 havontaHa naponta 6–10 csésze kávét főz, kenje meg 2 havontaHa napi több mint 10 csésze kávét főz, kenje meg havonta egyszer.
A kávéolaj eltávolító tablettánál havi gyakoriságot említ. -
z123456z
őstag
válasz
ad4m1337 #12357 üzenetére
Neked nem kell semmit figyelned és betartanod, a készülék jelzi, ha kell cserélni.
Nekünk a krómos részen 100%, hogy volt fólia, de a nejem is úgy emlékszik, hogy a kijelzőn is volt. Nem volt vizes, foltos és kávészagú. Ez is 100%. Érzékeny vagyok az ilyesmire, a legapróbb jelre is nyugtalan lettem volna, de nem volt ilyen. Aztán, hogy az unboxing videókban mi van, nem releváns.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
ad4m1337 #12357 üzenetére
Ugyanolyan a töltet van a kancsóban is: ioncserélő gyanta, aktív szén, utóbbi lehet ezüsttel kezelt, ami gátolja a baktériumok szaporodását, így 3 hónapig kitolhatja a használhatóságot.
Viszonyítás kedvéért, a Saeco AquaClean betét kapacitása 95 liter, illetve 3 hónap után használni már nem javallott. 8 db patron felhasználása után jelez elvileg a szoftver, hogy vízkőmentesítést kér a gép.
-
z123456z
őstag
válasz
ad4m1337 #12350 üzenetére
Nekünk karácsonyi, és már kétszer cseréltem. Egyébként fura, hogy kávészagú és törlésnyomos. Nekünk semmi ilyesmi nem volt rajta, és talán fóliás is volt, bár ebben már nem vagyok biztos. A kijelző körül a krómos részen biztosan volt, és szerintem a kijelzőn is. A kávészag miatt biztosra veszem, hogy nem új készüléket kaptál.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
ad4m1337 #12350 üzenetére
Még mindig ez a legolcsóbb szerintem és megoldja a problémát:
https://bevasarlas.tesco.hu/groceries/en-GB/products/2005100375392
Csak kell hozzá egy kancsó is.
Ámbár otthon beépített RO-víztisztítót használok, de "hozzámtartozónál" ez szolgál, egy Brita kancsóval. -
Jenne
őstag
válasz
ad4m1337 #12340 üzenetére
Szia!
Fiamék is megrendeltek közben egyet, a 25%-os kuponnal. Alapból adott a Philips egy 29%-os akciós kedvezményt, de elfogadta a kupont is így lett a végösszeg 127.500 Ft az eredeti ár 239.999 Ft helyett. Kuponkedvezmény : 42499Ft
DPD viszi ki hozzájuk kedden 25.-én és ingyenesen! -
vond
MODERÁTOR
válasz
ad4m1337 #12286 üzenetére
Erre pont tökéletes a két említett, alsópolcos Philips. 90 ezerért meg főleg. Mi általában napi 5-6 (hosszú)kávét főzünk az 1200-assal. Bő másfél éve gond nélkül üzemel. És én még csak ki sem takarítottam komolyabban. Bár azt lehet, hogy kellene. De így is finom a kávé, és nem sír a gép semmiért. Aqua clean szűrőt cserélek benne 3-4 havonta. Ennyi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lightyear - befektetési app
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EA Sports WRC '23
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest