- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Talala #13363 üzenetére
Az 1981-ben alapított Saeco úttörő volt ebben az automata technikában, ők az eredeti fejlesztők, a főzőegység és a többi részegység kitalálói. A főzőegységnek voltak ugyan korábbi változatai is, de a mára kiforrott egység alapjai a Saeco Vienna óta láthatók (ami kb. 20 éve jelent meg a piacon), kisebb modifikációkkal és kiegészítésekkel ellátva. Gépeiket más márkanevek alatt is láttam a netes oldalakon, akár a Jófogást is böngészve korábban, vagy más helyeken.
2009-ben a Philips felvásárolta a Saeco céget, így kialakult egy másik termékvonal is, amiben érzésem szerint már a Philips mérnökeinek keze is benne van, amellett, hogy átvették az alapokat.
"A Gaggia története 1938-ra nyúlik vissza, amikor Achille Gaggia feltalálta az eszpresszó gépet. A Gaggia márka 1999 óta szintén a Philips tulajdonában van, így mindkét márka (Saeco és Gaggia) ugyanazon anyavállalat irányítása alatt működik."
-
HoTDoG
tag
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Talala #12196 üzenetére
Bár én otthon RO-vizet használok, rokonnál teszteltük az Auchan kisebb kapacitású betétet és kancsót. Mivel fogyasztásra is használva lett a víz, 1 hónap után már az tűnt fel, hogy érdes lerakódás képződött a kancsó alján és a kávégép tartályának aljában is.
Szemmel nem látható, kézzel tapintható érdesség, értelemszerűen a betét már nem vette ki rendesen a vízkövet. Szégyenszemre TDS-mérőt még mindig nem rendeltem évek óta, valahogy nem volt létszükséglet és mindig elfelejtem, de azzal mérhető is lenne nagyjából a víz vezetőképessége, ami utal az ásványisó-tartalomra, ezzel együtt a betét elhasználódására. Legalábbis az ioncserélő gyanta tekintetében. Az aktív szén a másik lényeges összetevő, ami kiveszi a klórt és rossz ízeket, aromákat a vízből.
Tehát a jó kis Auchan-kancsót már inkább én használom az RO-víz utókezelésére (mivel ott a rendszerből kihagytam az utófilterezést), rokonnak meg elvittem a nagy Brita kancsót, amibe csak kb. 1300 Ft egy nagykapacitású Tesco Oval betét, ami 2-3 hónapig is kitart.
-
FőDudu
veterán
válasz
Talala #12196 üzenetére
En vettem 6db szurot 30 EUroert es ennyi.
Cserelgetem kb havonta.Nalam olyan kemeny a viz, hogy nem akarok meg kancsos vagy egyeb szuressel szorakozni.
Het honapos a gep, meg van 2 szuro a hatbol. Azaz 7 honap alatt a gyarit plusz 4 Wesspert hasznaltam el.
Kb 2 hete vizkotlenitettem, sosem irta ki meg elotte. Akkor sem, de a tejhabositas volumene vissza esett, igy a topik lakok tanacsara nyomtam egy vizkotlenitest.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Talala #12093 üzenetére
Delonghinál régió függő, hogy milyen gombokat raknak rá, a magyar verzióban nincs "over ice" opció, hanem csak 3 tejes és 3 normál kávé meg a forró víz.
Én a jeges kávét úgy szoktam, hogy még melegen feloldani benne a cukrot és utána bele a tejet meg jégkockákat. Csak be kell állítani az egyik kávé gombot a megfelelő mennyiségre. (Az over ice 1 deci, én is annyira lőttem be a jegeskávéhoz használt opciót)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged