-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
Őrlési finomságot nem arra kell állítani, hogy száraz legyen a pogácsa, hanem az általad elvárt ízhatásra. Az őrlési mennyiséget a gép önmaga kalibrálja. Ha túl vizes a pogácsa (mert nem tölti ki rendesen a főzőüreget), normális esetben növelni fogja a beőrölt fordulatok számát, de ahhoz le kell menni több ciklusnak, hogy stabilizálódjon.
Tegyük fel, hogy már beállt a jó pogácsa és te ezután finomabbra állítod az őrlést, ekkor előfordulhat, hogy ismét vizes lesz a pogácsa, ismét várni kell néhány ciklust, miközben elkezdi növelni az őrölt mennyiséget.
Ha durvábbra állítod, ugyanannyi fordulat alatt az őrlő jobban telerakja a főzőkamrát és szárazabb lesz elvileg a pogácsa. De a gép érzékelni fogja azt is, ha túl sok lett az őrlemény (jobban terheli a motort a behajtás), ezért legközelebb csökkenteni fogja a mennyiséget, tehát ismét ki kell várni, míg stabilizálja magát.
-
z123456z
őstag
Állítólag kell neki néhány főzés, amíg beáll. Én nem tudom, hogy miért nem képesek egy standard minőséget hozni, de van, akinél az elejétől fogva egyben marad minden állítás nélkül, míg másnál ez nem így van . Egyébként állítólag az őrlési finomság van erre hatással, nálunk 2 vagy 3 amin van, nem látom pontosan. Első használat előtt még üresen bármennyit tekerhetsz az állítón, ha már van benne kávé, akkor csak darálés közben és csak egyesével szabad léptetni a fokozatok között.
Ja, de hülye vagyok, ha már látod a pogácsát, akkor nyílván már csak egyesével lehet.
-
Nagya21
addikt
Hali!
Az én saját tapasztalásom (mondom az ÉN), hogy egyszerübb a karbantartása, mint a Phil-Jura rendszerüeknek (a Kruppsról meg ne is beszéljünk).
Eddig a kvázi filléres kenőanyag, és az "O" gyürün kívül nemigen kér mást.
Ha meg teljesen elkopik a főzőegység, az kb mostani árakon 15-17k.
Üdv Nagya -
z123456z
őstag
-
z123456z
őstag
Ugyanilyet ugyanannyiért már nem tudsz venni? Az lenne a legoptimálisabb, nem javított készüléked lenne, csak a pénzedre kellene várni egy picit. Vagy írj a philips üsz-nak, hogy így jártál, hátha kapsz egy cserét. De amíg itt filózól rajta, hogy mit tegyél, ketyeg az idő.
-
Dr. Szilikát
őstag
Nem engedhet vizet az asztalra egyik gép sem, ha nem hibás.
Egyetlen "néha elnézhető" jelenség, amikor nem jól csatlakozik a víztartály, akár a gumi tapadása miatt megfeszül stb., aminek csonkját vagy tömítését esetleg síkosítja az ember egy kis szilikonzsírral, utána szépen helyre kell csusszanni.
Megfigyelheted, hogy annál a résznél látszik-e vizesedés, esetleg a korábban elfolyt víz maradéka van már csak, ami a gépen belül is ki tud száradni és megszűnhet a baj.
Egyéb folyások nem jó jel, egy használt gépnél sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Honda Forza 125
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest