-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Gaben92 #9035 üzenetére
RFID a betétet azonosítja, így a gép követni tudja a berakását, meglétét, cseréjét.
Az átfolyó vizet minden gépben a lapátkerekes, Hall-szenzoros átfolyásmérő (egyfajta vízóra) detektálja. Csak más gépeknél a szoftver a felhasználóra van utalva, hogy ő berakta a szűrőbetétet vagy sem, a gép nem tudja "magától".
-
ricogsm
őstag
válasz
Gaben92 #5647 üzenetére
Köszönöm!
Értem most már.
Dallmary is automatás kv gondolom.
Most teszteltem a Hakuna Matata egész jó, Philips gépen gyári értéken éppen ,hogy megcsíp a savanykás íze.
ezt gondolom az örlés erősségével durvábbra állítom majd mert a középről egy picit finomabbra állítottam. -
viktorhu
veterán
válasz
Gaben92 #5211 üzenetére
Azzal semmi baj nincs, ha egy bolt önként vállal plusz szolgáltatásokat, főleg, ha olyan a profilja, ahol jó kapcsolat alakítható ki az ügyfelekkel (vagyis nem azért vásárolnak ott, mert azt dobta legolcsóbbnak az árukereső). A baj azzal van, ha a törvény az az általad is említett gyökér emberek alá adja a lovat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Miele W1 és T1 egyben eladó azonnal vihető
- Eladó Honda Forza 125
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged