-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
válasz
atirag #10649 üzenetére
A Phillips EP5446/70, jo kb 2,5 evig(lehet kevesebb keszitese mellett tovabb is)En most lecsereltem az osszes gyurut, es meg neha nem tudja atnyomni a vizet,csak zug es zug(en nem ertek az ilyenekhez
)nem csinal kavet,nem ertem hogy ez mi lehet
Nagyon gondolkodom,hogy igy eladom nem vacakolok vele!!
Szia
Delonghi Primadonna soul(ECAM610.55.SB)te miota hasznalod,es mennyi kavet keszitesz vele naponta?? -
Szabász
csendes tag
válasz
atirag #10649 üzenetére
Szia! A Delonghi Primadonna soul -nál (ECAM610.55.SB ) max a 400eFt ára a probléma! Az egyik legjobb hanem a legjobb automata otthonra szerintem. Tökéletes tejhabót készít abból is három félét, annyi Cappucinot készítesz egymás után amennyit akarsz, a tartályban maxra töltött tejmennyiséggel min 6db. A pohár magassága ami aláfér 14,5 cm pl: Saeco picobaristo alá nem fér be ekkora pohár. A plusz jól mutat a konyhába és nagyon halk. Az applikáción keresztül állítható a darálás finomsága, és a lefőzött kávé minden paramétere és ezt végtelenségig megismétli. Ezt mégy egy karos pid-elt gépnél, grammra kimérve minden paraméter is nehéz folyamatosan megismételni.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
atirag #10579 üzenetére
Ugyanaz a bevált főzőegység:
https://www.youtube.com/watch?v=sRSfKlsXNo4
Ez a szereplő csövön szívja fel a tejet, ugyanakkor van egy gőzzel visszamosó tisztító funkció is (14:30). Meg már a habosítás után is nyom vissza egy kis gőzt, noha attól még marad benne tej.
-
FőDudu
veterán
válasz
atirag #10574 üzenetére
Ennyiert meg ne vedd. Felenk kb 750-800 Euro.
-
Gaben92
őstag
válasz
atirag #10504 üzenetére
Kávét nem ittam belőle szóval arról nem tudok nyilatkozni de kiállítva láttam az EQ-kat és nem igazán nyűgöztek le pedig én vagyok akkora Siemens fan, hogy első körben azt nézem mindenből. Ha mellé raksz egy hasonló árú Jurát ég és föld a különbség a kettő között anyaghasználatban, összeszerelési minőségben, stb. Szemeztem én is az EQ7-el, sőt még az EQ9-el is de kb pont addig amíg nem láttam/tapogattam meg őket élőben, aztán azzal a lendülettel leemeltem mellőlük a polcról a Jura ENA 8 Touch-ot inkább.
-
atala
addikt
Mit értesz az alatt, hogy fordítva készítí a cappuchino-t? A cappuchinonál előbb készíti a habot, és utána tölti rá a kávét, így fehér tejhab lesz. A caffé latte, és a caffé au lait típusnál előbb főzi a kévét, és rá a habot. Ezáltal kávés ha lesz.
Beállítás kérdése csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Hobby elektronika
- EAFC 25
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LEGO klub
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Corsair TC100 RELAXED gamer szék jóformán új
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Netatmo Weather Station
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Miele W1 és T1 egyben eladó azonnal vihető
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest