- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoqspok
tag
válasz
duffbeer #1257 üzenetére
Én egy ilyen kártyán gondolkodtam,egy ATOM lapra ,,, ASUS (AGP) AH3650 ...HDCP támogatás - csatlakozó Dual-DVI
azt írják, hogy Gyengébb kártyákról lévén szó, nem a 3D-teljesítmény, hanem inkább a multimédiás képességek kerülnek előtérbe. Természetesen rendelkezésre áll a standard és nagy felbontású videók lejátszását hardveresen támogató Avivo HD és Unified Video Decoder (UVD) aktuális változata. Nem modható hogy ez a kártya öreg lenne, kérdés hogy az ATOM procival érdemes -e ilyenbe gondolkodni. -
tcp
tag
válasz
duffbeer #1273 üzenetére
igen. ahelyett, hogy leírtad volna, hogy:
"egy kis beágyazott linux alapú, grafikus felülettel ellátott oprendszer van egy az alaplapon elhelyezett flash memóriában, amin egy pár előre telepített programot tudsz futtatni (firefox, skype kliens), de túl sok egyéb lehetőséget nem nyújt, konfigurálni, bővítgetni nem lehet, csak ha az alaplap gyártó ad ki frissítést"
akkor egyrészt nem mész bele a kernel fordítás rejtelmeibe (aminek mibenléte valszeg Neked is rejtély, ha szerinted az express gate elmagyarázásához a "nem oprendszer, inkább, mintha a bioszban tudnál böngészni" volt a megfelelő reakció, nem ijeszted el a delikvenst, de teljesen szakszerű vagy, nem írsz le olyan hülyeséget (és próbálod később megmagyarázni), ami eléggé félrevezető, szakmailag semmiképpen nem vállalható (legalábbis én nem vállalnám fel, hogy ezt elmondjam hozzáértőknek, mert esetleg kiröhögnek. ha az ember ért egy kicsit valamihe -és Te ezt próbálod sugallni a "szerverem" és többi mondattal, akkor azért egy minimális szakmai hitelességet el kellene várnia önmagától, mert esetleg egy nála kevésbé hozzáértő elkezdi idézgetni, és fél év múlva a PH háromnegyede szerint ha egy oprendszer nem bővíthető, és nem lehet rajta játékot, HD videot futtatni, akkor az nem is oprendszer).
Egyébként most készülök Atomos rendszert venni ezért kezdtem végigolvasni a fórumot, hogy vajon kapok e segítséget, de ha a többi hozzászólásodban is ennyire tudok megbízni, mint abban, hogy az "express gate nem oprendszer, csak mert én úgy gondolom", akkor felejtős a dolog...
-
spidersoft
senior tag
válasz
duffbeer #1271 üzenetére
itt egy kis bencsmark, ugyan látszik, hogy nem teljes értékű a dolog, és valószínűleg a port akaszthatja, de annyira nem rossz ez, ha ennyit számítana a port átvitele (mármint hogy 8 GBps kontra 133 MBps) szerintem *sokkal* rosszabb eredményeket kellett volna kapniuk.
-
spidersoft
senior tag
válasz
duffbeer #1266 üzenetére
Wiki:
Interface Width Frequency Bytes/Sec Bits/Sec
PCI 32bits 33 MHz 133 MB/s 1.06 GbpsÉn csak azt nem értem, hogy milyen hdd fog 133 MBps sebességgel kiszolgálni egy akármilyen kártyát, miért kellett ez az óriási, (pci-e esetén) gigabyteos sávszélesség
Ez azért elég sok
Textúrák amúgyis tömörítve mennek át... 3d csomópontok se nagy méret. effektekről nem is beszélve. Végülis nem tudom, mert nem ismerem, ki kéne próbálni egy ilyet.
Egyébként a grafikus portoktól mentes alaplapok nem mai találmány, P4 idejében is volt jópár (itthon sulinet keretein belül osztották őket, aztán lesett a gyerek, hogy ebbe meg hova tegye a 3d kártyát).
-
tcp
tag
válasz
duffbeer #1267 üzenetére
Windows PE-re tudsz telepíteni nyamvadt VGA drivert? és tudsz rajta játszani? ettől még operendszer marad. Ekkora marhaságot is régen olvastam, hogy egy linux nem oprendszer, mert nem tudsz rajta ezt meg azt csinálni, márpedig az express gate egy linux.
az operációs renszer fogalma nem az, hogy tudsz rá drivert telepíteni, meg HD tartalmat nézegetni, meg directx-es játékkal játszani, mert akkor a világ UNIX-ainak 99%-a kapásból kiesik mint operndszer... És a bővíthetőség sem szempont, vannak minimális renszerek (1 floppys linux), amik oprendszertek de 1-1 feladatra lettek kihegyezve.
Viszont azt megnézném, hogy oprendszer nélkül akkor mi a halál hajtja meg azt a PC-t, mert önmagában csak egy halom vas... gondolom akkor a bios meg a cpu mikrocode futtatja a böngészőt mi?
-
spidersoft
senior tag
válasz
duffbeer #1257 üzenetére
Nem tudom, linkelte-e már ide valaki, de: Geforce 8-as, PIC-os kártyák. Valaki tud bővebbet? ;-) Árakat sehol nem találtam, sebesség teszteket sem. Tudhat kb. annyit egy ilyen 8600GT, mint mondjuk egy 7600GT?... Vagy mi az, amiben a PCI felület sebességkorlátozó szerepet kap? Textúrák átküldésében? Vertexek sztem annyira nem sok adat...
Igaz nekem nincs szükségem az atomba 3d gyorsításra, de ha valakinek mégis, akkor ezek tudhatnak valamit, legalábbis az integrált vezérlőtől mindenképp többet
-
tcp
tag
válasz
duffbeer #1258 üzenetére
jah, mert ha egy linuxot/windowst a HDD-ről töltesz be, akkor oprendszernek nevezzük, ha meg egy CD-ről vagy flash memóriából, akkor nem... vagy izé, mitől is nevezünk valamit oprendszernek?
az express gate egy flash memóriába tett linux (és semmi köze a bioshoz), amiből kiszedtek minden felesleges dolgot, és egy pár programmal felvértezve lehetővé tették, hogy gyorsan betöltődve az alap funkciók (pl internetezés) gyorsan rendelkezésre álljanak.
-
nyunyu
félisten
válasz
duffbeer #1243 üzenetére
Csak régebben volt egy rövid véleménycsere arról, hogy mekkora hülyeség egy ilyen fogyasztású procival ellátott alaplapra P4 tápcsatit tervezni.
Intel ragaszkodott az aktualis VRMakarhany hazi szabvanyaban leirt elvhez, miszerint procit kulon agrol etetjuk, nem az alaplapi csatirol, ezert rakott kulon ATX12V csatit.
Ertelme egyebkent tenyleg nincs, mivel a 20 tus ATX tapcsati 1 szem sarga drotjan at lehet kergetni 9A-t. (12V*9A=108W)
Felteve, ha a tapgyarto betartotta az ATX szabvanyban eloirt AWG16 drotvastagsagot.
(eggyel vekonyabb AWG18-on csak 6A viheto at, Atomnak meg az is boven sok...) -
nyunyu
félisten
válasz
duffbeer #1241 üzenetére
Ehhez sem kell legalább P4táp...
Mi nem szoktunk ebbol problemat csinalni Intel lap eseten sem, eleg rarakni barmilyen tap 12V-jere egy 4 tus Molex 5557 tapcsatit (~60-120Ft)
Legalabbis a Morex 2799 haz integralt DC/DC adapteren gyarilag nincs P4 tapcsati, 60W-ja meg boven eleg az Atomok meghajtasahoz.
-
New Age
csendes tag
válasz
duffbeer #1224 üzenetére
Teszteltem 100-as hálón.
Két gép között belső hálókártyákkal 8.5MB/s volt a sebesség.
Egyik gépre rádugtam ezt a repotec-et és utána max 6.5MB/s volt a sebesség és cserébe a CPU használat is az egyik magon 80% volt (azaz 40% a cpu-n mert dualcore).
Tehát még a 100-as netet sem hozta. Gigabites lanon nem tudom kipróbálni.Harmadáron a 10/100-as jobb választás lehet, persze kérdés, hogy ezek is mit tudnak max.
A 10MB/s igen csak a gyakorlati (tudom a névleges 12.5MBs) max a 100-as hálón.
Csodát nem vártam egyébként tőle (mondjuk azért 8-10MB/s elvártam volna) és éppen ezért az internet felé használom (perpill 30mbit azaz 3.5MBs) és a GCLF2 integrált gigabit lan marad a belső háló felé.
Belső PCI slot-ot én inkább egy eSATA kártyának tartogatom.
De remélhetőleg 1 éven belül lesz más kétmagos atom alaplap akár integrált dual gigabit lannal.
-
beencee
őstag
válasz
duffbeer #1201 üzenetére
Az IPON lap már egyértelmű, viszont az angol szövegből nem következik egyértelműen, hogy az lehetőség, vagy pedig tartozék...
A képeket természetesen én is megtaláltam, de ezeken nincs rajta sem beszerelve, sem egyébként a DC-DC táp, a külső adaptert már nyilván el tudom képzelni, illetve a képeken látszik is a DC-in csatlakozó helye... Engem egy beszerelt állapot érdekelne, ahogy azt írtam. -
nyunyu
félisten
válasz
duffbeer #1196 üzenetére
Nem tapasztalok sebesség csökkenést soha.
ADSLnel sajnos jellemzo feature, hogy amint elindul egy feltoltes, azonnal meredeken zuhan a letoltesed, illetve ha egy torrent kliens belelendul, akkor mellette webezni (pl. forumozni) sem tudsz.
Ehhez kell a QoS kepes router vagy cfos/cfosspeed.
-
gere
tag
válasz
duffbeer #1144 üzenetére
Ne légy hüje
A 22 centis sata kábelig tiszta ugye? Nem írtam oda, hogy ha kettévágja akkor 10-15 centi
.
A monitor és a PC 220V-os tápkábelére gondoltam. Ilyenekkel csatlakoztak a 70-es években is a lyukszalagolvasók, bazinagy íróasztalnyi nyomtatók stb.
Rendben, hogy az "igazi" PC-k még fogyasztanak, de 40-50W-os Atom, Via lapokhoz elég lenne vékonyabb tápkábel is. Jó lenne ha a mobiltöltők felé mozdulnának a gyártók. -
Yoshida
aktív tag
válasz
duffbeer #1134 üzenetére
1113:
"Vazze menj el egy boltba és vedd már meg a géped!...
Az ilyen szőrszálhasogatásnak úgyis az lesz a vége, hogy mindig találsz majd mást ami jobb választás a két perccel azelőtti döntésnél, de nem veszed meg mert egy hónap múlva esetleg még olcsóbb is lesz, de akkorra ismét kijön valami új ésatöbbi ésatöbbi...
És ha esetleg majd megveszel bármit attól azt fogod elvárni, hogy tökéletes legyen minden téren és csalódni fogsz, mert olyan NINCS."Sztem fogadd meg ennek a csávónak a tanácsát
(bocs nem lehetett kihagyni, magas labda volt)
-
harry
veterán
válasz
duffbeer #1113 üzenetére
Na azért nehogy már neked legyen probléma, hogy körülnézek, mielőtt bármit is vásárolnék, rendben?
Ha megvettem volna az elsőt amit látok, akkor rosszul döntöttem volna, a másodikkal szintén, a harmadik megfelelő - és képzeld, tegnap már meg is rendeltem a lapot. A memória már nálam is van. Szóval nem kell aggódni. Nem fogok minden apró baromságra figyelni (most a ram kétoldalassága sem döntő tényező volt nyílván, inkább csak azért írtam, mert nem teljesen értettem azt a táblázatot), de azért szeretem a lehetőségekhez képest a legjobbat venni - na de ki nem? És azzal is tisztában vagyok, hogy nincs tökéletes, de miért venném meg a legelsőt, ha 1-2 nap kutatás után találhatok egy jobbat? Nem sürget senki, hogy azonnal szervert kell építenem, ez egy hobbi. Ahogyan az is, hogy keresgélek, kutatok, keresem a megfelelőt, és nekem ez tetszik.
A tápvásárlás sem szőrszálhasogatás, mivel pont az lenne a lényeg, hogy a legkisebb fogyasztást el tudjam érni, és ezesetben egy táp nem épp mellékes alkatrész. -
Vladi
nagyúr
válasz
duffbeer #1083 üzenetére
"eszem azt legyen egy táp hatásfokból adódó vesztesége 10W. Ez éves szintem kb 3500 forintra jön ki ha számolja a villanyóra"
Ennek akkor van jelentősége, ha egy 3500 forinttal drágább táp vesztesége 2 W. (Példa.) Na akkor érdemes beruházni, mert egy év múlva már meg is térült. -
christprhrdv
tag
válasz
duffbeer #1087 üzenetére
Nem-e lesz-e gyorsabb-e?
Nekem már az van bent! Szóval 20-24MByte/sec-el másolok Samba-n a 100Mbitesen 7-8MByte/s-vel megyeget ugyanez...
Egyébként meg van bennük pci-express,mert az integrált kártya sztem azon megy... csak csati nincs rajtuk sajna...
Egyébként PCI-on megy frankón a gigabites kártya, csak néha fagyogat... Mintha összeakadna az integrálttal, mert ha bármelyik ki van kapcsolva, akkor nincs fagyás sem...
-
Yoshida
aktív tag
válasz
duffbeer #1065 üzenetére
Szal:
amit kijelöltél két szöveget, az ugyanazt jelenti.
Én arra vagyok kíváncsi hogy a táp veszteségét mérik-e azok a fogyasztásmérők, amiket bedugunk a konnektor, és a gép közé. Mert ha nem akkor mindegy milyen táppal fut a gép, ki lehet mérni hogy mennyit fogyaszt. (ha egy villanyóra nemméri, akkor sztem egy ilyen kütyü se, de ezt csak sejtem, nem tudom biztosra)
Azt hogy a villanyóra nem fog kevesebbet mérni ha lecseréljük a tápunk egy ugyanolyan, de aktív pfc-s tápra pedig megerősítette egy villamosmérnök barátom is. (elvileg a táp veszteségét nem tudja mérni ha jól értettem amit mondott)
a 16-os hozzászólást javítja ki a 17-es, azért említettem.
-
Yoshida
aktív tag
válasz
duffbeer #1055 üzenetére
mé nem olvasol utána mielőtt vádaskodsz...
16-os majd rá az igazi válasz a 17-es hsz.
És máshol is utána lehet olvasni
Ebből kövektezik az hogy egy aktív pfc-s táp hiába jobb hatásfokú, a villanyszámlán ugyanannyi lesz a végösszeg, mint egy ugyanolyan passzív pfc-s táp.
-
-
beencee
őstag
-
New Age
csendes tag
válasz
duffbeer #956 üzenetére
Hát ez télleg frankó megoldás ez a direkt DC jack aljzat. MSI lap is tud ilyet :-)
Kíváncsi lennék az alaplapi DC-DC átalakító vagy egy picoPSU bírja jobban a terhelést.
365/24-ben megy nálam a szerver és perpill egyiksem bízom túlzottan.----
Időközben megnéztem a manualt:
J2: HDD Power Connector (Output: Max. 2A)Marad a picoPSU. :-)
-
duffbeer
őstag
válasz
duffbeer #956 üzenetére
Egyébként tényleg nem értem, hogy pl az Intel lapnak miért kell külön P4 tápcsati? Lejjebb írta valaki, hogy anélkül nem indul el... OK, de nincs elég hely a nyákon, hogy odavezessek nyomorult 12V-ot egy 4W-os procinak???? Mert 90, 130Watt körül már azt mondom megértem...
-
DarkByte
addikt
válasz
duffbeer #802 üzenetére
Elég bizarr hogy nézed és egyszer csak magyarul kezdenek beszélni
A srác egyébként még azt megnézni hogy a deinterlace aktiválva volt-e, mert az igényelhet valamennyi plusz processzor erőt ha nem volt bekapcsolva. A 12Mbps -es fájl is nem sokkal 50% CPU terhelés felett lement. A hangbeli csúszás gondolom vagy a Media Player vagy az MPEG splitter kárára írható, de láthatóan folyamatos. Szóval igazából tényleg az van amit a srác is írt, hogy csak a HD-DVD forrással van valami gond, lehet hogy azon még rajtavan a titkosítás, megpróbálja AnyDVD -vel leszedni ha van rajta.
-
azbest
félisten
válasz
duffbeer #760 üzenetére
Nem meglepő, dos alatt nincs energiagazdálkodás / idle mód...
nyunyu:
használtok valamilyen progit, amit üresjáratban pihentetné a procit?
http://ftp.isu.edu.tw/pub/Hardware/tools/CPUtools/CPUidle/dosidle210.zip
HLT parancsokat ad ki a tsr ha minden igaz... mint annó win98 alatt a Rain... valószínűleg jópár fokot jelenthet (ha jó a hűtés akkor is jó, ha a lehető leghűvősebb marad)
-
nyunyu
félisten
válasz
duffbeer #719 üzenetére
Viszont kicsit drágának tartom a lapot. Az igaz, hogy a Gigabyte összegyúrta az intel egymagos lapját a kétmagos néhány poitív tulajdonságával, de akkor is sok. Ezért már tényleg kétmagos verziót kapok gigabit lannal és Svideoval.
Nekem meg KAPHATO alaplap kell, nem olyan, amire 3 hetet varunk, aztan mese habbal.
Teljesitmeny meg nem erdekel, mert DOS alatt a ketmagos is ugyanolyan lassu, mint az egymagos.
Intellel ugy nez ki rendesen befurodtunk a docogos elerhetoseg miatt, sebaj, legkozelebb kiprobaljuk a GC230D-t, azt most hirtelen 2 pesti nagykerben is kapnek, 1 helyett 3 ev garival.
Raadasul az Intel garijat a hajamra kenhetem, ha gyarilag selejt a lap, es masnap mar nem tudjak cserelni, mert elfogyott...Fonokom persze mindig projekt elott 2-3 nappal szol, hogy kell x gep, holnapra...
-
nyunyu
félisten
válasz
duffbeer #695 üzenetére
PCI-s gigabit??? Viccelsz?
Alig lesz gyorsabb, mint az integralt 10/100-as LAN...
Egyebkent nekem itthon 100-as routeren keresztul stabilan masolt 9.5MB/sec-kel az asztali gepemrol a GCLF2.
(100Mbit=12.5MB/sec, ebbol lejon a TCP meg az IP fejlece, szoval ~10.6MB/sec az elmeleti maximum.) -
duffbeer
őstag
válasz
duffbeer #684 üzenetére
Probléma a következő:
Csodaszépen elfér az EGYMAGOS lapon, viszont a gyári kampók ehhez az alaplaphoz nem jók, ugyanis pont tükrözve kellenének. Meg lehetne oldani egy kis barkáccsal simán, de ez most nem opció.Másrészt magasabb a borda pár milliméterrel a gyárinál, ezért néhány szabvány házban nem fér el. Ezt azzal ki lehet küszöbölni, hogy kicsit elgörbítem a lapátokat, viszont akkor romlik a hatásfok.
Én otthon egy AMD 690G és egy nForce 4Ultra chipsetet hűtök ilyenekkel passzívan. -
DarkByte
addikt
válasz
duffbeer #613 üzenetére
Átmegyek off -ba mert ez már tényleg az.
A Celeron pedig szintén majd anno kevés lehet HD filmeknél, ha esetleg még rögzíteni is akarsz.
Na ez tuti nem lesz igaz, mert a HD DVB-T jelet amit a tuner -től kap csak egy az egyben írnia kell a rögzítő programnak a vinyóra, szerintem akár egy őskövület 300Mhz -es Celeron -t is rá lehetne venni hogy ezt csinálja (a képet nem kell dekódolnia). Itt nem történik semmiféle újratömörítés sem.HDMI kimenet megoldható DVI->HDMI adapterrel ahogyan írtad, de ha a hangot is HDMI -n akarom átvinni később akkor max. cserélek VGA -t. eSATA nem feltétel, úgy is LAN -on lesz a gép, de egyébként a külső vinyó rack -ekhez jár ilyen kivezetés ami a belső SATA portra csatlakozik. S/PDIF kivezetés talán ezen a lapon is van amit linkeltem, nem néztem, megfelelő házimozi erősítő hiányában nem is fontos (szüleimnek ilyen nem nagyon lesz ha mégis azon lesz HDMI bemenet is mire odáig jutunk). HD filmekhez a Celeron biztosan nem lesz kevés mert gyanítom jóval erősebb mint a kétmagos Atom, na meg ott a VGA DXVA képessége. Max. ha később bejönnek a wavelet codec -ek (pl. Dirac) akkor lesz szívás, bár már ahhoz is küzdenek külsősök a VGA gyorsítással.
Egyébként tiszteletben tartom a véleményed, ha lenne a 790G -s lapon S-Video vagy kompozit kimenet én is azt venném. De sajnos nincs.
-
solarix45
senior tag
válasz
duffbeer #611 üzenetére
Az Intel lapján úgy globalice nincs a video chipekhez Win2k3 / Win2k8 Server driver
. Nem csak ehhez a laphoz. Természetesen Vista driverrel próbálkoztam. Amit a chipsettől indulva szedtem le, az felment simán, de ezt a hibát adta, amit az alaplap honlapjáról indulva, az nem ment fel, mert nem kompatibilis a rendszerrel.
Win2k3-mat próbáltam először feltenni, arra sem akart felmenni a driver, de XP kompatibilis módban ment. Sajna Vista kompatibilis mód nincs -
DarkByte
addikt
válasz
duffbeer #606 üzenetére
Nem, de mivel így a 780G -hez is vennem kellene egy VGA -t amin van S-Video kimenet így legalább 5k -t megspórolok a saját változattal ami videó teljesítményben a DXVA végett legalább olyan jó. Esetleg még akkor lenne a te verziód jó ha DXVA -t lehetne úgy használni hogy mondjuk berakok egy TNT2 -t a gépbe amin van S-Video és az IGP erejét használom a dekódoláshoz (gyanítom hogy ez így nem fog menni).
Apropó, nyunyu, sikerült valamit kezdeni a kétmagos atom S-Video kimenetével?
-
DarkByte
addikt
válasz
duffbeer #604 üzenetére
Világos, viszont S-Video és/vagy kompozit kimenet nincs rajta és így jelenleg nekem semmivel sem jobb választás mint az általam vázolt. Sajnos egyenlőre nincs LCD TV -énk, és gyanítom a közeljövőben nem is lesz. Nekem ennél a HTPC -nél az lenne az elsődleges szempont hogy bármit is viszek haza azt otthon meg tudják nézni minimális szenvedéssel konvertálás nélkül (ne kelljen külön DivX SD verziót leszedni mint most a DivX -es asztali lejátszóhoz, hanem a magamnak gyűjtött x264 HD is menjen). Továbbá jön a DVB-T, a VHS -t meg mostmár végleg száműzném otthonról.
-
beencee
őstag
válasz
duffbeer #588 üzenetére
Nyilván ha más szándékaid is vannak vele és/vagy a kisérletezés öröme a cél, az egy más történet. De eddig csak a NAS-t említetted, nyilván erre tudtam csak reagálni.
A Geode-s megjegyzésed ma, 2008. szeptemberében igaz lehet, de én ezt a cuccot 2006. őszén építettem és azóta használatban van. Akkor még sehol sem volt az Atom, viszont az AMD gyártott kis fogyasztásra és mégis elfogadható teljesítményre optimalizált olyan x86 kompatibilis processzort, amelyhez könnyű volt megfelelő (stabil, bővíthető, megfizethető, beszerezhető, stb.) alaplapot szerezni, ez volt a Geode NX sorozata. És ráadásul kraftxld jó áron árulta őket itt a PH-n... Így lett akkor ő a befutó.
A fentiektől függetlenül, érdekességképpen viszont valóban kíváncsi lennék egy ilyen egymagos Atom és egy Geode NX1750 összehasonlítására, hogy valójában mennyi a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest