- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Tényleg felkerült a 200 megapixel egy hajlítható telefonra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- A Sony bemutatta eddigi legjobb zajszűrős fülhallgatóját, itt a WF-1000XM6
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
válasz
DarkByte
üzenetére
Azér' ne egyél meg!
Nem fikázom a választásod, teljesen jó. Spec a HDMI kimenetre gondoltam, meg eSATA-ra, esetleg S/PDIF, vagy FireWire, ha már "házimozi" PC. Lehet, hogy a jövőben kellhet. Természetesen a 3450 erősebb az integráltnál, és valszeg tudsz majd rá DVI-HDMI átalakítót is dugni (azt viszont nem tudom, hogy audiot támogatna e).
A Celeron pedig szintén majd anno kevés lehet HD filmeknél, ha esetleg még rögzíteni is akarsz.
Ahogy elnézem költséghatékony megoldást akarsz. Ha viszont megveszel valamilyen alkatrészt, ami a jövőben kevésnek bizonyul(hat), az már akkor mégsem olyan olcsó.
De tényleg csak véleményt nyilvánítok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- DELL Alienware 16X Aurora Intel Core Ultra 7 / RTX 5060 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem fikázom a választásod, teljesen jó. Spec a HDMI kimenetre gondoltam, meg eSATA-ra, esetleg S/PDIF, vagy FireWire, ha már "házimozi" PC. Lehet, hogy a jövőben kellhet. Természetesen a 3450 erősebb az integráltnál, és valszeg tudsz majd rá DVI-HDMI átalakítót is dugni (azt viszont nem tudom, hogy audiot támogatna e).