- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
duffbeer
üzenetére
Átmegyek off -ba mert ez már tényleg az.

A Celeron pedig szintén majd anno kevés lehet HD filmeknél, ha esetleg még rögzíteni is akarsz.
Na ez tuti nem lesz igaz, mert a HD DVB-T jelet amit a tuner -től kap csak egy az egyben írnia kell a rögzítő programnak a vinyóra, szerintem akár egy őskövület 300Mhz -es Celeron -t is rá lehetne venni hogy ezt csinálja (a képet nem kell dekódolnia). Itt nem történik semmiféle újratömörítés sem.HDMI kimenet megoldható DVI->HDMI adapterrel ahogyan írtad, de ha a hangot is HDMI -n akarom átvinni később akkor max. cserélek VGA -t. eSATA nem feltétel, úgy is LAN -on lesz a gép, de egyébként a külső vinyó rack -ekhez jár ilyen kivezetés ami a belső SATA portra csatlakozik. S/PDIF kivezetés talán ezen a lapon is van amit linkeltem, nem néztem, megfelelő házimozi erősítő hiányában nem is fontos (szüleimnek ilyen nem nagyon lesz ha mégis azon lesz HDMI bemenet is mire odáig jutunk). HD filmekhez a Celeron biztosan nem lesz kevés mert gyanítom jóval erősebb mint a kétmagos Atom, na meg ott a VGA DXVA képessége. Max. ha később bejönnek a wavelet codec -ek (pl. Dirac) akkor lesz szívás, bár már ahhoz is küzdenek külsősök a VGA gyorsítással.
Egyébként tiszteletben tartom a véleményed, ha lenne a 790G -s lapon S-Video vagy kompozit kimenet én is azt venném. De sajnos nincs.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest