- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gere
tag
Gugli a te barátod: Nagyjából 12 400 találat (0,21 másodperc)
-
gere
tag
Erre lehet, hogy érdemes lesz várni: Ivy Bridge
-
gere
tag
Belépő szintű Asus Atom D2700. Némi hasonlítás.
-
gere
tag
Üdv. mindenkinek! Rég voltam /4hét/ net közelben de ma találtam.
-
gere
tag
Erre várok: 22 nanométeres Atom chipek az Ivv Bridge-nél később érkeznek, a HWSW tippje szerint 2012 második felében.
-
gere
tag
Ok. Gugli A barátom, Optimus megvan...
-
gere
tag
Szivárognak a hírek a AT5IONT I deluxe lapról.
-
gere
tag
A lenti 13W csak a proci igénye?
Intel NM10 • integrierte CPU: Intel Atom D525, 2x 1.80GHz, 2x 512kB Cache, 13W TDP • Speicherslots: 2x DDR3 SO-DIMM • Erweiterungsslots: 1x PCIe x4 • Anschlüsse extern: 1x DVI, 1x HDMI, 2x USB 3.0, 2x USB 2.0, 1x eSATA, 1x Gb LAN, 7.1 Audio (ALC887), 1x PS/2 Tastatur, 1x PS/2 Maus • Anschlüsse intern: 2x USB 2.0, 2x SATA II, 1x CPU-Lüfter, 2x Lüfter • IGP: nVIDIA ION 2, 512MB • Besonderheiten: Mini-ITX
-
gere
tag
Talált már valaki ASUS AT5IONT-I alaplap Wattigényéről adatot?
Köszi!
-
gere
tag
Intel Pineview Processor Family
Intel Atom N450 Intel Atom D410 Intel Atom D510
Clock Speed 1.66GHz 1.66GHz 1.66GHz
L2 Cache 512KB 512KB 1MB
Cores/Threads 1/2 1/2 2/4
TDP 7w TBA TBA
Intel VT-x No No No
Intel VT-d No No No
EIST Yes No No
Intel 64 Yes Yes Yes
XD Bit Yes Yes Yes
Launch Date Q4, 2009 Q1, 2010 Q4, 2009Source : PC Manufacturers, Complied by HKEPC Hardware, Jun 2009
Intel Pineview-M Netbook Platform
Diamondville-M Platform
Pineview-M Platform
CPU Intel Atom N270 Intel Atom N450
Chipset 945GSE Express+ICH7M NM10 Express
CPU + Chipset 3 Chips 2 Chips
Footprint 2174mm2 773mm2
PCB Layer 6 Layers 4/6 Layers
Clock 1.6GHz 1.66GHz
Memory Speed DDR2-533 DDR2-667
IGP GMA950 GMA500
IPG Clock 133MHz 200MHz
Avg Power 4W 2.0W
TDP 16W 7.0W
Cooling Fan FanlessSource : PC Manufacturers, Complied by HKEPC Hardware, Jun 2009
-
gere
tag
A Zotac IONITX-A-Európa leirása itt van. Valahol láttam gyengébb graf. csippel is...
-
gere
tag
válasz
tupacamaru #1159 üzenetére
Ez is érdekes
-
gere
tag
válasz
duffbeer #1144 üzenetére
Ne légy hüje
A 22 centis sata kábelig tiszta ugye? Nem írtam oda, hogy ha kettévágja akkor 10-15 centi
.
A monitor és a PC 220V-os tápkábelére gondoltam. Ilyenekkel csatlakoztak a 70-es években is a lyukszalagolvasók, bazinagy íróasztalnyi nyomtatók stb.
Rendben, hogy az "igazi" PC-k még fogyasztanak, de 40-50W-os Atom, Via lapokhoz elég lenne vékonyabb tápkábel is. Jó lenne ha a mobiltöltők felé mozdulnának a gyártók. -
gere
tag
Ne az árából indulj ki, hanem a hőleadó felületből ami elég nagy. Vhol olvastam, hogy nem fér el a lapon, borda külső elemeit hajtogatta vki. Azt sem tudom, hogy a jelenlegi felfogó illik-e a bordák közé fel lehet-e fogatni vele.
Azért az is lényeges, hogy jól szellőző házban van az enyém /GMC R-2 Toast/ élére állítva ATX csavarhelyekre téve áramlik a levegő rendesen. -
gere
tag
válasz
spidersoft #1040 üzenetére
Az eredeti lefogót használtam, de mivel ez vastagabb kicsit csavartam rajta, hogy ne szorítsa annyira a NB-hez. Befér a bordák közé.
-
gere
tag
Ez a kütyü amit használok, de nincs a kábelén a szűrő link
-
gere
tag
válasz
tupacamaru #960 üzenetére
Vigyázzatok nem mindegyik picoPSU megy 12V-nál nagyobb adapterrel csak a WI jelzésüek, van amelyik 14-32V-ig müxik. Nálam jó hónapja megy egy 5000.- körüli 12V-os aapterrel semmi szürő csicsamicsa rajta.
-
gere
tag
Vettem egy ilyen 150W-os tápot először, de nekem túl hangosan fütyült 4800+1800 küldéssel. DuálAtomra 40 Wattokat írnak, én külső DVD írót használok hozzá külön táppal ha kell vmit kiírni. A 60W-os adapter ami hajtja a pico psu-t kézmeleg ugyhogy nincs túlterhelve.
-
gere
tag
Nem mértem, de a hagyományos tápok általában 70-80% hatásfokuak a pico psu meg 96%.
-
gere
tag
Ja egy 220VAC-12VDC adaptert vettem hozzá cca. 5000-t.
-
gere
tag
pico psu-t nézd meg itt: link
-
gere
tag
Ha igéret szép szó, akkor csütörtökre megküldik az s-video -s lapot. Hétvégén rakhatom össze.
-
gere
tag
Látom van már dual atomos lap egyesek asztalán. Kérdésem, hogy mindegyiken van s-video kimenet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest