Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
azalis #21609 üzenetére
Vidéken könnyen csinál néhány bolt árkartellt, felénk is ez van. Vagy Te is erre lax, de nincs az adatlapodon (azt kitölthetnéd). 1-1 áru olykor vmelyiknél olcsóbb (ezt változtatják egymás között), amúgy mindent 25-40%-kal magasabb áron árulnak. Én amikor 46k-ért megvettem az 1. 3870-et, nálunk 67k felett volt az ára, amikor 43k-ért másodikat, akkor még mindig 65k körül. Qrwa messze lakom Pesttől, de 3 garos forduló is benne van az árkülönbségben, ha gond lenne vele.
iPonnál van szállítási garancia a 2500-as árban (azaz nem a te költséged, ha valami hibás, és vissza kell küldeni), míg eBoltnál pl. az 1000 Ft-osban nincs, viszont simán sokkal többe kerül a küldözgetés az árkülönbözetnél, ha gond lenne. -
Neoteric
addikt
válasz
azalis #21609 üzenetére
gondolom nem pesti vagy...
vidéken áltba drágábbak a cuccok mint pesten.
pcx-et annyira nem ismerem, de pl ipon megbízható és azis szintén olcsó. (ipon.hu)amúgy amióta ittvok phn, egyszámtech boltba se tettem be a lábam... én is vidéki vok (győr) és hát az itteni árak a ph-sokhoz képest...hát.. van különbség
-
TomBoy1986
veterán
válasz
azalis #21588 üzenetére
41K-ért kapsz Sapphire-t, pl. a PCX.hu-n
Amúgy gondolom a GDD3-as Gigabyteot nézted. Alapvetően a Gigabyte nem rossz már, de a videókártyákban (X1950PRO és most a HD3850/70) elégtelen - de legfeljebb elégséges - hűtésekkel szereli a kártyáit. Többeknél előfordult, hogy a kártya hátsó része, ahol a VRM-ek találhatók túlmelegedett, s emiatt instabillá vált.
A helyedben rászánnám - rászántam - azt a pár ezrest a Sapphire/ASUS/MSI kártyákra.
Van különbség a 256-os és 512-es között, szintén a helyedben nem mennék neki ennek az évnek 256 kártyával már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- Automobilista 2
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- Fotók, videók mobillal
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest