Új hozzászólás Aktív témák
-
loree69
aktív tag
válasz
BPFeri #22796 üzenetére
ha jól megnézed ugyan az a ref kártya ugyan azzal a ref hűttésel
sőt láthatod asusnál mit raknak mellé //csómó kacat hogy nehezebb legyen haza vinnia melegedésre visszatérve [asusforum]
sem sirt sennik a melegdésért driver re volt panasz de az ati sara általábanegy másik fórumon olvastam hogy 70 fok ig sem sikerült feltornázni a hőméársékletet
a választás a tied szerintem eggyikkel sem jársz rosszul én az
ár ésa garit is nézném
de ez a véleményemaz hogy valakinek befujta a meleget a házba egy ellen vélemény a többivel kacsiban amit olvastam..
-
Beowulf_78
addikt
válasz
BPFeri #22796 üzenetére
Halgass loree69-re...
az hogy Ő mit hallott és mit nem....nem hiszem hogy mellékes lenne hogy az Asus a házba fújja a meleg levegőt, nem pedig kivezeti... de ez már 1.000.000x ki lett már tárgyalva.
Ha még 1x valaki beírja hogy Asus-t akar nem fogom megint leírni.Majd rájön a saját kárán ha már nem tud visszaolvasni.
-
Macka
veterán
válasz
BPFeri #21613 üzenetére
Most egy 460B Zalmanom van. Ahogy így gondolkodom, akár elég is lehet, de ettől függetlenül körülnézek magasabban is.
Most 8800GT-m van, de P35 lapban. Szóval, ha SLI-t akarnék,akkor lapcsere+ még egy 8800GT, CF-hez pedig "csak" 2 3870 vétel, és egy 8800GT eladás kell. -
aboriginal74
tag
Te telepítsd újra én meg lustaságból és némi tapasztalatból a RENDSZER-VISSZAÁLLÍTÁST javaslom
Aki nem tudná:
Start menü | Súgó és támogatás | A rendszeren végzett változtatások visszavonása a Rendszer-visszaállítás használatával
és végül, de nem utolsó sorban a rendszer visszaállítása egy korábbi időpontra, majd a naptárból kiválasztod azt az időpontot amikor még épp hogy felraktad a windows-t
Az az igazi pech, ha ezt a afunkciót kikapcsolta, akkor jön a reintstall
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest