- Mobil flották
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
flurider
aktív tag
válasz
leviske #4867 üzenetére
leviske, nőjj már fel és vedd nyugodtan észre, hogy az itt hozzászólók nagy része csak türelmetlen (a gyártók és forgalmazók idióta marketingrstatégiája miatt. Erős f*szlengetés aztánmeg semmi (márminthogy készlethiány), ráadásul itthon meg minden drágább lett.)
Tehát fogd meg a kis petícióidat és ...(ahah ezt inkább én cenzúráztam..), főleg úgy hogy látom téged külön sért, ha valaki azt mondja összegezve a topikból gyüjtött tudásfolyamot, hogy ő egy másik karit vesz, nem olyat, amire csinálva lett a topik.Úgy viselkedsz, mintha zsidózásmeg cigányozásmenne, nem kell ilyen kenyérvágógatyás, oldalrafésülthajú szemüveges Kovács B. Istvánka módon minden szabályt betartani.
Én külön örülök, hogy nem kell folyamatosan ideoda kattintgatni a 8800GT meg az HD38xx széria topikjai között.Ennyibocs
-
flurider
aktív tag
Hol lehet ezt ausztriában beszerezni? Mármint a 3850/70 szériát. Valamit lépnem kell, az előző gépemet az ATI 9100-sal már eladtam a csajom anyjának. Szerintem a talonban lévő MX440 nem tart ki addig, amig megállapodik a helyzet (pedig 128 megabájkos vigyá !!!!444)
Mindegy, tud valaki valami webshop linket? -
flurider
aktív tag
Csakhogy nekelljen annyit guglizni:
http://href.hu/x/419v powercolor HD3850 xtremeNEm tudom ezek a tesztek sztem általában elfogultak. Én multil ennék, simán manipulálnám a közönséget mindenféle csorbított teszttel. Akarom mondani simán javítgatják a teszteket, ki melyik oldalhoz húzódik..
-
flurider
aktív tag
válasz
kiss(b) #4594 üzenetére
igen igen, csak nem szeretnék úgy venni gépet, hogy megveszek mindet kivéve a videokártyát, amire kivárásos spekulációt alkalmazok, se úgy hogy várok az egész géppel, aztán a karácsonyi banzáj lecsökkenti a készletet úgy, hogy nekem ne maradjon pl proci, vagy ne azt vegyem amit szeretnék, mert azéris szar a helyzet, mert karácsony előtt nem fog felhalmozni egy nagyker készletet, inkább eladja azt amije van (kivéve ha számol a negyedéves vagy akármilyen időszakvégi ÁFA elszámolással ;--)))..
HátSzóval igen.. (??!?)
-
flurider
aktív tag
Gépet veszekek dec elején. Vacilálok hogy várjak e az ati kártyákra, vagy vegyek meg a egy 8800GTS-t olyan 58 körül:
-GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 PCI-E DVI-I HDTV /Asus/
-NX8800GTS NVIDIA, PCI-Ex16, 320MB DDR3, DUAL-DVI-I, HDCP, HDTV, SLI /MSI/A teszteket nézve a 3870ből inkább a crossfire vagy talán a tunningolt változatok veszik fel a versenyt a 8800GTS-sel. Lehet hogy jobban járok, ha megveszem még most azt a karit, hogy legalább legyen valami a bejgli mellé, mert ki tudja, hogy milyen fejetlenség lesz itt, ha beérkezik az országba. Ugye gondolom senki nem akar hoppon maradni, tehát fog-köröm..
Hát igen, még van egy hét gondolkodási időm a tervezett gépvásárlásig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest