- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kennyke
aktív tag
válasz
proci985 #44257 üzenetére
Köszönöm a választ!
Egyenlőre két vf900 mellett döntöttem, hamarosan rászerelem.
Ez mit jelent? "110-120as TDP"sorry, ezt nem hallottam...
A chipekre zalman féle vga chip hűtés elég lehet?
Illetve a két mag közti chipre egy északi, vagy déli híd hűtőt gondoltam, elég lesz?
Ha kell arra is teszek plusz chipset ventit.A ház szellőzése szerintem elég jó, egy ilyenben van 4db 8cm-es venti, persze nem a gyári táppal
-
Boxi88
őstag
-
person
senior tag
válasz
proci985 #44206 üzenetére
Mondjuk én is gondolkozom valami hasonlóban mert hiába van bios modolva hogy idle csak 1-2 %-on pörögjön. Süvítő hangja egyáltalán nincs de viszont jön belőle valami förtelmes köszörülő mellékzaj ami már kezd kiidegelni. Az az érdekes ha megfogom a ventit akkor is.
Ha lehúzom akkor csend. Igazából már csak ez a hang jön a gépből a vinyókon kívül és így eléggé zavaró. Felidegel rászerkesztem a régi amd hűtőm. -
Májsztró
addikt
válasz
proci985 #37528 üzenetére
annyit a furmark-ról ,hogy ott nekem a mag 837-en is stabil volt ... 3dmark 2001-ben a nature tesztnél viszont megállt a tudomány ... csíkozott majd lefagyott a teszt
aleister: gondoltam megírom ,hogy pucold le a drivert , meg driver cleanerrel nyomd végig a gépet .. tedd fel újra, meg peccseld a markot ... de olvastam hogy megtetted és nem lett jó. a 350-es FPS táp elég kell hogy legyen neki. Miért nem ment a 8.10-es driverrel ? Megállt , hibát dobott vagy mi ?
-
katt777
félisten
válasz
proci985 #37528 üzenetére
Original bios-okban 1.327V volt, azt megadhatod (bár ennyi nálam semmit nem jelentett), fölötte csak ha van ceruzád. Bár vannak erre ellenállás-forrasztós modok is (leírások a neten, vagy a topicba belinkelve), de a VGA letiltja a magasabb feszeket, hiába állítod be te magad.
-
katt777
félisten
válasz
proci985 #36007 üzenetére
4870 is szépen kifújja a meleget a házból gyári hűtővel, jól beállítva nem is forrófejű.
Van egy 9600Ft-os házam, amelyet 2 db NFP8 tökéletesen átszellőztet 1200-as fordulaton, azaz lényegében 2x7-10dB zajjal (betehetnék +2 ventit is, ha kéne, oldalra és felülre). 45k-s házban max nyernék -2-3°C-ot (ennél többet nyernék +2 ventivel, ha kéne, esetleg kánikulában - erre ott vannak a házból kiszedett gyári ledes 8cm-esek), szóval arra aztán végképp fölösleges pénzt kidobni. Persze vannak az enyémnél sokkal rosszabbul szellőző hztak is, de 10k körül akkor is lehet jót venni, ha gondosan körülnéz az ember.TeeBee73: A hátsó 12cm-est cseréld le NFP121300-ra, esetleg tegyél be elölre is egyet (ha lent nincs hely akkor 3 fiók helyére), aztán rendben lesz. De ha két szabad fiókod van (annyi biztos), oda tehetsz egy NFP-8at, vagy alulra, ha fér. Csak egy kis kreativitás kell, és a maradék lóvéból lehet jobb VGA-t venni.
-
törölt tag
válasz
proci985 #34837 üzenetére
Az új konfig összerakásánál szempont volt, hogy halk legyen. Az első két db 3870 az is volt, de mindkettő idegesítően ciripelt, GDDR4-es Lite-ok. Visszamentek gariba, de nem volt más az üzletben csak ez.
Két csere után nagyon meguntam a szenvedést és hazahoztam a turbinát, mára megszoktam.
-
törölt tag
válasz
proci985 #34835 üzenetére
Kész szerencs, hogy 2D módban "csak" 26 dbA
Itt van egy összesítő teszt, legalább valamiben a legerősebb VGA
Amikor először hallottam terhelés alatt, azt hittem egy An-225 repcsi turbinája van a házamban, de legalább nincs hőmérséklet gondom. Amikor nagyritkán játszom, akkor a GTR2-es autók elnyomják a hangját.
-
FeRRaR1
őstag
-
Asmodeus01
tag
válasz
proci985 #29212 üzenetére
Hali
Szedd le az Everestet!
Nálam is fagyott a Vista,,háromszor raktam ujra a rendszert mire rájöttem, hogy az Everest a bünös!!
A Vista-t(x64) csontra fagyasztotta, az XP-t egyszerüen úgy kilötte hogy csak 10mp.áramtalanitás után tudtam inditani a gépet.
Amióta nincs fent az Everest (már két hete!) azóta nincs ilyen problémám!!Non-Stop megy a gép hibátlanul. -
katt777
félisten
válasz
proci985 #29242 üzenetére
Az érdekes. Valakinek nemrég hasonló baja volt, és a patch megoldotta. Akkor sajna nincs ötletem. Nálam semmi baja sem a proci, sem a VGA-tuninggal.
zozoz1: Írtam, ref kari. Egyébként úgy emléxem, zömével X2-eseken volt bibi. Amúgy sok-sok embernek meg műxik, ami persze nem jelenti azt, hogy mindenkinél OK.
-
katt777
félisten
-
-
katt777
félisten
válasz
proci985 #26544 üzenetére
Ha magas részletekkel akarsz nyomni DX10-es játékokat, akkor 2 magos karikon kívül minden mai DX10-est kidobhatsz, akár nV, akár ATI. Szóval ezek igazából nem DX10-esek (mivel nem tudod kihasználni), de azért jó marketing. Láthattuk minden DX10-es progiban, hogy DX10 annyira lassú, hogy játszható beállításokkal szebb képet és folyamatosabb játékot kapunk DX9-ben. Ergo ez is egy kiforratlan, ránk erőltetett fejlesztés.
DX9-es karik nem tarthatnak iramot, mert nem DX10-esek.Nekem van egy Deus Ex 2-esem, de még az 1-essel is csak a próbapályán vagyok, pedig nem mai progi egyik sem.
3DMark06 pár pont diffivel DX9-ben uazt hozza, mint 8.4-es Catalyst-tel. Holnap nézek Vantage tesztet.
-
katt777
félisten
válasz
proci985 #26483 üzenetére
Tudom, merre szállna a meleg (ezért tudnak a buzik repülni
), csakhogy pl. a 3870-ben ott a nyák, a réz hűtő pedig lefelé bordázott, onnan tolja ki a meleget a venti, még mielőtt az elgondolkodhatna, hogy merre is repüljön. Felül így nem is nagyon melegszik (ellentétben a 88GT-vel, amelyen már ennyit jelent az alu hűtőborda).
Viszont, ha külső bordát raksz rá, főleg a tetejére, akkor máris olvasztod a procit keményen, még ha ez most némi képzavarnak tűnik is. -
törölt tag
válasz
proci985 #25400 üzenetére
hi All!
Lenne egy olyan problémám hogy a frissen szerzett his 3870 iceq3 t-val egyik futuremark progi se akar menni pl:3dmark06,3dmark05,3dmark03.Nemtudom h mi lehet a gond, az elözö x800xl-el pedig futott mind.Configom:p4 d630@3,4, abit aw9d-max,his 3870 iceq3 turbo, 2*1gb 667 samsung, wd 500 ata és xp.
Valaki help!!! -
zozoz1
aktív tag
válasz
proci985 #26108 üzenetére
Nagy házat valóban nehezebb átszellőztetni. De a kis házaknál a zsúfoltság miatt, nincsenek meg a "levegő csatornák". Ezt tetézik azzal, hogy nem nagyon kényeztetik el a kis házakat ventilátor helyekkel, és azok sem jól elhelyezettek. Ráadásul általában 8cm-nél nagyobb ventik sem mindíg férnek bele. Ez így együtt elég rossz hatásfokot produkál. A nagy ház ugyan nehezebben szellőzik, de jól elhelyezett venti helyek vannak, sok és nagy ventik. Nekem a server házam "megmértem" 4mp alatt szállítja átt a levegőt. Azaz az első fújó ventilátorok levegője ennyi idő alatt éri el a hátsó szívó ventiket.
Ja és a több nagyventi (pl:12cm) halkabb, mint a kevebb de kisebb ventiké (8cm).
A levegőszállitási képességet meg nem is említeném... -
[CS]Blade2
addikt
válasz
proci985 #26045 üzenetére
Azt mondod csak 9600GT-vel megy? Mert azzal bizotossan megy, de most néztem, meg kérdezték egyik tesztben, hogy a 100Mhz-en volt-e mert hogy azért erősebb az nvidia, mert tudja álittani ha nem fix 100-on hanem auton van, és ha kell huzza magát. Vmi ilyet irtak...
mod: akkor 3870 fronton átteszed és nem történik semmi? Vmi biztosan válotik, akkor nem lenne ez a beállitás. Ha meg gyorsulna töle a kari, mindenki feltette volna 200-ra
-
katt777
félisten
válasz
proci985 #25823 üzenetére
Tudom, csak nem érdekel 100% hűtésen, mert csökkenti a venti élettartamát, mellesleg rohadt hangos.
Teszteket 100% GPU- terhelés mellett is néztem, csak ez most gyorsan kéznél volt.
WZP: Teljesen rendben van.
bakosgabor57: Hát, X2 + Rivatuner-ben sok tapasztalatom nincs. 1 ventije van, tehát elméletileg azt szabályoznia kell, viszont nem tudom, van-e gondja a 2 mag miatt (CF-ben volt).
-
s1ru2
aktív tag
válasz
proci985 #25826 üzenetére
Sajnos anynira nem enged belenyúlni. Auto fan speed control rule bana következők vannak.
Lookup entry 0 60 c - 30 %
Lookup entry 1 65 c - 40 % és így tovább 5 fokonként. Ennél bejjebb nem tudok nyúlni ventiszabályásba. Most beállítottam neki ezeket aztán minnyá meglássukbakosgabor: igen de ez elmebeteg ez az aut venti szabályzás. Ha feltolom 50% ra akkor sem zavaróan hangos és nem megy 45-50 C fölé még 100% terhelésben sem, idle ben meg 30 körül alakulgat. Szóval anynira nem vagyok kétségbe esve, de azért ez a 96 fok meglepett
ami ráadásul megégette a kezem k* anyja
-
s1ru2
aktív tag
válasz
proci985 #25823 üzenetére
NA én épp most akartam kérdezni
Stalker alatt ugyan is szépen halkan felszökik a GPU 96 fokig, ha lehet hinni a szenzoroknak, midnen esetre égette a kezem a levegő mikor kifújt.Riavtunerrel be tudom lőni vhogy azt hogy hány fokon hány %-on pörögjön a venti? Mert ATI tray tools erre nem lát optimális hardvert, h. állítsam a ventiket (gondolom a 2db 2x3 PIN miatt, vagy csak mert simán szar) Érdekes h automatikus szabályozáson full halkan megy végig, időnként fúj 2-3 másodpercig kb 60-70%on és közben 90 fok fölött van a GPU...vicces
(Rivatunerrel egyik haveromnak folyamatosan fagyott a gépe és ezért félek beállítani, hogy autómatikusan induljon el belőle a ventiszbályzás )
GPU-Z 0.2.1 :észrevettem egy furcsaságot, van a Driver Version sor és ott csak az egyik Magnál írja ki a Catalyst verzióját míg az 1.9 es verzió mindekttőnél kiírta. És továbbá azt írja h crossfire disbled, crossfire available. Míg az 1.9 es csak annyit ír h 2 GPU's enabled.
-
marcias
őstag
válasz
proci985 #25748 üzenetére
Azért a pozitív oldalát is nézzétek... 2 hardver helyett csak egyet kell megvenni, igaz az drágább lesz, viszont véget érnek az olyan jellegű viták, hogy melyik gpu-hoz melyik cpu passzol... a gpu számolási képességeiről pedig már ne is beszéljünk.. olyan komplett programokot lehetne írni, amik egyes szálrabontható feladatoknál a gpu-ra bíznák a munkavégzést, ebből eredően pedig ez túlmutat egy sima cpu+gpu pároson. Ezt fedezte fel az nVidia is (lásd: gpu alapú szuperszámítógépek). És valóban, 45 vagy 32 nanométeren, és a folyamatos architekturális fejlesztéseknek, valamint az új utasításkészleteknek köszönhetően évről évre kevesebb problémát fog okozni eme két melegedő komponens összeillesztése.
Nos, a magas hibaarány tény, de kezdetben úgyis csak a tokozás lenne közös, az pedig azt jelenti, hogyha a cpu vagy a gpu hibás, attól a másik még nem megy a kukába. Vagyis ugyanott tartunk, ahol eddig.
Ami engem inkább foglalkoztat az a videomemória kérdése... ugye tudjuk hogy a videomemória magasabb órajelen, és szélesebb memóriabuszon közlekedik, nem véletlenül. A tapasztalat azt mutatja, hogy a rendszermemória nem elég gyors a gpu számára, igaz, ha bekerül a cpu mellé, akkor már a gpu is tud HT-n keresztül kommunikálni a rendszermemóriával, de szerintem még ez sem lenne elég gyors, hogy kiszolgálja a gput. Azt mondhatnám, hogy talán a rendszermemória lassúsága megoldódni látszik, hiszen a DDR3 hamarosan eléri a 2000+ MHz-et, ami már közelíti napjaink gyors GDDR órajeleit (tudom hogy a kettőt nem szabad keverni azért
).
-
katt777
félisten
válasz
proci985 #25748 üzenetére
Asszép.
Én konkrétan azt várnám, hogy egyszer majd olyan hardvert gyártsanak, meg olyan szoftvereket, amelyek tökéletesen működnek, ill. futnak (ráadásul együtt). De én igényes vagyok. Mindenesetre ha addig élek, amíg ez bekövetkezik, sose halok meg.
Vajon merre járnak az e hóra ígért 48xxx karik? -
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz
proci985 #25690 üzenetére
De, szabad. Amit nem szabad, az az, hogy nem gyári drivert telepítünk rá (bizony, ezt jól látod már), ha meg még össze is keverjük őket, kész a galiba. Elég vacakok tudnak lenni a Catalyst-ek a segítségünk nélkül is.
ATI-ban trükkös, hogy a még látszólag tök egyforma referencia VGA-k sem egyformák, én biz' kipróbáltam a 3870-emet több referencia bios-szal (és gyári driverrel) is. Csak nV ref. karikra lehet vígan más gyártó bios-át telepíteni.
RivaTuner nem hülye, ha jól van beállítva (az oldalamon még profil is van hozzá). Viszont OC kariknál előfordulhat, hogy nem működik. Egyrészt leginkább nV tuningprogi, másrészt ref. driverhez készítik, nem spéci kártyákhoz, még spécibb bios-okkal.
Pedig de, lehet drivert irtani. ATI Uninstall ALL, driver sweeper + WinXP manager reg cleaner. Ezek nálam egyedül a 8.3-nál nem váltak be, de az valami hihetetlenül szar csomag volt, gondolom, gyorsan kihozták, hogy legalább legyen valami driver a CFX-hez. A sima CF-t meg azóta is elqrjongatja.
Bioshocknak semmi baja (egyik XP-n vagy Vistán sem, sem DX9-ben, sem DX10-ben), tuningot is bírja. Viszont van benne egy kiegyenlítő a megjelenítéshez, nálam szépen egyenletes sebességen is tartotta a progit (viszont ezért nem jó tesztelésre).
A te rendszered is "szellemgyanús".Az x32-es Vista az milyen?
Én csak x86-osról tudok (ez 32 bites), meg x64-esről (ez 64 bites).
-
bakosgabor57
őstag
válasz
proci985 #25446 üzenetére
Nem tudom,miért prütyköl mindíg az MSI a Catalyst driverekkel,külön verzió szám stb,de a Cata-nak megfelelő és persze mindíg utólag kiadott MSI-s driver követekezetesen rosszabb volt a 3DM06-ban kb 100ponttal.Az MSI-s /Brand/ Core Center sem sokat ér a 6-féle tuning beállításával,ugyanis richtig nem azokon az értékeken működik.
-
katt777
félisten
válasz
proci985 #25400 üzenetére
Látod, ilyenek a tesztek. 8XAA-val sokkal közelebb van a 3870 a 8800GT-hez, vagy akár le is hagyja, ebből a tesztből meg ez valahogy kimaradt.
Csakhogy a 3870 védelmében is szóljak, ne csupán az nV gyorsaságát említsem meg olykor. Azzal persze nagyon kevés lenne a 3870-ed, főleg DX10-ben.
Nem zavaró középen a fekete csík? Mert akkor inkább 3 monitor kéne (meg CF).
-
edeleny
őstag
válasz
proci985 #24427 üzenetére
Az elmult hetekben azzal kinlodtam,hogy elfogadható stabilitást csaljak ki a Vista X64-Crysis párosból.(szimplán tesztek miatt.)
Szal, Crysis GPU benchmark.
Ugyan az a gyökér könyvtár,XP-Vista X64.A kapott értékeknél a legkissebbet,legy nagyobbat kivettem,a maradékot átlagoltam.
Majd még akarok más teszteket,tuningolva,sok-sok szürövel,Vista32-vel,de:
XP:Idö:106,7 mp
Átlag FPS:18,73
Min:8,23
MAx:20.85
Vista X64-DX10-32bites Crysis (ua.az exe mint az elöbb)
Idö:101.6
Átlag:19.68
Min:2.12
Max:23,21
Vista X64-DX10 64bites Crysis
Idö:101,6
Átlag:19,68
Min:2.12
Max:23,21 -
katt777
félisten
-
Beowulf_78
addikt
válasz
proci985 #23552 üzenetére
Nem mondtam hogy azt szűrd le belőle hogy milyen játékok alatt...
Az hogy telepítettem egy Vista-t és megnéztem mennyi az annyi, ez már ezek szerint azt tükrözi hogy én a 3d06-tal szoktam játszani?
Kicsit butuska ez a gondolat menet nem?
De ha nem buska vagy, akkor egész egyszerűen az irígység beszélt belőled.Mit mondjak...egyik jobb mint a másik.
Megnyugtatlak, jelenleg a Crysis-on kívül minden játékot 1680x1050-be (ennyi a max. amit a monitorom tud) mindent max.-ra rakva tudok játszani.Ennél többet jeleneleg nem lehet kihozni a kártyából mert nincs olyan játék ami igazán megizzasztja.Crysis is megy jól 1680x1050-be xp alatt high-ba (mod.) simítás nélkül....Tehát akkor valamit mégis csak tükröz a 3d06... vagy azt akarod mondani hogy a te káryád, igaz nem kap sok pontot de mindent visz 1920-ba fullon?
Kicsit gondolkozz mielőtt leírsz valami hülyeséget. -
katt777
félisten
válasz
proci985 #23463 üzenetére
Sosem késő az újrakezdéshez, de legyen jó neked így.
A probléma alapja az, hogy ha lepucolod a drivert, és ki a registry-t, akkor egy pucoló progi, vagy te (kézzel) megtalálja(od) az ott maradt, felesleges bejegyzéseket. Ha viszont feltelepíted a másik drivert/progit, akkor a reg pucoló azt fogja látni, hogy létezik a program, amelyhez a bejegyzés tartozik, és szépen ott hagyja a hibát. Kézzel irtva meg nem fogod tudni egy kódolt beállításról, micsoda, és lehet-e törölni. -
katt777
félisten
válasz
proci985 #23454 üzenetére
MSI-nek is vannak fent bios-ai TPU-n, OC-k is, de nem tudom, neked melyik a jó.
Dirt egy érzékeny, optimalizálatlan vacak. Ha autóverseny, akkor F1C + modok, ill. rFactor + modok.
Ja, szedd le a RivaTuner-t is, még reg pucolás előtt, aztán telepítsd fel az új biosra/driverre, ha kell, mert az is megzakkanthatja a rendszert! -
katt777
félisten
válasz
proci985 #23450 üzenetére
Ez olyan, mintha driver-maradványok konfliktolnának a háttérben (+RT, ATT?). Lehet, kéne egy ATI uninstall all-t nyomnod, majd Driver sweeper, registry pucolás, aztán MSI driver (beépített túlhajts funkcióval). Mellesleg OC karikra mindig jobb a gyári driver-t használni.
Ha gyári bios-szal, MSI Catalyst-tel nem megy a megadott OC órajeleken, cseréltesd vissza, de sztem inkább valami rendszer-gebasz van. -
katt777
félisten
válasz
proci985 #23442 üzenetére
Nehogy már egy OC kari ne menjen annyit!
MSI Catalyst van rajta? Gondolom, nem, mert biztos te is feltoltad a szar 8.3-ast. Nem véletlenül régebbi az MSI-é.
Vista SP1 és Crysis 1.2 meg DX10-ben simán kiakasztja a C benchmarkot alap VGA órajelen is. DX9-ben nem néztem.
Van egyébként már 1.1.2-es C benchmark is HOCbench-en.
Amúgy félig DX9-ben toltam XP-n anno 860/1200-on gond nélkül. -
katt777
félisten
válasz
proci985 #23339 üzenetére
Nálam idle 39-40 fok (venti 40%), GPU-CV-rel agyonterhelve 75°C (venti 65-75%). Ezek kímélő és elfogadható értékek. Be lehet állítani mondjuk 30%-os ventire, és akkor valóban 50°C körül megy, csak akkor vigyázni kell, hogy a venti szabályozását úgy állítsd be, hogy 80°C fölött pörögjön fel, és nyomja szépen vissza.
-
rollins
őstag
válasz
proci985 #22900 üzenetére
cod4 -re gondoltam, crysisban még anno nem gyorsult nálam tuning miatt. A legfurább gpu terhelés az opengl-es quake wars-ban van nálam, gyakran a gpu 300mhz-en jár, vagyis a powerplay is közbelép játék közben, de nincs semmi teljesítményvisszaesés. Úgy látszik az opengl-es játékok kevessebbel is beérik.
-
malloc
csendes tag
válasz
proci985 #22727 üzenetére
A hőmérséklettel nincs gond.Rivával néztem a hőmérsékletet meg a frekit, fps-t. A pálya betöltésnél tényleg leveszi a frekit, de játék közben kb 2-3 mádodpercenként váltogatja a frekvenciát. Nincs egy gomb amivel ki lehet kapcsolni ezt az energiatakarékos módot (bios buherálás nélkül)?
-
old gray
addikt
válasz
proci985 #22388 üzenetére
1280x1024. Bírja. Igazából a hőtermelés miatt gondoltam a 3870-re (55nm ha jól emlékszem), a 8800GTS fix 70%-os venti seb. esetén is elég jól aláfűt a cpunak. (az felett pedig nagyon hangos)
Igazából pár %-nyi teljesítmény vagy hőmérséklet kül. miatt nem fogok váltani, marad minden a régiben.....
Thx az infokat
-
TomBoy1986
veterán
válasz
proci985 #22382 üzenetére
Én most azon csodálkozom, hogy mivel most visszavettem a gépet alapórajelre (2100MHz) és használom a CnQ-t is, így a VGA idle-ben hőmérséklete 3°C-t csökkent. Nem gondoltam volna, hogy ennyire kihat rá a CPU hőtermelése.
old gray:
Ha érdemes, akkor főleg a memóriaméret miatt érdemes. Amúgy minden attól függ, hogy mennyi lenne az árkülönbözet, amit ki kellene fizetni a 3870-ért, mert alapórajelen 775/2250 úgy teljesít, mint egy MSI 8800GTS OC 320-as (575MHz a Core) - ezt onnan tudom, mert havernek ilyenje van. Szóval ha keveset kell ráfizetni, akkor megéri.A táp pedig szinte biztos hogy elég, mert tudomásom szerint a 8800GTS 320-nál ez kevesebbet fogyaszt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest