Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz katt777 #36008 üzenetére
azért ajánlottam az 590-690est. az a +1-3ezer meg a plusz egy 12es venti miatt szerintem nem rossz. naja, a gyári hűtő jó dolog, viszont pl 3870ből már elég nehéz kétslotost találni (sőt, tovább megyek, lassan egyáltalán refdesignűt is).
45öt nem adtam volna érte... 35ért is aláírom, hogy baromi drága volt -mert az-, viszont alapból rendesen ki van bélelve -utólagosan 8-12k-, a vinyók gumibakokon ülnek -utólagos haxolással megoldható - járt hozzá 8pines hosszabbító -1-1.5k + sok utánnajárás-, használható porszűrő -1-2k/2db + utánnajárás-, gyárilag halkabb és jobb ventik -+6-12 ha rendesekre cseréltem volna- és elfér benne a procihűtő normálisan (és ki is jött a különbség). cserébe a rev0ás raptor seekzaját egyáltalán nem zavaróra csillapítja, remekül szellőzik -vidkari javított 4-5 fokot, proci 6-8at-. normál embernek felesleges egy Cosmos, ha valaki pedig fél éve azt mondja nekem, hogy 35kt fogok adni egy házért, valszeg képenröhögtem volna. viszont húzott quadot akartam halkan üzemeltetni, az pedig finoman szólva is problémás feladat -víz nekem kilőve, baráti körben eléggé felemásak a tapasztalatok, ettől függetlenül mindig némi irigységgel vegyes tisztelettel nézek a komoly vizes teljesítményekre... mert légen ilyet nem lehet elérni-. meg kevésbé tetszik -szerettem a gépházakat, ez meg egy Mahlevics által tervezett Star Treck űrhajó kb-, viszont egy álom szerelni. ha úgy nézzük, hogy egy ház, drága, ha úgy nézzük, hogy a számomra tökéletes házikó remek ár/értékkel, mindjárt más a helyzet. de ismétlem, egy átlagfelhasználó -sőt, a ph!sok nagy részének- számára (nem kritérium 150W+ elvezetése csak a prociról úgy, hogy éjjel nyuodtan tudjak mellette aludni, tehát ne halljam, mellette pedig remek szerelhetőség és pár erősen túlméretezett hardver miatt hatalmas méret) feleslegesen nagy és drága.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
TeeBee73
veterán
válasz katt777 #36008 üzenetére
Üdv!
Sikerült beszereznem egy Noctua 8cm-es ventit, teszteltem oldallappal, és anélkül.
Sajnos, még mindig jobb az oldallap nélküli megoldás, az NFR8 csak a procin hűtött ~5°C-ot. Zárt dobozban képes volt a GPU 48°C-is felmenni, 30 perc "szőrösfánk" alatt.
Szvsz. jó ez az ide vent-oda venti megoldás, ráadásul a csendesebbik fajtát aranyárban mérik, (a 8-as volt ~2,5K), de még mindig olcsóbb és HALKABB, ha leveszem az oldallapot, és sz*rok a porosodásra, mivel 2 hetente átfújom sűrített levegővel a házat/ventiket.Uff.
Ui.: Gratula a 4870-hez!
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
Új hozzászólás Aktív témák
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest