- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
varga911
senior tag
válasz
old gray #22435 üzenetére
Rákérdeztem a tagnál én is, azt mondta nincs kedve pestre feljönni gariztatni, ezért ad rá csak egy hetet. Szerintem vegyél rendes kisker/nagykerből, rendes számlával/garancialevéllel. Én most jártam meg egy 9600GT-vel ezt a PH-s ügyeskedős dolgot, de megtanulja belőle az ember hogy számla nélkül soha semmit.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
old gray #22384 üzenetére
bírja a 320 gts a monitorod natív felbontását abban, amire használni akarod? ha igen, akkor szvsz semmi értelme;> csak a mem leak bug miatt ha már megvan, én nem cserélnék, pár hónapon belül itt a 4000res széria az atitól, az meg megint át fogja rendezni valszeg a piacot.
TomBoy1986: számít biza, a magasabb procihőmérséglet magasabb házhőt is jelent, az meg magasabb GPU hővel jár együtt sajnos
-
Moddingfan
senior tag
válasz
old gray #7316 üzenetére
Mivel én is most léptem meg a váltást, ezért is bátorkodtam írni...pl.: F.E.A.R - Perseus Mandate - ha minden árnyék, stb fullon van, a leírt felbontásban néha keményen be tud akadni, ezért is kapcsoltam ki, AA felejtős, AF is 2x...eddig ez volt...most minden a maximumon, szó szerint és hasít, mint a rettenet...vagy...megint játszom a C&C3-at...ot AA-t eddig elfelejthettem...most simán fullon megy...Blacksite Area51....abszolut fullon minden, meg se rezzen, pedig nem semmi a felbontás, amin tolom, UT3 szintén max minden. 3DMark-ot még nem néztem, mert nem túl reprezentatív szvsz, láttam már érdekes dolgokat benne, haver pl sokkkal jobb pontokat kapott a húzott 2180-as Intellel, mint anno én, nála mégis akadt, ami nálam ment...érdekes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest