- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbolada II
őstag
válasz
bélanéni #22191 üzenetére
Ha játszani is akarsz a fix 20% nagyon kevés lesz.
Asbee: ne trollozz hanem számolj. Tényszerűen sokkal több hiba volt itt a Gigabyte gyártmányokkal és én ezért a hűdejó OC verziót sem merném megvenni. Válaszolj már arra, hogy miért ajánlja mindenki az Asus-t a Sapphire-t és az MSI-t?
"Szia!
Megoldódott már időközben valami?
Most vettem egy Gigabyte 6850 Oc-t és nem tudok vele játszani pár perc után pixeles lesz a kép kimaradnak textúrák és időnként le is fagy pár másodpercre.""Sapphire nagyon jó, volt Gigabyte OCm is, hangosabb, melegebb volt mint a Sapphire."
sakal83 Ez sem igaz, ott volt a Gigabyte OC kártyám a maga 3 ventis változatával.
Kisebb ventilátorok, nagyobb fordulatok, hangosabb volt, hőmérsékletre sem volt jobb."A(z) amdkmdap képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt.Mivel olvastam hogy a játék nagyon érzékeny az órajel változásokra arra gondolok hogy a pálya előtt a videónál leveszi az órajelet és mikor jönne a következő pálya akkor emelné megint és ott kifagy. Vissza olvasva láttam hogy voltak problémák a Gigabyte 6850-el nem tudom hogy ez a hiba az OC változatnál is jelentkezett-e?
Előre is köszönöm a segítségeket. Windows 7 64bit-em van.""Kb. egy hete vagyok egy Gigabyte 6850 OC tulajdonosa. Idáig akármilyen játékot próbáltam , szinte mindben villogott néha néha valami textúra. Tudja valaki hogy miért lehet?"
"Beszereztem egy Gigabyte 6850 OC-t a Sapphire mellé, mennek is CF-ben rendben.
[link]
Viszont az lenne a gondom, hogy a Giga klasszisokkal hangosabb, mint a Sapphire.
47 % megy a hűtője alapból a másik 21%-on.
Trixx-el tudom szabályozni, de nincs ezekhez esetleg másik bios, ami alapból megoldaná ezt?"Csupa elégedett Giga OC tulaj. A Sapphirra egyszerűen kevesebben panaszkodnak, MSI-ből ezen a fórumon talán még nem is volt hibás, ezért nem ajánlom a Gigákat.
Nem utálom a gyártót, de a sok negatív tapasztalat miatt nem is vennék egy darabig Giga vga-t. -
csucsbicep
nagyúr
válasz
bélanéni #20504 üzenetére
Gibabyte duplaventis hűtője nagyon halk, (bár sok hibás példány volt, de ebből nem akarok megint vitát) illetve Asus DirectCU, MSI Cyclone. Ezeket csak más felhasználók tapasztalata alapján tudom kijelenteni, dolgom még nem volt velük.
A Sapphire-nak van egy kis szélhangja terhelés alatt, olyanom van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Linux kezdőknek
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest