- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
bunkomen #26367 üzenetére
konkrét értékre így fejből nem emlékszem, de 25 fps fölött volt. Lehet hogy néhol bezuhant pár pillanatra alá, nem figyeltem folyamatosan az értékét, de nem volt olyan érzésem hogy darabos lenne a játék. Tudom hogy vannak olyanok akik szerint 60 sőt 100 fps alatt elképzelhetetlen hogy lehessen játszani, én köszönöm jól elvagyok a 35-40 fps-el is. 30 alatt már persze én is megérzem.
Egyébként a Crysis3 beállítása kissé csalóka, ugyanis 2 helyen is lehet állítani, ebből a részletesen állítható effektek csak az egyikA másik az, hogy a textúra részletességét is lehet állítani külön, ha az very high volt akkor akár médiumra is lebutíthattam a többit akkor is darabosabban futott. Tehát van a Texture Resolution, és a System Spec, mindkettő high volt.
Próbálkoztam még mérésekkel, ezeken a beállításokon játszottam pár percet, a cpu használatának átlaga 92% volt, a vga-é 95%. 1280-ba áttéve a felbontást a cpu átlaga 81% lett a vga-é 98%. FarCry3 alatt is az jön ki hogy a vga van jobban terhelve.A tomb raider alatt viszont azt látni, a cpu félgőzzel megy a vga meg kifekszik maxon.
-
Beri
addikt
válasz
bunkomen #26200 üzenetére
Ilyen az afterburner. Ha fejreállsz, sem állítasz be alacsonyabb órajelet. Törődj bele. Használj ATT-t, ha erre van igényed.
balu077
Sajnos az F5-ös bios hátulütője, hogy csak 500/800-ra vaszi vissza az órajeleket.
Így oldotta meg Gigabyte a problémás fesztszabájzóit!!!
Ennek nulla valóságtartalma van. Hol olvastál ilyesmit egyébként? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest