- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
///Krisz\\\
senior tag
"...A kék nyomtatott áramkör az ASUS-val megegyező hosszúságú, azaz 24,3 cm, ez arra enged következtetni, hogy ugyan saját NYÁK-ról van szó, az mindkét gyártó esetén az ATI-AMD tervei alapján készül...."
Ez ebből a tesztből van. Én úgy tudtam, hogy referencia és itt a tesztben is hasonlót írnak csak a mérete más, a felépítésén gondolom nem változtattak csak egy kicsit "összenyomták a dolgokat" és lecsippentették a fölösleget.
-
szasanyi
félisten
Jó kérdés de valszeg az lehet. Én is gondolkodtam ezen a 6870 kapcsán (amelyiknél elvileg fekete a refnyák), de arra jutottam, hogy ez a nyákszín amolyan Sapphire "feature" aki előszeretettel használja ezt a színű nyákot. Mint a Gigabyte a kéket az ASUS, PowerColor a pirosat... egyébként miért kérdezed? Van vmi jelentősége?
ViiiiktorOC: szerintem akkor fogod megszeretni igazán, ha látod azt amire valójában képes. Ahhoz meg nálad - gyakorlatilag - konfigcsere szükséges. Mondjuk július még nem itt van...
TommyJ: ha megoldható, és nem kell túl sokat ráfizetni (bár ez nagyon egyéni megítélés alá tartozó szempont) én a helyedben erre cseréltetném. Az olcsóbbak közé tartozik, és sokkal valószínűbb, hogy nem nyúlsz hibás darabba. Valószínűnek tartom, hogy ez könnyebben kivitelezhető mint a pénzt visszakapni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest