- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
///Krisz\\\
senior tag
"...A kék nyomtatott áramkör az ASUS-val megegyező hosszúságú, azaz 24,3 cm, ez arra enged következtetni, hogy ugyan saját NYÁK-ról van szó, az mindkét gyártó esetén az ATI-AMD tervei alapján készül...."
Ez ebből a tesztből van. Én úgy tudtam, hogy referencia és itt a tesztben is hasonlót írnak csak a mérete más, a felépítésén gondolom nem változtattak csak egy kicsit "összenyomták a dolgokat" és lecsippentették a fölösleget.
-
szasanyi
félisten
Jó kérdés de valszeg az lehet. Én is gondolkodtam ezen a 6870 kapcsán (amelyiknél elvileg fekete a refnyák), de arra jutottam, hogy ez a nyákszín amolyan Sapphire "feature" aki előszeretettel használja ezt a színű nyákot. Mint a Gigabyte a kéket az ASUS, PowerColor a pirosat... egyébként miért kérdezed? Van vmi jelentősége?
ViiiiktorOC: szerintem akkor fogod megszeretni igazán, ha látod azt amire valójában képes. Ahhoz meg nálad - gyakorlatilag - konfigcsere szükséges. Mondjuk július még nem itt van...
TommyJ: ha megoldható, és nem kell túl sokat ráfizetni (bár ez nagyon egyéni megítélés alá tartozó szempont) én a helyedben erre cseréltetném. Az olcsóbbak közé tartozik, és sokkal valószínűbb, hogy nem nyúlsz hibás darabba. Valószínűnek tartom, hogy ez könnyebben kivitelezhető mint a pénzt visszakapni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest