- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- MIUI / HyperOS topik
- Felkészült a Redmi 15C
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veector
senior tag
válasz
Drexler #7740 üzenetére
Vagy tudják hogy pont 2 (? ennyi a gari) év múlva fog meghalni a memória ami nem túl hosszú idő.
Én nem akarok kockáztatni. A legtöbb VGA halál a mem halál miatt van.
Amúgy már szinte biztos, hogy XFX HD4890 XT-m lesz. GTX 275 ahol olcsó ott már nem nagyon árulják mert várják a 4xx szériát. És az XFX holnap vagy holnapután megjön. -
GrG1210
aktív tag
válasz
Drexler #7718 üzenetére
no ez nagyon meggyőző , és megnyugtató , hogy jóóvásárt csináltam , az a 4800-as széria nyerő sorozat lett , most fektettem be egy HIS 4890 IcoolerX4-be potom 46e.ft.-ért és kurvajóókártya , kicsit hangos , előtte egy HIS 4850 IceQ4-em volt , az halkabb volt de annyira nemérdekel , és ahogy láttam a tesztben, nem kell aggódnom a terhelés alatti 78 fokos hőmérsékletéért mert azt hittem hogy csak nekem ilyen meleg ez a vga.
-
varsam
őstag
válasz
Drexler #6459 üzenetére
Nem feltétlen. Ha nincs semmi matrica a csavarokon, vagy a hűtőn olyan helyen, hogy megsértése nélkül nem tudod leszedni, akkor ki lehet cserélni, nem veszik észre.
A Thermalright meg sztem annyival nem tud többet, mint amennyivel drágább. Annyiból megvan az S1 ventikkel együtt.
-
cowboy_bebop
őstag
-
GrG1210
aktív tag
válasz
Drexler #6126 üzenetére
Hali , háát akkor majd karáácsony utáán érdeklőődve váárom a tapasztalatodat , hogy mennyire melegszik , hogy húúzhatóó? stb. nekem most 4850 IceQ4 van , de stabil nagyon , cseppetsem melegszik , de a 4890-nél a HIS -nél gondolkodom a ref TURBO változatban is , de attól azért máár kicsit jobban néz ki ez a iCooler csak ez nincs húúzva gyáárilag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvenc zene a mai napra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xbox Classic / Xbox 360
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazon
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Posta, csomagküldés
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI Gaming X Trio 3060
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest