- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zyzz
tag
válasz
Badman 4ever #1757 üzenetére
1. VLC szerint ezeket a kodekeket használja a lejátszásnál:
video: H264 MPEG-4 AVC (part 10) (avc1) felbontás 1280x720 30fps dekódolt formátum: Planar 4:2:0 YUV
hang: MPEG AAC Audio (mp4a)
A hang folyamatos, a kép szaggat.2. VLC-t használok, be van pipálva a "GPU gyorsított dekódolás használata"
...
Kiváncsi lettem, és letöltöttem az MPC-HC-t - és azzal viszont tökéletesen megy! Lehet, hogy leszedem és újrarakom a VLC-t, mert egyébként azt kedvelem - hátha megjavul. -
laci1128
tag
válasz
Badman 4ever #1731 üzenetére
Igen, COD2 mindenképpen problémamentes vele, kb. GeForce 2-4 MX(!
)-en is hasít DX7 módban.
-
Busmen
csendes tag
válasz
Badman 4ever #1719 üzenetére
Ha megpróbálom kiterjeszteni az asztalt és rányomok az alkalmazra , azt írja nem menthetőek a beállítások.
-
Busmen
csendes tag
válasz
Badman 4ever #1715 üzenetére
PCi os a kari , a választás módja kézi. Látja is a tv-t de azt jelzi le van tiltva
-
Barni22
tag
válasz
Badman 4ever #1705 üzenetére
a-a,teljesen szűz windows-al is ezt csinálja,úgy is ha a tálcán kikapcsolom az összes futó alkalmazást! más ötlet ?
-
Deeeeep
csendes tag
válasz
Badman 4ever #1689 üzenetére
Evvel a driverrel ketyeg:12-1_xp32_dd_ccc
-
ice9
tag
válasz
Badman 4ever #1689 üzenetére
végül átraktam a monitort a másik dvi kimenetre és így már működik.
-
Deeeeep
csendes tag
válasz
Badman 4ever #1673 üzenetére
DDR 3 memória.
A beállított értékek gyáriak. nem mertem őket állítgatni. -
endreee
csendes tag
válasz
Badman 4ever #1636 üzenetére
Ez az!
Köszönöm! -
laci1128
tag
válasz
Badman 4ever #1633 üzenetére
Elméletben nincsen ez kizárva, akár 6 kijelző 2 videokártyával (7. oldal legalsó sora). PCI-E porttal rendelkező dokk + notebookban található videovezérlő. Gondolom asztali gépben levő két PCI-E portban fekvő kártyákkal is eljátszható ez a móka.
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #1630 üzenetére
Mivel tudom megcsinálni a frissítést?
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #1628 üzenetére
Az utóbbival szemezgettem én is, az első kettő a csak egy értéket enged állítani, az pedig a 2D mód volt észrevételem szerint. Milyen veszéllyel jár ha a BIOS-t "frissítem"?
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #1625 üzenetére
No, és azt is megtaláltam, hogy a GPU 1,1 V-al is képes 725 MHz-en mennyi, egy Sapphire modell esetén, tehát ezt én is beállíthatnám.
Hogy lehetne ezt a legegyszerűbben megtenni?
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #1625 üzenetére
Köszi szépen, ez egy nagyon király oldal.
Nagyon tetszik, köszi még1x.
Megtaláltam a választ is természetesen, 0,90 V, ahogy a hardware monitor ki is írja.
-
JEEMBO
aktív tag
válasz
Badman 4ever #1615 üzenetére
Az Adobe honlap ide:
http://bugs.adobe.com/flashplayer/
irányított, ha Flash Player fejlesztési javaslatokat akarunk beadni. Nem ártana sztem., ha minél többen megírnánk a számomra érthetetlen megoldásuk fejlesztési igényét. Egy rációját látom: Az Adobe részesül az új hardware eladásokból... -
JEEMBO
aktív tag
válasz
Badman 4ever #1615 üzenetére
Pedig van néhány kártya a piacon, ami miatt -amint a keresések között láttam- mások is igényelnének erre megoldást. Vagy írnunk kell az Adobe-nak, hogy legyenek szívesek kitölteni ezt az űrt, mielőtt még egyéb feltörekvő fejlesztők beelőzik őket...
-
JEEMBO
aktív tag
válasz
Badman 4ever #1612 üzenetére
Igen nekem is ez a tapasztalatom. Viszont nem találtam az Adobe Flash Playert kiváltó böngészőbe épülő szimpla UVD+ támogatású Flash lejátszó plugin-t. Tudtok ilyen alternatívákat? Mert elég macerás a külső lejátszó használata...
-
JEEMBO
aktív tag
válasz
Badman 4ever #1609 üzenetére
Azt tapasztaltam, hogy ha ffdshow-al nyitom meg a flash HD tartalmat, akkor tökéletesen megy a HW-es gyorsítás. Már csak integrálni kellene a böngészőbe...
-
JEEMBO
aktív tag
válasz
Badman 4ever #1609 üzenetére
Köszi!
Csak megtévesztett amit az Adobe oldalán olvastam:
"Supported GPUs include: Radeon HD 4xxx and higher; Mobility Radeon HD 4xxx series and higher; Radeon HD 3xxx and higher; FirePro V3750, FirePro V7750, FirePro V8700, and FirePro V8750 and higher."
http://www.adobe.com/products/flashplayer/systemreqs/
De ezekszerint sajna csak a Mobility-re vonatkozik.Ez teljesen hiányzik hardware-esen a HD3650-ből, vagy esetleg bios moddolással bekapcsolható egy nem aktív egység?
-
JEEMBO
aktív tag
válasz
Badman 4ever #1603 üzenetére
Igen, bosszantó, hogy másról vannak kint az infók, mint amit valójában árulnak. De még azt sem mondanám, hogy átcimkézett, hiszen mindenhol ezt a "LITE" változatot árulják. Jó lenne tudni miben térnek még el egymástól, mert ez alapján a gyártó oldalát nem vehetjük (teljesen) alapul. Nagy tételben biztos minden fillér számít, de ez közelít a vásárló megtévesztése kategóriához...
-
veze
őstag
válasz
Badman 4ever #1599 üzenetére
nekem a képen látható második van,
2 DVI-vel szerelt, viszont a memóriája 128 bites, DDR2, 800 MHz-en megy (valós 400 MHz-en)
512 MB memória van rajta és AGP 8x -
laci1128
tag
válasz
Hmmm... utoljára nekem bóvli hűtős (legalsó) HD 3650-em volt 128 bites memória szélességgel (azaz nem hiányozott a NYÁK-ról semmi az első DDR2-es kártyához képest), a szóbanforgó lassabb sebességű memóriákkal (DDR2-650).
Szerintem ezek a gyenge hűtőjú, lassú / hiányos memóriájú darabok kései példányok lehetnek, mivel 2009. őszén garis csere után kaptam a rosszabb fajtát, a csere előtti 2008. nyarán vett 3650-em normál hűtős, 128 bites DDR2-800 memóriákkal szerelt darab volt.
Úgy látszik, hogy variáltak szerencsétlen AGP-s 3650-ekkel az idő folyamán. -
Gyuri27
félisten
válasz
A lite tudtommal a doboz tartalmára utal (lite = kb semmi nincs a dobozban).
-
JEEMBO
aktív tag
válasz
Ezen eltérések lehetségesek, thx! Remélem ettől még megy rajta a dual link, mert ez lenne elsődlegesen a kérdés.
-
JEEMBO
aktív tag
válasz
Badman 4ever #1597 üzenetére
Csak ez a "LITE" nem szerepel a gyártónál, s nem tudom jelent-e különbséget.
-
Usul
tag
válasz
Badman 4ever #1575 üzenetére
most már fel tudtam telepíteni a 11.2-t az nem elég kell hozzá valamelyik régebbi driver is??? konkrétan pl a 10.1-es?
-
Usul
tag
válasz
Badman 4ever #1573 üzenetére
az a gondom, hogy amit letöltök a hivatalos honlapokról nem tudom telepíteni mert valami telepítés vezérlőt nem talál és elszáll az egész. A pontos hibaüzit leírtam az ATI CAt. topicba..
Az a gondom, hogy hiába szedek le mindent uninstall meg programok telepítése módon sehogy nem akar feltelepülni a hivatalos cucc.... -
Xantomas
őstag
válasz
Badman 4ever #1557 üzenetére
Pedig sajnos van.
Pénteken vettem egy Sapphire HD3650-et GDD3, 512MB kártyát, és sajnos elég durva kompatibilitási probléma van.Alaplap: Asus A8V Deluxe ( VIA K8T800pro + VT8237)
Végigzongoráztam az összes BIOS-t ami létezik a laphoz, az összes beállítást AGP, és energiagazdálkodási szinten. 8.6 utáni ATI/AMD drivereket, illetve XP alatt 2007 utáni VIA hyperionokat.Vagy nagyon durván szemetel a gép, tele hibás texturákkal, vagy egész egyszerűen kék halállal, ideiglenesen az örök bitmezőkre kerül az OS.
Vista, Win7 alatt a szokásos elfeketedés, ventilátor felpörgés, majd tálca felett a szokásos "képernyőillesztő leállt..." buborék fogadott, XP alatt pedig az ATI VPU-ja állította vissza a drivert, ha tudta, de utána lefagyott, vagy BSOD következett.
Ugyanazt produkálja XP, Vista, és Win7 alatt is, de xp alatt hajszálnyival stabilabb.2D módban tökéletesen megy, de mihelyst a GPU kezd dolgozni, lehal.
Táp is cserélve lett, egy 350W-os Sirtechről (adatlapja alapján 195W-os tud leadni a +12-os ágon), egy Corsair CX-430-ra, de nem az volt a szűk keresztmetszet.
Egy 815i chipsetes lapban próbáltam még, egy 1.4 PIII-S mellett abban hiba nélkül működött, szóval a kártya hibátlan. Vicces volt nézni, ahogy 40%-os processzor terheléssel röhögve viszi az 720p MKV videót.
-
golyo12
csendes tag
válasz
Badman 4ever #1557 üzenetére
azért kössz a segitséget.
-
golyo12
csendes tag
válasz
Badman 4ever #1555 üzenetére
VIA (VT 8237 ?) csipkészlet, ha minden igaz
-
golyo12
csendes tag
válasz
Badman 4ever #1553 üzenetére
gigabyte agp 8x
-
Joco175
tag
válasz
Badman 4ever #1548 üzenetére
Szia !!
Köszönöm a segítséged
!! De sajna azzal sem tudtam helyre hozni
!
Azt hiszem ez már reménytelen!
Üdv.:Jocó
-
Joco175
tag
válasz
Badman 4ever #1546 üzenetére
Szia !
Köszönöm válaszod
! Sajna azt próbáltam Riva Tuner-rel de sajna nem
változott semmi! 725/1000 be megy a kártya levettem mindegyik értékböl
100-at de semmi változás egyszer sikerült majdnem teljesen kitisztázni a
képet de valamiért a kari visszaállt az alap órajelre!
És sűrűn azt írja,hogy a VPU vissza állította alaphelyzetbe a grafikus
proccesort! Úgyhogy tanácstalan vagyok
!!
Üdv.:Jocó
-
pilota
tag
válasz
Badman 4ever #1541 üzenetére
Nekem állandoan kiirja,hogy a driver összeomlott.Régen nemvolt ilyen gondom.A crysis warhead nevü játékot játszanám de állandoan összeomlik a videokari.Patchotis a legutolsot tettemfel.Játszok 5-10 percet azt lefagy vagy roszab jön a kékhalál.
-
robinn25
csendes tag
válasz
Badman 4ever #1537 üzenetére
Köszönöm a segitséget, de közben megoldodott. Nem tudom mi hiányzot vagy mi nem volt jól beállítva.. de egy buherált xp volt fent, miután leszedtem és tettem egy sima XP semmi extra nélül, úgy hogy mindent én tettem fel rá semmi állítgatás nélkül csak egyszerüen feltettem az MPC-HC-t + ac3filtert beállítotam én is a directx9 renderless-t és bejelőltem a belső szüröknél a dxva-at, és most semmilyen kodek csomag nélkül megy tökéletesen, azaz pontosan úgy ahogy azt elüzüleg láttam a prohardveres cikkben. Mégegyszer köszönöm !
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
Badman 4ever #1535 üzenetére
Köszönöm a helpet !!!
Megoldódott ..Asus driverrel fut rendesen a kártya
-
gabor128
aktív tag
válasz
Badman 4ever #1532 üzenetére
Szia!
Kösz a kimerítő válaszokat! Azt hiszem, hogy ezt a leírást mások is fel tudják majd használni.
Így nyilvánvaló lett számomra, hogy miért van ekkora árkülönbség a két videokártya között.Ezek alapján akkor célszerű még egy 10-est belefektetni és a 4-es sorozatút megvenni. Így még pár évig eldöcög a gépem.
Nagyobbat, az 5-ös sorozattól meg talán már nem is gyártanak AGP-re.
Utána meg már gépcsere kell. -
gabor128
aktív tag
válasz
Badman 4ever #1530 üzenetére
Szia!
Kösz a kimerítő válaszokat!
A kinézett darab az a 3450-es, elírtam.Közben én is nézelődtem.
Megnéztem 1-1 típust a 3-as és 4-es szériából (pl Gigabyte HD4650 és asus HD3450) és azt írták, hogy chip és mem órajelben nem különböznek. A 4-es sorozatnál a mem sávszélesség nagyobb, 128 bit és általában azt vettem észre, hogy a 4-es sorozatnál több mem-t raktak bele.
Illetve azt látom, hogy egy csomó 4-es kártyához is azt írják oda, hogy DDR2 (AGP-s kártyákról van szó). A proci órajelében sincs nagy különbség. Szóval én úgy látom, hogy inkább a mem mérete és ez az interfész nagysága határozza meg az árat.Nem vagyok ebben a témában otthon, szóval mindjárt meg is kérdezném, hogy mi pontosan ez a "Memória sávszélessége: 128 bit, vagy 64 bit" és melyik a jobb?
(Nyilván a nagyobb, de miért?)"HD 3450 DDR2 AGP (UVD 1.0, 40 árnyékoló processzor)"
Illetve mit jelent az árnyékoló processzor? Ez valami shader model?Végül, hogy mi a különbség a GDDR3 és a DDR3 között?
-
Am Shaegar
csendes tag
válasz
Badman 4ever #1520 üzenetére
Szevasz,sikerült feltennem,amit javasoltál.Most mennek a játékok.Kössz!
-
Am Shaegar
csendes tag
válasz
Badman 4ever #1518 üzenetére
Badman 4ever Kössz az infót,de nem lehet hogy amig 300w-os táppal probáltam játszani,valamit el állitott a Catalyst-ban,vagy a bios-ban?Ezt az uj Catalist-ot hogy értetted?
-
nickwearby
tag
válasz
Badman 4ever #1508 üzenetére
Ha a táp nem bírná, el se indulna a gép vagy 3D-s alkalmazás indításakor lefagyna.
Ha az alaplap lenne a probléma, akkor se indulna vele a gép.Ez komoly? Huh, akkor már részben megkönnyebbültem.
A hardvergyorsítás maximumon volt, arra emlékszem.
A BIOS-t nem néztem, pedig megfordult a fejemben,
de majd jövő hétvégén megnézem, meg a frissítéseket is.
Addig nem teszem be újra.
de egy hétig még pihentetem, mert van most épp fontosabb is.
Egyelőre a lényeg, hogy működik, és nem kell garanciálisan visszavinni.Majd beírom, ha megoldódott, de főleg akkor, ha nem : P
Kösz az eddigieket:
Nick
-
nickwearby
tag
válasz
Badman 4ever #1506 üzenetére
nickwearby: Nem hiszem, hogy az átalakító lenne a probléma, én is kipróbáltam DVI-D-Sub átalakítóval és a D-Sub-ra csatlakoztatva is a kártyát és semmi különbség nem volt a kettő között (a saját HD 3650-emen a DVI csatlakozó mellett van egy D-Sub csatlakozó is). A Catalyst Control Center törlése se biztos, hogy megoldja a problémádat, nálam fent van és nincs gondom vele.
Tényleg nem oldotta meg :/
Annyira lassan ment minden, hogy minkább visszaraktam a régit,
amíg valami zsenibe nem botlom, aki megmondja a tutit.Van esetleg ötleted, hogy mi lehet?
Remélem, nem az lesz, hogy nem bírja a táp vagy az alaplap ...
-
Nowhereman
őstag
válasz
Badman 4ever #1472 üzenetére
Nos ezt persze egy nagy ráhagyással mondtam, mert ha meghúzza a rendszert, telepakolja az összes PCI Soltot, beszerel 3HD+ DVD-t, passzív USB-hubbal izmosítva beledug egyszerre mindent, és a gyenge hálózaton osztozkodik egy induló porszívóval, akkor lehet, hogy a márkás 300-as codegány már nem elég...
Bacsist meg ne emlegesd! Nála folyamatosak a paranormális események, csak még neki nem tűnt fel...
-
UserX
addikt
válasz
Badman 4ever #1455 üzenetére
Kösz!
-
Jhericho
tag
válasz
Badman 4ever #1434 üzenetére
Én egy Codegen 400W hajtom és 12V-on 14A.
-
arnold9216
csendes tag
válasz
Badman 4ever #1432 üzenetére
AGP based PC is required with one 4X/8X AGP slot available on the motherboard.
1GB or greater system memory for better performance.
450Watt or greater power supply with 30Amps on 12 volt with 2x4 power connector recommanded.
nstallation software requires CD-ROM drive.
DVD playback requires DVD driver
Blu-ray/HD DVD playback requires Blu-ray/HD-DVD drive and playback software.A sapphiretech oldalan ezt a gepigenyt irja.En is a tapon gondolgodtam,mert csak 24 A ad le 12 volton es itt 30at ker.Koszonom a valaszokat
-
arnold9216
csendes tag
válasz
Badman 4ever #1429 üzenetére
Probaltam ki/be kapcsolni de akkor se mukodik.A gep:asrock 775i65g alaplap,1gb ram,450w tap(safe power marka) p4 ht 3ghz processzor.A videokartya Sapphire ATI Radeon HD 3650 GDDR3 512MB-os.Mar par honapja kinlodok vele....
-
owon
csendes tag
válasz
Badman 4ever #1411 üzenetére
Hello!
Hát amikor vettem, akkor egy informatikus ismerős tanácsa alapján lett választva, de akkor se volt tömény játszás előtérbe helyezve, mert a gépemben jelenleg a grafkártya a leggyengébb. Én magam bevallom nem sokat értek hozzá, azt tudom hogy DDR2 meg DDR3 mi, meg hogy milyen frekvenciákon működnek, de hogy melyik gyártő melyik kiadása a legjobb... ezt sajnos nem.
Szóval a kérdésedre a válaszom, hogy miért ez lett: azért, mert ezt ajánlották
De ez már vagy két éve volt.
Egyébként még mindig tökéletes, rendesen furcsa, hogy még apró hibák sincsenek a játékokban.
Játszani is csak azért kezdtem el most, mert vége a vizsgaidőszaknak és kell valami agymosás
Üdv! -
owon
csendes tag
válasz
Badman 4ever #1408 üzenetére
Ez lehet jó lesz, 750-en elindítottam, egyelőre teljesen jó. Ha így marad, akkor az nagyn jó lenne.
Erre magamtól 1000 év alatt se jöttem volna rá, köszo érte!
Ha lenne még gond, akkor jelentkezek!
Még 1x köszi. Üdv! -
owon
csendes tag
válasz
Badman 4ever #1408 üzenetére
Na ott tartok, hogy találtam olyat, hogy:
Core clock
Memory clock
Ha jól sejtem, akkor a Memory clock-ot csökkentsem?
800.0 jelenleg. -
owon
csendes tag
válasz
Badman 4ever #1406 üzenetére
Óha!
Köszi a választ, de ezt meg kell emésztenem amit írtál
Szóval szedjek le egy olyan progit, hogy RivaTuner, és ott csökkentsek olyat hogy VRAM órajel?
Megpróbálhatom... -
owon
csendes tag
válasz
Badman 4ever #1404 üzenetére
Szia!
Nincs lehetőségem kipróbálni másik gépben sajnos. -
koszono00@
csendes tag
válasz
Badman 4ever #1397 üzenetére
A legfrissebb Catalyst van fent, amit a netről töltöttem le.
-
Usul
tag
válasz
Badman 4ever #1394 üzenetére
megpróbáltam szintén ugyan az... elkezd települni majd a vége előtt kilép telepítőhibával és semmi nem megy utána...
-
pilota
tag
válasz
Badman 4ever #1390 üzenetére
Nemtudom mennyire ismered az Asusnak a Readon hütését nincsen benne ventilátor csak bordák és terelölemezek sorozata de ha hátra odateszem a kezem érezni,hogy jár a levegö.Jó azért egy hátránya van a videokártya két helyet elfoglal.Nemtudom tudode az asus alaplapon hova megy a pciájos kártya na az alatti fehéretis még eléri a hütés véget és a gép elejéig ér a hütö mikozben a videokártya csak fele akkora mint a hütö.Értem itt az asus 3650-est amiben ati chipszet van.
-
koszono00@
csendes tag
válasz
Badman 4ever #1380 üzenetére
Az lehet mert 72c' -os. Mit csináljak neki?
-
koszono00@
csendes tag
válasz
Badman 4ever #1377 üzenetére
Ez nem jött össze, pedig azt csináltam amit mondtál....
-
wartburgos01
csendes tag
válasz
Badman 4ever #1361 üzenetére
Köszi szépen a segítséget valószínű a WMP volt a gond,mostmár minden jó. THX mégegyszer.
-
wartburgos01
csendes tag
válasz
Badman 4ever #1359 üzenetére
És tudok ezen valahogy segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Napelem
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Mini-ITX
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest