- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #1630 üzenetére
Mivel tudom megcsinálni a frissítést?
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #1628 üzenetére
Az utóbbival szemezgettem én is, az első kettő a csak egy értéket enged állítani, az pedig a 2D mód volt észrevételem szerint. Milyen veszéllyel jár ha a BIOS-t "frissítem"?
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #1625 üzenetére
No, és azt is megtaláltam, hogy a GPU 1,1 V-al is képes 725 MHz-en mennyi, egy Sapphire modell esetén, tehát ezt én is beállíthatnám.
Hogy lehetne ezt a legegyszerűbben megtenni?
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #1625 üzenetére
Köszi szépen, ez egy nagyon király oldal.
Nagyon tetszik, köszi még1x.
Megtaláltam a választ is természetesen, 0,90 V, ahogy a hardware monitor ki is írja.
-
peti_s
addikt
Üdv!
Amikor visszaveszi nektek 110 MHz-re a kártya az órajelet, mennyi feszültséggel megy? Ám, akinek Glaciator hűtéses ASUS kártyája van, ajánlom lecserélni a gyári pasztát. Kőkeménnyé száradt, nyertem 4-5 °C-t a cserével, de kb. 2 héttel a csere után még 2-3 °C-al kevesebb lett. Ez utóbbit nem értem, de úgy látszik az MX2-ben van tartalék.( A szobahőmérséklet állandó. )
-
peti_s
addikt
válasz
belaazallat #1196 üzenetére
Én nagy ritkán NBA 2K9-ek, de azt szépen bírja, 1024*768-s felbontás mellett minden maxon.
-
peti_s
addikt
válasz
belaazallat #1194 üzenetére
Hát ahhoz nem.
Tőlem távol áll a VGA tuning, soha sem csináltam még, nem is kell, én netezek, msn-ek, és a TV-n filmeket nézek. Erre tökéletes ez a kártya, sőt egy 3450 is bőven elég lenne, mivel már régen ott is van a Dual funkció. Azt hiszem a régi X550-em is dual-os volt már.
-
peti_s
addikt
válasz
belaazallat #1192 üzenetére
Köszi, tehát a memória 800 helyett 1000-en jár.
-
peti_s
addikt
válasz
belaazallat #1190 üzenetére
Így mekkora a memória sávszélesség?
-
peti_s
addikt
válasz
belaazallat #1188 üzenetére
Tudom hogy gyárilag nem az, azt hittem vmi spéci cuccod van.
Majd akkor kijavítják.
-
peti_s
addikt
válasz
belaazallat #1186 üzenetére
Lehet hogy HyperMemory-s.
-
peti_s
addikt
válasz
belaazallat #1161 üzenetére
Én a COD5-t folyamatosan játszottam, de 15 FPS-el.
De amint rákaptam a tuningra, 3300 MHz-en már folyamatos lett.
3818-on az új alaplappal már nem volt szerencsém kipróbálni. Nekem most egy E3200 van tervbe véve, de én nem igen játszom a gépen. Ezek a játékok amik fent vannak a Mafia és az MM2 kivételével nem miattam vannak fent.
-
peti_s
addikt
válasz
belaazallat #1159 üzenetére
Nekem mind2 ASUS volt, a 2600 XT csak kölcsönben volt nálam. Én mind2-t a P4-el használtam, 3300 MHz körül. Elég sokszor CPU limit volt sajnos.
-
peti_s
addikt
válasz
belaazallat #1157 üzenetére
Igen, attól függ miben nézed. A számítási teljesítménye nagyobb a 3650-nek, plusz az újabb driverek még gyorsítottak rajta. Az azért nem igaz hogy u.az. mint a 2600 XT kisebb órajelen, és 55nm-en.
Ám ha lehetőséged nyílik rá nézd meg mind2 kártyát 1600*1200-as felbontáson, vagy nagyobban, ott már láthatóan erősebb a 3650. Én Euro Truck Simulatorral, NBA 2K9-el, NBA Live 08-al tudtam összehasonlítani őket.
-
peti_s
addikt
válasz
belaazallat #1155 üzenetére
ATI-nál igen, nVIDIA-nál nem.
#1147 Belaazallat, a 3650-es DDR3-as memóriával erősebb mint a 2600 XT.
-
peti_s
addikt
Nekem is 3650-em van október 22. én vettem ASUS EAH3650-es. 256 MB GDDR3 memória, ASUS Glaciator hűtés. Teljes terhelés altt sem megy 45 fok fölé. A gépem többi része nem egy atomerőmű, ezért vettem én ezt a kártyát, az előző egy EAX550-es volt, az is nagyon jó kártya volt csak már az idő elszállt felette. Én is 17000-ért vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Filmgyűjtés
- Formula-1
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Tudományos Pandémia Klub
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest