- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
válasz
laci1128 #1669 üzenetére
Gondolom azért, mert ott nem az előre megírt botok mentek, mint a sztoriban, hanem folyamatosan változó effektek, nagyobb map, több játékadat és több jármű. (=szóval kavalkád
)
A multis változathoz "nemvolt szerencsém", ha érted mire gondolok.
Nah repüljünk vissza a HD3650/70-es topic ON részébe -
dimike
csendes tag
válasz
laci1128 #1651 üzenetére
okés ksötzi a segitséget de akkor semm értem mert a gépen nem változot semmi csaka videokártya lett nagyobb mert elöte egy radeon 9800 pro 128 mb os volt bene és akkor gond nélkül ment a famos.......ezért nem tudom hogy most mi lehet vele a baj mert csak a videokártya lett nagyobb de ugyan ugy nem müködik a 18wheels of steel extreme trucker 1-2 sem mindegyiknek ugynaugy kilép hogy az exe hibát észlelt ezért leál
-
regener
veterán
válasz
laci1128 #1646 üzenetére
Megtaláltam a megoldást:
Van az alján 3db pozíció amire ellehet helyezni, viszont amikor én próbáltam leszedni hogy odébb lehet-e tenni akkor nemsikerült és elsiklottam felette. Később eszembe jutott hogy ez a megoldás, viszont azért nemtudtam kicsavarni, mert valami van a bal csavarral (énmeg a jobboldalit nempróbáltam) és lehetetlen kicsavarni (elkezdett szétmenni a csavar inkább).
Úgyhogy ma vettem, holnap utazik vissza és csere.
Szerencse hogy garanciás -
Xantomas
őstag
válasz
laci1128 #1593 üzenetére
Idokozben "megcsinaltam" a kartyat, de legalabbis hasznalhatova tettem. Valamelyik memoria ic rakoncatlankodik a felso 256mb-os blokkbol. Vagy kapott egy statikus toltest, mikor en, vagy az elado fogdostuk, vagy van a bga golyok kozott valami dielektrikum, es atutnek a bitek a ket lab kozott.
Ha ati bios editorral lecsokkentem a memoria sebesseget 1400-rol 800MHz-re, vagy 512 helyett 256MB-ra allitom a memoria meretet, akkor megy rendesen a kartya, de csak a 9.3 elotti driverekkel, de vista es win7 alatt cseppet sem stabil.
-
Xantomas
őstag
válasz
laci1128 #1584 üzenetére
A mostani alkatrészeket eladva + hozzácsapva még egy pici pénzmagot, egy új, integrált VGA-s konfigot veszek.
Akitől vettem lehet, hogy szándékosan, vagy véletlenül rám sózott egy hibás kártyát. Próba garira lett véve, első bekapcsolás, és driver telepítés után már jeleztem neki a problémát, hogy hibázik, de meggyőzött, hogy próbálgassam még.
Egy jól működő, ugyan ilyen kártya helyére betéve kiderült, hogy a kártya rossz, nem működik.
Szervizes ismerőssel, még egy nem hivatalos cserét is megpróbáltunk volna, de a vonalkódós matrica fele (amin a sorozatszám, product number, stb van) félig le van tépve, így az se lehetséges.
Írtam az eladónak, hogy féláron visszaveheti, vagy megy a fekete pont, plusz további szankciók.
Én a'sszem a végletekig próbáltam korrekt, és jóhiszemű lenni.
Többet nem kívánok a kártyával foglalkozni. -
veze
őstag
válasz
laci1128 #1494 üzenetére
eddig egy evga 8800gt ssc kártyán használtam az accelero s1-et három éven keresztül és passzívban vitte , igaz jol szellözött házban. most attol megválok,visszaraktam rá az eredeti hütöt, és egy másik gépben lévö AGP-s 3650-re tenném a megmaradó accelerot.
Mindenképp ráteszem, aztan majd elválik.. -
Zenador
csendes tag
válasz
laci1128 #1486 üzenetére
Először is köszönöm az infókat.
A BS Playert azért szeretem, mert Overlay-t használ a feliratok megjelenítésénél, tehát nem "építi" bele a képbe. Ennek két nagy előnye van. Az egyik a tűéles, tiszta betűk a feliratban, a másik pedig az, hogy a képen kívül, a fekete sávba lehet húzni a feliratot. Javasoltad, hogy próbáljam ki a VLC-t ki is fogom. Kíváncsi leszek, hogy ezzel a programmal mekkora a terhelés.
Egyébként próbáltam Windows Media Player-rel (ami a Windows 7-tel adtak), ott szerintem tűrhető volt a terhelés, igaz nincs felirat. Többek között azért is használok BS Player-t, mert az a feliratokat is kezeli. Konkrétan: 8 és 20 % között mozog a terhelés (8 GByte-os, tömörített, 1080p-s HD). Szerinted ez ismerve a konfigom paramétereit megfelelőnek, vagy sok?
A Killa HD teszt viszont szaggat és villog Windows Media Player alatt.Windows XP alatt minden programmal tökéletes volt a lejátszás a Killa sem szaggatott. Elég dühítő, hogy felrakom a Windows 7-et és megint heteket cseszek el azzal, hogy belőjem rendesen a rendszert.
Ráadásul a Windows 7 más furcsa tünetet is produkál a vacak videólejátszáson kívül. Miután elindítom a rendszert, akkor kb. 5 percig a háttérben még valamit töltöget a vinyó, addig nem is tudok erőforrás igényes programot futtatni, mert érezhetően fogja a gépet a háttérben a vinyó művelet. Milyen segédprogrammal lehet kideríteni, hogy melyik szolgáltatás vagy program használja háttérben a gépet?
Másik érdekes hibajelenség, hogy Google Earth iszonyúan szaggat, állandóan kerreg a vinyó, ha zoomolni akarok a térképen és a megjelenítés is iszonyat lassú. Sokszor annyira lassan fut a program mintha lefagyna.
Szóval eléggé kiábrándultam a Windows 7-ből. Nem hinném, hogy a gépen már ennyire elavult, hogy csak így tudja futtatni ezt az operációs rendszert. Lassan megunom ezt a rengeteg tökölést a Windows 7 beállításával és visszaváltok Windows XP-re az legalább normálisan működött.
Még egy kérdés. Van érdemi különbség sebességben a Windows 7 Enterprise és a Windows 7 Home Premium között? Arra gyanakszok, hogy az Enterprise számos plusz szolgáltatása fogja a rendszert.
-
MaxFecky
csendes tag
válasz
laci1128 #1336 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Most az Asus saját driverével használom (8.45-ös Catalyst begyúrva), és ezzel tökéletesen fut minden. FPS alapján gyorsabbak a játékok. Eddig Vistát és Win7-et használtam, de jelenleg a sebésség a legfontosabb és a támogatottság. Így a régebb programokkal is tudok dolgozni, plussz rengeteg helymegtakarítás
.
Köszönöm mégegyszer!Üdv. Max!
-
andras888
aktív tag
válasz
laci1128 #1324 üzenetére
Kösz a választ!
Nekem is hasonló a véleményem de osztálytársam hajthatatlan volt:
A processzorát (4200+ feltoltuk 3 Ghz-re, az szerintem elég jó, igaz már nem új konstrukció, de ezt a kártyát, még talán a 4670 is "kihajtaná", 3 giga ramja van most 830 as órajelen.
A videó kártyát a gyári 725-ről 830 sikerült tuningolni, 60 fokot nem éri el a szőrős fának teszt alatt, rakott rá egy ventit a bordára, a ramjai nem bírtak többet a gyárinál, 500mhz. Szimulátorozik ezzel a kis túlhajtással a játékba +30 fps-t nyert.
Még egyszer kösz a választ! -
csiby222
aktív tag
válasz
laci1128 #1316 üzenetére
laci1128:
Kösz a választ.
Érdekes ez a kártya, hogy őszinte legyek kb. olyan mint egy nő. Amikor írtam a hsz-t a CoD6 ment nem csak 30 percig, mert utána belevettem magam a gamába és több órán keresztül szépen ment. A left 4 dead meg 1-10 perc után fagyott hát, hogy mondjam beállt a kép aztán monitor offra vágta magát hang beállt(ismétlődött, sípolt) és csak az újraindítás segített. Ma telepítgettem drivereket próbálkoztam omega driverral is csak rosszabb lett mert már CoD6-ba azt produkálta, hogy monitor elsötétült standby-ba váltott de a hang ment tovább aztán a monitor ledje vissza zöldült de kép semmi megint reset. Felkaptam a vizet kicsit és vissza tettem a 7600gs-t és minden visszaállt a normál kerékvágásba. Beszéltem haverommal holnap után viszem a szervizbe. Bár ma voltam a szervizbe és elégé kötekedő volt a stílusuk mindenképp rám akarták húzni azt, hogy az én gépem a rossz de nekem meg nincs kedvem becipelni a gépem mert nem városi vagyok.glo_zc:
Ha nemrég vetted a gépházat akkor codegen van benne ha régebben akkor mercury táp nagy valószínűséggel. Ezeket a tápokat nem is nevezném tápnak... Javaslom vegyél egy 400 wattos FSP-t vagy ha hosszabb távra gondolkodsz és van rá keret akkor egy Cheiftech 450 wattosat. -
belaazallat
addikt
válasz
laci1128 #1172 üzenetére
Hali!
Lehet neked is olyasmi szoftveres problémád van, mint nekem volt. Azt ati szoftver összeakadt egy xp frissítéssel(nem tudom melyikkel), és az összes microsoft által terjesztett játékok fagytak tőle, néha még a többi is.
Mivel van olyan játék, ami működik nálad(Fear 2), ezért kizárnám vga hardveres hibáját. Sajnos szoftveres gondod lesz. De hogy mi veszik össze mivel, azt nem tudom.#1173 killer15
"a chipset hűtőmnek néha eltűnik a bips-ban a fordulat száma aztán meg megjelenik 1 pillanat múlva."
Én ezen indulnék el.
Biosban kikapcsolnék minden venti figyelést. A chipset hűtés csatlakozóját másik foglalatba nem tudod átrakni? Mennyire meleg a chipset? Szerintem vmi baj van az alaplapoddal. A fagyás hogy történik, szétesik a kép, vagy csak kimerevedik és nem reagál semmire?
Fontos lenne a pontos hiba üzenet: "az everest ir csak annyit ki, hogy a "dma" (remélem jól írtam) a bios-ban nem működik rendesen nemtud helyes értékeket kiolvasni,"
De ezt inkább az alaplapod topicjába kellene írni. -
belaazallat
addikt
válasz
laci1128 #1153 üzenetére
Nem bizti hogy csak a kártyával van probléma, nekem sokáig volt hasonló problémám egy PCI-E s 3650nel, és kiderült, hogy más hardware okozta+ volt egy kis szoftveres probléma.
A szoftveres problémáról persze én tehettem.AGP-s kariknál, ha jól tévedek, ki kell kapcsolni az AGP fast write-ot.
-
mulika2
csendes tag
válasz
laci1128 #1153 üzenetére
Nekem ugyanez volt, csak AGP 2600pro-val, az sem jobb semmivel, állandóan lefagyott. Aztán meguntam vettem egy PCI-E alaplapot bele egy 9500GT-t, azóta semmi bajom. Az AGP-s cuccokak meg eladtam és 4 ezer +-ban vagyok, főleg a 2X1 Giga DDR1 ramnak köszönhetően. Megfontolásra ajánlom aki szív még az AGP-s ATIval ezt a megoldást. Tehát kvázi az ATI kényszerített a PCI-E váltásra, és szerzett egy vevőt az NV-nek, bravó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN 3080Ti
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest