- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
owon
csendes tag
válasz
Badman 4ever #1411 üzenetére
Hello!
Hát amikor vettem, akkor egy informatikus ismerős tanácsa alapján lett választva, de akkor se volt tömény játszás előtérbe helyezve, mert a gépemben jelenleg a grafkártya a leggyengébb. Én magam bevallom nem sokat értek hozzá, azt tudom hogy DDR2 meg DDR3 mi, meg hogy milyen frekvenciákon működnek, de hogy melyik gyártő melyik kiadása a legjobb... ezt sajnos nem.
Szóval a kérdésedre a válaszom, hogy miért ez lett: azért, mert ezt ajánlották
De ez már vagy két éve volt.
Egyébként még mindig tökéletes, rendesen furcsa, hogy még apró hibák sincsenek a játékokban.
Játszani is csak azért kezdtem el most, mert vége a vizsgaidőszaknak és kell valami agymosás
Üdv! -
owon
csendes tag
válasz
Badman 4ever #1408 üzenetére
Ez lehet jó lesz, 750-en elindítottam, egyelőre teljesen jó. Ha így marad, akkor az nagyn jó lenne.
Erre magamtól 1000 év alatt se jöttem volna rá, köszo érte!
Ha lenne még gond, akkor jelentkezek!
Még 1x köszi. Üdv! -
owon
csendes tag
válasz
Badman 4ever #1408 üzenetére
Na ott tartok, hogy találtam olyat, hogy:
Core clock
Memory clock
Ha jól sejtem, akkor a Memory clock-ot csökkentsem?
800.0 jelenleg. -
owon
csendes tag
válasz
Badman 4ever #1406 üzenetére
Óha!
Köszi a választ, de ezt meg kell emésztenem amit írtál
Szóval szedjek le egy olyan progit, hogy RivaTuner, és ott csökkentsek olyat hogy VRAM órajel?
Megpróbálhatom... -
owon
csendes tag
válasz
Badman 4ever #1404 üzenetére
Szia!
Nincs lehetőségem kipróbálni másik gépben sajnos. -
owon
csendes tag
Sziasztok!
Ati HD 3650-es grafkártyám van és a problémám az, hogy játék közben a textúrák szétesnek. Szóval van, hogy ha valami felé fordulok, akkor feljesen fekete a kép, vagy el vannak csúszva a dolgok meg ilyenek. Ha újraindítom vagy a gépet, vagy a játékot, akkor néha jó lesz, de ez nagyon ritka, valami kis hibák mindig vannak.
Kezdettől fogva ezt csinálja, de eleinte nem igazán érdekelt, mert nem játszottam sokat és vanak játékok, amik hibátlanul mennek. Mostanában már viszont szinte minden rossz.
Drivert frissítettem, legújabb van fent. Mit tehetnék még, hogy jó legyen?
32 bites win 7 van fent a fépemen, meg egy 64 bites XP, mind a kettőnél jelentkezik a hiba.
Nem igazán vagyok nagy szakértője a dolgoknak, ezért ha valami ötletet írnátok, akkor kérlek benneteket, hogy amatőr szinten
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Medence topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- TP-LINK routerek
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest