- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1128
tag
válasz
arnold9216 #1433 üzenetére
+ Ha egyik fentebb említett dolog sem segít, akkor próbáld ki a konfigodat más videokártyákkal is (elég régebbivel is, ha csak olyat tudsz szerezni, csak tudjon 3D gyorsítást és persze AGP 4/8x-s legyen). Ha azzal nem fagyogat, akkor ha még tudod, garanciálisan cseréltesd a kártyádat. Persze ez legyen a legvégső opció, remélhetőleg nem ilyen súlyos az eset.
(Ha azokkal is fagyogat, akkor az alaplappal lesz valami...)
-
Badman 4ever
őstag
válasz
arnold9216 #1433 üzenetére
Nem a 450 W-al van a baj, hanem a táp minősége a kérdéses, mert ugye nem mindegy, hogy hány százalékos a táp hatásfoka, hogy ingadoznak a feszültségei, mert egy rossz táp akár tönkre is teheti a számítógépet egy túlterhelés során, vannak olyan típusok, amikről ismert, hogy felrobban bennük a kondenzátor és tüzet okoz. (Például én egy 300 W-os jó minőségű táppal hajtom a HD 3650 GDDR3 AGP kártyámat.) A tápos topicba rákérdeztem, ez a táp valami teljesen névtelen dolog, lehet, hogy olyan kicsi a hatásfoka, hogy nem ad le elég kakaót a videokártyádnak és ezért lesz sötét képernyő (főleg annak tudatában mondom ezt, hogy a procid iszonyat sokat fogyaszt). Nem hiába a táp a számítógép egyik legfontosabb alkatrésze. Ha tényleg a táp gyengesége a probléma, akkor új tápot kell venni. Mielőtt új tápot veszel, próbáld ki egy másik táppal a géped (ha tudod) és ha azzal működik a kártya, akkor új táp kell, lehetőleg valami minőségi (pl. FSP).
Ha nem a táp a gond, akkor a másik ötletem, hogy kapcsold ki a gyorsírást és vedd vissza az AGP sebességét 4X-esre.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
arnold9216 #1431 üzenetére
Nekem is ilyen videokártyám van.
Nekem a táp tűnik gyanúsnak, mindjárt utánanézek. -
Badman 4ever
őstag
válasz
arnold9216 #1428 üzenetére
AGP gyorsírás ki van kapcsolva? Az okozhat ilyesmit. Jó lenne ha leírnád a gépedet pontosan, úgy nagyobb eséllyel tudunk segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest