- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
JEEMBO
aktív tag
válasz
Badman 4ever #1615 üzenetére
Az Adobe honlap ide:
http://bugs.adobe.com/flashplayer/
irányított, ha Flash Player fejlesztési javaslatokat akarunk beadni. Nem ártana sztem., ha minél többen megírnánk a számomra érthetetlen megoldásuk fejlesztési igényét. Egy rációját látom: Az Adobe részesül az új hardware eladásokból... -
JEEMBO
aktív tag
válasz
Badman 4ever #1615 üzenetére
Pedig van néhány kártya a piacon, ami miatt -amint a keresések között láttam- mások is igényelnének erre megoldást. Vagy írnunk kell az Adobe-nak, hogy legyenek szívesek kitölteni ezt az űrt, mielőtt még egyéb feltörekvő fejlesztők beelőzik őket...
-
JEEMBO
aktív tag
Úgy tűnik jó kérdéseim vannak...
AGP-s, vagy egyéb 3650-nél próbáltátok már az ATI WinFlash-t?
http://www.techpowerup.com/downloads/1967/ATI%20Winflash%202.0.1.14.html
Mert normál indításnál mindig fagyasztja a gépet. Csökkentett módban próbálva meg nem is indítható a progi. -
JEEMBO
aktív tag
válasz
Badman 4ever #1612 üzenetére
Igen nekem is ez a tapasztalatom. Viszont nem találtam az Adobe Flash Playert kiváltó böngészőbe épülő szimpla UVD+ támogatású Flash lejátszó plugin-t. Tudtok ilyen alternatívákat? Mert elég macerás a külső lejátszó használata...
-
JEEMBO
aktív tag
válasz
Badman 4ever #1609 üzenetére
Azt tapasztaltam, hogy ha ffdshow-al nyitom meg a flash HD tartalmat, akkor tökéletesen megy a HW-es gyorsítás. Már csak integrálni kellene a böngészőbe...
-
JEEMBO
aktív tag
válasz
Badman 4ever #1609 üzenetére
Köszi!
Csak megtévesztett amit az Adobe oldalán olvastam:
"Supported GPUs include: Radeon HD 4xxx and higher; Mobility Radeon HD 4xxx series and higher; Radeon HD 3xxx and higher; FirePro V3750, FirePro V7750, FirePro V8700, and FirePro V8750 and higher."
http://www.adobe.com/products/flashplayer/systemreqs/
De ezekszerint sajna csak a Mobility-re vonatkozik.Ez teljesen hiányzik hardware-esen a HD3650-ből, vagy esetleg bios moddolással bekapcsolható egy nem aktív egység?
-
JEEMBO
aktív tag
Úgy tűnik ravasz kérdést tettem fel.
Még nyitott...
Noh, de van egy másik, talán előbb lezárható:
Pl. gyorsítható Full HD-s .avi-kat tizen százalékos proci evéssel játszik le a kártya, de az elvileg szintén gyorsítható Flash HD (pl. YouTube) videókat már full proci terheléssel és akadozva játszik le. A Flash beállításoknál kipipálva a HW gyorsítás.
11.3-as driver gond lehet, vagy egyéb? -
JEEMBO
aktív tag
Amúgy Nektek megy DVI / HDMI átalakítóval pl. 1024x768-as felbontás mellett a 120Hz-es képfrissítés? Mert DVI / VGA átalakítón keresztül simán müxik, de DVI / HDMI-n át csak 85Hz-et tudtam kihozni eddig belőle, s keresem az okát...
-
JEEMBO
aktív tag
válasz
Badman 4ever #1603 üzenetére
Igen, bosszantó, hogy másról vannak kint az infók, mint amit valójában árulnak. De még azt sem mondanám, hogy átcimkézett, hiszen mindenhol ezt a "LITE" változatot árulják. Jó lenne tudni miben térnek még el egymástól, mert ez alapján a gyártó oldalát nem vehetjük (teljesen) alapul. Nagy tételben biztos minden fillér számít, de ez közelít a vásárló megtévesztése kategóriához...
-
JEEMBO
aktív tag
válasz
Badman 4ever #1599 üzenetére
Ezen eltérések lehetségesek, thx! Remélem ettől még megy rajta a dual link, mert ez lenne elsődlegesen a kérdés.
-
JEEMBO
aktív tag
válasz
Badman 4ever #1597 üzenetére
Csak ez a "LITE" nem szerepel a gyártónál, s nem tudom jelent-e különbséget.
-
JEEMBO
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek ez:
Sapphire ATI Rad. HD 3650 512M DDR2 AGP DUAL DVI-I / TVO (ROHS) LITE videokártya
megeggyezik ezzel:
http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=0001&pid=82
?Mert fontos lenne, a dual linkes DVI csatlakozás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest