- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barni22
tag
válasz
Badman 4ever #1705 üzenetére
a-a,teljesen szűz windows-al is ezt csinálja,úgy is ha a tálcán kikapcsolom az összes futó alkalmazást! más ötlet ?
-
Barni22
tag
Hali!Lenne egy problámám már régóta fenn áll és elég idegesitő...
Nos leirom szerény gépem:dual core 925 2x3ghz l2 4mb
asrock 775i65 g alaplap
2 giga kingston ram (dual)
valami fostalicska táp de 420 watt
Ééés asus 3650hd 512 mbsztem amire kell nekem,torrent,netezés,dvd irás,filmezés tök jó és gyors semmi baj vele!
viszont!van nekem egy,de tényleg ez az egyetlen játék amivel játszok évek óta de pont ez nem jó...hát ez a quake live...
a problémám az hogy ugye fix 125 fps-nek kellene lennie,ha kicsi pályán vagyok,nincs ellenség,és kevés a grafikai elem akkor fix 125fps de ha van pár effekt(pedig minimumon van minden grafika) akkor eléggé lemegy az fps 70 körülre!ennek a játéknek nem nagy a gépigénye,ebbe a gépbe régen egy 9600xt kari volt 1 giga rammal azzal tökélestes fix 125 fps volt!hallottam olyasmiről hogy ez a tápnak a problémája,mivel ha több pixelt vagy textúrát kell megjeleitenie akkor több "áram is kell neki" na ez az amit nem tudok és ebben kénék segitséget!ja és a sima quake 3 is fps laggos lett,99es játék anno p2-n toltam vele szóval vicc!windosom,driver friss! köszi elöre is !
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest