- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor128
aktív tag
válasz
Badman 4ever #1532 üzenetére
Szia!
Kösz a kimerítő válaszokat! Azt hiszem, hogy ezt a leírást mások is fel tudják majd használni.
Így nyilvánvaló lett számomra, hogy miért van ekkora árkülönbség a két videokártya között.Ezek alapján akkor célszerű még egy 10-est belefektetni és a 4-es sorozatút megvenni. Így még pár évig eldöcög a gépem.
Nagyobbat, az 5-ös sorozattól meg talán már nem is gyártanak AGP-re.
Utána meg már gépcsere kell. -
gabor128
aktív tag
válasz
Badman 4ever #1530 üzenetére
Szia!
Kösz a kimerítő válaszokat!
A kinézett darab az a 3450-es, elírtam.Közben én is nézelődtem.
Megnéztem 1-1 típust a 3-as és 4-es szériából (pl Gigabyte HD4650 és asus HD3450) és azt írták, hogy chip és mem órajelben nem különböznek. A 4-es sorozatnál a mem sávszélesség nagyobb, 128 bit és általában azt vettem észre, hogy a 4-es sorozatnál több mem-t raktak bele.
Illetve azt látom, hogy egy csomó 4-es kártyához is azt írják oda, hogy DDR2 (AGP-s kártyákról van szó). A proci órajelében sincs nagy különbség. Szóval én úgy látom, hogy inkább a mem mérete és ez az interfész nagysága határozza meg az árat.Nem vagyok ebben a témában otthon, szóval mindjárt meg is kérdezném, hogy mi pontosan ez a "Memória sávszélessége: 128 bit, vagy 64 bit" és melyik a jobb?
(Nyilván a nagyobb, de miért?)"HD 3450 DDR2 AGP (UVD 1.0, 40 árnyékoló processzor)"
Illetve mit jelent az árnyékoló processzor? Ez valami shader model?Végül, hogy mi a különbség a GDDR3 és a DDR3 között?
-
gabor128
aktív tag
Sziasztok!
Nem nagyon követtem a videokártya trendet, de most vennem kell egy újat.
Az Ati HD3650- re gondoltam. AGP-s, van rajta D-sub és HDMI.
Ez a HD xxxx típus az X1600, X1900 és társai utáni modell?
Igaz az a hír, hogy ez a videokari már gyorsítja a HD filmek nézését és nem terheli le a procit?
Illetve össze lehet-e kötni egy LCD tv-vel hdmi-hdmi csatival és a tv-t használni monitorként, vagy második képernyőként?
Illetve mi a különbség a HD 4xxx típusokhoz képest, mert itt egy jelentős árlépcső van?Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest