- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Asus Zenfone 9 - zsebbe való
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blim
csendes tag
válasz
Xantomas #1752 üzenetére
Hali!
Korábban én is ezzel a problémával küzdöttem, ám van rá megoldás. Az x86 és az x64 verziókkal működik.
A Sapphire oldaláról letölthető a 12.3-as driver. Sajnos pontos linket nem tudok adni.
Letöltöd, kicsomagolod. Aztán az eszközkezelőben a videókártyánál Illesztőprogram frissítése. Ott kiválasztod azt a mappát ahova kicsomagoltad a drivert és fel fogja ismerni a kártyát.Remélem tudtam segíteni.
-
laci1128
tag
válasz
Xantomas #1594 üzenetére
Ha letiltod a memória felét az nem azt jelenti, hogy az összes memória chip használatban marad (elvégre a 128 bit memória sávszélesség valószínűleg továbbra is marad, ehhez viszont szerintem az összes NYÁK-ra forrasztott memória IC működése kellene) és csak egyszerűen nem használja a kártya a chipek felső tartományát?
Valójában a fenti kérdés nem fontos, csak érdeklődés a részemről, a lényeg, hogy legalább sikerült kiderítened, hogy a memóriával van valami gond (és orvosolnod is a szoftveres válogatósságtól eltekintve). -
laci1128
tag
válasz
Xantomas #1585 üzenetére
Igen, egyetértek veled (az üzlettel és a kártyával kapcsolatban is: ), nem érheti rossz szó az üzlettel kapcsolatos hozzáállásodat (lehet, hogy amilyen türelmetlen vagyok én már rég fekete pontot osztottam volna ilyenért
),
AGP-t a HD 3650-el való találkozás után én is feladtam...
Bár nagyot nem fogok ugrani, 939-es X2-re váltok valószínűleg asztali platformon ideiglenesen (egyelőre olcsónak tűnik: van DDR RAM-om, meg megpróbálom elpattintani a 754-es alaplapot meg procit). Aztán PCI Express foglalatba olcsóbban lehet találni HD tartalommal meg StarCraft 2-vel is megbirkózó kártyát. -
laci1128
tag
válasz
Xantomas #1563 üzenetére
A fentebbi több fagyogatós problémákra reagálva (mintha hibakeresési tanácsadáskor korábban párszor leírtam volna precedensként ebben a topikban, bocs az ismétlésért
):
Socket 754-es nForce 3-as AGP-s deszkám volt, szívtam a HD 3650-el; a fentebb sorolt hibák mind jelentkeztek tehát: VPU Recover (XP alatt), "ATI Display Driver has been recovered" (vagy valami ilyesmi Windows 7 alatt), fekete képernyős fagyás (kezdetben óránként, később jóval gyakrabban), kék halál (ez kicsit ritkábban -- az utóbbi kettő közös volt mindkét rendszer alatt), végül pedig garanciában kicseréltettem, ugyanis nem segített semmilyen okosság (ha egyszerűen hibás a vas, akkor sajnos nem fog sok trükk segíteni), más kártyákkal kitűnően ment a konfiguráció, más gépekben nem ment jól a kártya, így eléggé egyértelmű volt a helyzet. A garanciáztatásból kapott példány azonban állítólag azóta is vidáman üzemel (el adtam, nem akarok többet az életben bridge-elt AGP-s kártyákkal kezdeni, szereztem helyette inkább egy Radeon 9800 Pro-t eléggé kedvező áron
).
939-es X2-es proci alá a helyedben valami nForce4-es PCI-E-s deszkát szereznék, ha forog ilyesmi elérhető áron, abba meg olyan erős kártyát lehet rakni, amilyet nem szégyell az ember fia, bár ha ennyire erőlteted az AGP-t, akkor biztosan jó okod lehet rá.
Az X2-es proci meg bitang jó dolog a 939-es platform esetén! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Android játékok topikja
- Automobilista 2
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest