- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blim
csendes tag
válasz
Xantomas #1752 üzenetére
Hali!
Korábban én is ezzel a problémával küzdöttem, ám van rá megoldás. Az x86 és az x64 verziókkal működik.
A Sapphire oldaláról letölthető a 12.3-as driver. Sajnos pontos linket nem tudok adni.
Letöltöd, kicsomagolod. Aztán az eszközkezelőben a videókártyánál Illesztőprogram frissítése. Ott kiválasztod azt a mappát ahova kicsomagoltad a drivert és fel fogja ismerni a kártyát.Remélem tudtam segíteni.
-
laci1128
tag
válasz
Xantomas #1594 üzenetére
Ha letiltod a memória felét az nem azt jelenti, hogy az összes memória chip használatban marad (elvégre a 128 bit memória sávszélesség valószínűleg továbbra is marad, ehhez viszont szerintem az összes NYÁK-ra forrasztott memória IC működése kellene) és csak egyszerűen nem használja a kártya a chipek felső tartományát?
Valójában a fenti kérdés nem fontos, csak érdeklődés a részemről, a lényeg, hogy legalább sikerült kiderítened, hogy a memóriával van valami gond (és orvosolnod is a szoftveres válogatósságtól eltekintve). -
laci1128
tag
válasz
Xantomas #1585 üzenetére
Igen, egyetértek veled (az üzlettel és a kártyával kapcsolatban is: ), nem érheti rossz szó az üzlettel kapcsolatos hozzáállásodat (lehet, hogy amilyen türelmetlen vagyok én már rég fekete pontot osztottam volna ilyenért
),
AGP-t a HD 3650-el való találkozás után én is feladtam...
Bár nagyot nem fogok ugrani, 939-es X2-re váltok valószínűleg asztali platformon ideiglenesen (egyelőre olcsónak tűnik: van DDR RAM-om, meg megpróbálom elpattintani a 754-es alaplapot meg procit). Aztán PCI Express foglalatba olcsóbban lehet találni HD tartalommal meg StarCraft 2-vel is megbirkózó kártyát. -
laci1128
tag
válasz
Xantomas #1563 üzenetére
A fentebbi több fagyogatós problémákra reagálva (mintha hibakeresési tanácsadáskor korábban párszor leírtam volna precedensként ebben a topikban, bocs az ismétlésért
):
Socket 754-es nForce 3-as AGP-s deszkám volt, szívtam a HD 3650-el; a fentebb sorolt hibák mind jelentkeztek tehát: VPU Recover (XP alatt), "ATI Display Driver has been recovered" (vagy valami ilyesmi Windows 7 alatt), fekete képernyős fagyás (kezdetben óránként, később jóval gyakrabban), kék halál (ez kicsit ritkábban -- az utóbbi kettő közös volt mindkét rendszer alatt), végül pedig garanciában kicseréltettem, ugyanis nem segített semmilyen okosság (ha egyszerűen hibás a vas, akkor sajnos nem fog sok trükk segíteni), más kártyákkal kitűnően ment a konfiguráció, más gépekben nem ment jól a kártya, így eléggé egyértelmű volt a helyzet. A garanciáztatásból kapott példány azonban állítólag azóta is vidáman üzemel (el adtam, nem akarok többet az életben bridge-elt AGP-s kártyákkal kezdeni, szereztem helyette inkább egy Radeon 9800 Pro-t eléggé kedvező áron
).
939-es X2-es proci alá a helyedben valami nForce4-es PCI-E-s deszkát szereznék, ha forog ilyesmi elérhető áron, abba meg olyan erős kártyát lehet rakni, amilyet nem szégyell az ember fia, bár ha ennyire erőlteted az AGP-t, akkor biztosan jó okod lehet rá.
Az X2-es proci meg bitang jó dolog a 939-es platform esetén! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Reklámblokkolók topikja
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest