- Mobil flották
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
válasz
Badman 4ever #1472 üzenetére
Nos ezt persze egy nagy ráhagyással mondtam, mert ha meghúzza a rendszert, telepakolja az összes PCI Soltot, beszerel 3HD+ DVD-t, passzív USB-hubbal izmosítva beledug egyszerre mindent, és a gyenge hálózaton osztozkodik egy induló porszívóval, akkor lehet, hogy a márkás 300-as codegány már nem elég...
Bacsist meg ne emlegesd! Nála folyamatosak a paranormális események, csak még neki nem tűnt fel...
-
-
Nowhereman
őstag
Nos én egy mobil bárcás mellé vettem egy 3650-es radírt, az R9600XT helyébe. Nos az akkor grafikus kártya miatt nem futó progik futnak, de az nem ment meg attól, hogy a mai progik 2GB ram mellett ár izmosabb procira hajaznak. Szóval ami most megy nálad minimális beállításon, az fullos beállításon mehet ezek után - ha megy. Mert sajnos X1000-es széria óta, sajnos csak házibarkács AGP Radírok készülnek, amelyek vagy mennek egy konfigban, vagy nem. Az enyém, miután sokadik eladási kísérletből visszajött, csak azért van a gépben, mert Ubuntu alatt tökéletesen megy, és én már leszoktam a Winfosról. WinXP alatt nekem még a 3Dmark2001 se futott végig vele/meg a 3d-s alkamazások 80%-a/, pedig egy év alatt jó néhány tuti receptet kipróbáltam, és nem tartom magam pehelysúlyúnak - 17 év alatt ez a hardver fogott ki velem legjobban - pedig sikerült tökéletes működésre bírnom néhány nem túl népszerű összeállítást! Zárt forrás SUX!
Ha veszel, akkor is kompatibilitás garanciával, különben szívhatsz mint a torkosborz! Ha nincs kompatibilitás gari, akkor bizony geforce, mondjuk 7600GT...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest