- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
-
Badman 4ever
őstag
Ha frissítés közben lekapcsol a géped vagy hasonló történik, akkor problémás a kártya helyreállítása (esetleg végleg meghal, de ilyet még nem láttam). Két kártyámnál kellett vészhelyreállítást csinálnom. Egy 9600 XT-mnél volt, hogy megszakadt a frissítés, a kártya így nem működött, még a rendszerindításnál se adott képet és végül egy PCI-os S3 Trio közreműködésével sikerült visszaraknom rá az eredeti BIOS-t.
-
Badman 4ever
őstag
Az ATI Tray Tools vagy a PowerStrip talán képes feszültséget szabályozni Windows alól.
A másik megoldás, amivel nemrég szórakoztam, hogy a Radeon Bios Editor-ral megszerkesztettem a kártya BIOS-át (amit előtte GPU-Z-vel lementettem a kártyáról) és utána WinFlash-al feltöltöttem a kártyára az új BIOS-t (ugyanis az AGP-s HD 3650-ek nem veszik vissza az órajeleiket), működött is a dolog, de a kártya csak a feszültséget vette le 1,1 V-ra az órajeleit nem, úgyhogy visszaraktam az eredeti BIOS-t (nálad nem lenne gond az órajelek visszavételével, de az AGP-s kártyámnál valamiért ezt még nem sikerült megoldanom). Az utóbbi verzió rizikós lehet, ha nem jár el körültekintéssel az ember, úgyhogy csak saját felelősségre és óvatosan belevágni. -
Badman 4ever
őstag
Szia, a techPowerUp! videokártya BIOS gyűjteményében meg tudod nézni, hogy alapállapotban a különböző HD 3650-ek mennyire veszik vissza a feszültségüket: techPowerUp! HD 3650 BIOS gyűjtemény.
-
belaazallat
addikt
Nekem Sapphire- ból volt mindkettő. 1024*768 volt a korábbi monitor max felbontása, és mint korábban leírtam 3200+ A64-gyel néztem, és akkor egyforma volt a sebesség. A driverek hatására nő a 2600XT sebessége is, viszont volt olyan játék, amiben egy 1950 pro jobb volt, mint a 2600XT, mint korábban írtam játék és felbontás függő is!
És korábban nem írtam, hogy a két kari "u.az" !
szerk: helytelen írás
szerk2: Most csak 3650 van és a monitorom felbontása 1680*1050. Az említett játékokkal nem játszom. Én CS, Cod4, CoH játékokkal próbáltam.
-
belaazallat
addikt
3650 256MB ram DDR3 és a 2600XT 256MB DDR3 között ~10% teljesítménybeli különbség van az XT javára mert a 3650 grafikai magja "csak" 725MHz-en üzemel, a 2600-ok általában 800MHz-n
Én 2600XT-ről(256MB DDR3) váltottam 3650re (512MB DDR4) nem éreztem különbséget, igaz akkor egy 3200+ A64em volt 2400MHz. Viszont proci cserekor(X2 3800+ 2400MHz-n) érezhetően megnőtt a teljesítmény, most Intel E5200-m van de ez nem volt annyira látványos.
De egyébként játék és felbontás függő is.
-
PAtr0n
addikt
Szia!
Te mit tapasztaltál játékok alatt? Elég a 256 mega DDR3? Mert nekem a Powercolor AGP-s kártya 512 DDR2-jét megeszik bizonyos játékok, persze nem teljesen, de kell nekik. AtiTray-el szoktam monitorozni a felhasznált memó mennyiségét. Mondjuk én az AGP apertúrát feltoltam 256 megára, biztos ami biztos, de így meg néha nem elég a rencermemória. Sajnos csak 1Gbyte DDR1-em van. Mondjuk nem panaszkodhatok, jól viszi a CoD4-et majdnem maxon, 3Dmark05-ben megvan a 6000 pötty is, mindez egy Prescott 3.2-es procin (3.4-re húzva), asrock (szinte tuningolhatatlan) deszkán, 1G DDR1-el.
Ja és terhelve max. 65 fokra megy fel, gyári hűtéssel. Órajel: 750/1050.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HMD Skyline - jó szerelés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HP notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest