- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
robinn25
csendes tag
válasz
Badman 4ever #1537 üzenetére
Köszönöm a segitséget, de közben megoldodott. Nem tudom mi hiányzot vagy mi nem volt jól beállítva.. de egy buherált xp volt fent, miután leszedtem és tettem egy sima XP semmi extra nélül, úgy hogy mindent én tettem fel rá semmi állítgatás nélkül csak egyszerüen feltettem az MPC-HC-t + ac3filtert beállítotam én is a directx9 renderless-t és bejelőltem a belső szüröknél a dxva-at, és most semmilyen kodek csomag nélkül megy tökéletesen, azaz pontosan úgy ahogy azt elüzüleg láttam a prohardveres cikkben. Mégegyszer köszönöm !
-
robinn25
csendes tag
Hello, Adott egy ASUS AH Radeon 3650 AGP kártya és egy frissen telepitett XP Pro és egy és ez a driver: "Catalyst 10.11 Hotfix for Windows XP Professional and Home Edition", találtam itt a prohardveren egy cikket arról, hogyan lehet kihasználni a DXVA-t a MPC-HC segitségével. Minden megcsináltam a cikk szerint, semmilyen kodekcsomagot illetve kodeket sem telepitettem a rendszerre eddig, amikor elszeretnék inditani egy mkv fájlt lent irja, hogy Playing DXVA, megnéztem a DXVA használatban van, csakk épp nem történik lejátszás, és nem tudok rájönni, hogy miért. Ezelött már kiprobáltam simán ment rajta minden hardveresen is tehát úgy, hogy nem a proceszor volt terhelve hanem a videóükártya... egy virus miatt újra kellet telepitenem a rendszert és most valamiért nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hálózati / IP kamera
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest