- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnold9216
csendes tag
Koszonom a valaszokat!!Mar kiprobaltam mindent amit javasoltatok,kiveve a tapcseret.Mar volt probalva mas videokartya is es azzal nem fagy le(Nvidia fx5500 volt).Sajnos nincs garanciam mert a videokartyat mobiltelefonra csereltem.Lehet hogy meg fogok szabadulni ettol a kartyatol inkabb....Tenyleg kosz a sok javaslatot
-
arnold9216
csendes tag
válasz
Badman 4ever #1432 üzenetére
AGP based PC is required with one 4X/8X AGP slot available on the motherboard.
1GB or greater system memory for better performance.
450Watt or greater power supply with 30Amps on 12 volt with 2x4 power connector recommanded.
nstallation software requires CD-ROM drive.
DVD playback requires DVD driver
Blu-ray/HD DVD playback requires Blu-ray/HD-DVD drive and playback software.A sapphiretech oldalan ezt a gepigenyt irja.En is a tapon gondolgodtam,mert csak 24 A ad le 12 volton es itt 30at ker.Koszonom a valaszokat
-
arnold9216
csendes tag
A kartya tulajdonsagai:
http://kepfeltoltes.hu/100719/untitled23_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ja es windows xp sp2 van fenn. -
arnold9216
csendes tag
válasz
Badman 4ever #1429 üzenetére
Probaltam ki/be kapcsolni de akkor se mukodik.A gep:asrock 775i65g alaplap,1gb ram,450w tap(safe power marka) p4 ht 3ghz processzor.A videokartya Sapphire ATI Radeon HD 3650 GDDR3 512MB-os.Mar par honapja kinlodok vele....
-
arnold9216
csendes tag
Hello!
Nekem hd3650 agp videokartyam van.Gddr3 512 mb.Es van egy nagy problemam vele.Szinte barmilyen jatek elinditasa utan bejon egy fekete kep megfagy vagy ujraindul a gep.Mindenfele drivert probaltam mar.
Plssss segitsen valaki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest