- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilota
tag
válasz
Badman 4ever #1541 üzenetére
Nekem állandoan kiirja,hogy a driver összeomlott.Régen nemvolt ilyen gondom.A crysis warhead nevü játékot játszanám de állandoan összeomlik a videokari.Patchotis a legutolsot tettemfel.Játszok 5-10 percet azt lefagy vagy roszab jön a kékhalál.
-
pilota
tag
Helosztok segitség kéne van egy ATI radeon hd 3600 as videokártyám amihez az ati honlapján most nemlehet drivert letölteni mivel az uj driverekel konpatibilitási problémák vannak akinek véletlenül ez a videokarivan és még az ati drivert töltöte le hozzá és nem az amd aki ezután szofverezni fogja az legyen oly kedves és rendelkezésemre bocsátani a még müködö drivert köszönöm .Mégegyszer akinek az a driver és szofver van ami a piros telepitési ikonal van és nem az uj zöld amds frisités az jelentkezen,hogyan tudnám töle letölteni köszönöm.
-
pilota
tag
válasz
Badman 4ever #1390 üzenetére
Nemtudom mennyire ismered az Asusnak a Readon hütését nincsen benne ventilátor csak bordák és terelölemezek sorozata de ha hátra odateszem a kezem érezni,hogy jár a levegö.Jó azért egy hátránya van a videokártya két helyet elfoglal.Nemtudom tudode az asus alaplapon hova megy a pciájos kártya na az alatti fehéretis még eléri a hütés véget és a gép elejéig ér a hütö mikozben a videokártya csak fele akkora mint a hütö.Értem itt az asus 3650-est amiben ati chipszet van.
-
pilota
tag
Helosztok és helo kíváncsiságból kérdezlek titetek.Ki mire esküszik melyik hütésre a paszivra vagy az aktivra.Mert nekem asus 3650-esem van a gyári pasziv hütésel 512 memoria és a höfokom 41 fok körül mozog hihetetlen,hogy pasziv hütés ennyire jol tugd müködni.
-
pilota
tag
Helosztok nekem egy olyan kérdésem lenne az unokatesomnak van egy Ati 3650-es videokártyálya aminek a cdje megsérült az ati honlapján nemtaláltam xp alá drivert honan tudom neki leszedni?Ha egy linket küldenétek megköszöném.
-
pilota
tag
helosztok egy egyszerünek tünö kérdésem lenne olyan videokarit keresek ami ati laptopba lehet szerelni és a legujabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- 90-es években voltam gyerek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- EA Sports WRC '23
- BIOS topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest